Skiferie i Bad Reichenhall (Tyskland)

Rejsebureauer til Bad Reichenhall: Booking.com

Bad Reichenhall ligger ganske nær seks skisportssteder i Region Berchtesgaden. Har man liftkort til det ene område, har man til alle.Bad Reichenhall byder på både ski og spaOmrådet ligger cirka en times kørsel fra Salzburg Luthavn. Bad Reichenhall er mest kendt for at være et spa-område, men giver nu også adgang til et udmærket ski-område, da der er nem adgang fra Bad Reichenhall til hele Region Berchtesgadens skisportssteder efter cirka 20 minutter i bil.Derfor er en skiferie til Bad Reichenhall optimal, hvis man ønsker en blanding af fart over feltet på de 47 kilometer pister i hele området og afslapning i byens spa-område.Skiløb for alle niveauer i... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bad Reichenhall
Skiområdet: 480-1640 m.o.h.
Byen: 480 m.o.h.

6 pister i alt
2 stk.
2 stk.
2 stk.

Lifter: 3 stk. / 675 pers/time

Stolelifter: 2
Kabinelifter: 1
Bad Reichenhall ligger ganske nær seks skisportssteder i Region Berchtesgaden. Har man liftkort til det ene område, har man til alle.

Bad Reichenhall byder på både ski og spa

Området ligger cirka en times kørsel fra Salzburg Luthavn.
Bad Reichenhall er mest kendt for at være et spa-område, men giver nu også adgang til et udmærket ski-område, da der er nem adgang fra Bad Reichenhall til hele Region Berchtesgadens skisportssteder efter cirka 20 minutter i bil.

Derfor er en skiferie til Bad Reichenhall optimal, hvis man ønsker en blanding af fart over feltet på de 47 kilometer pister i hele området og afslapning i byens spa-område.

Skiløb for alle niveauer i regionen Berchtesgaden

I de seks ski-områder er der noget for enhver smag. Erfarne skiløbere kan prøve kræfter med stejle bakker og dybsne, boardere kan slå sig løs på en seks kilometer lang nedfart og i en snowpark, og familier kan nyde mindre stejle pister.

Busser transporterer skigæster til skiområdet Zinken i nabolandet Østrig, og der er også mulighed for kælkning.

En skiferie i Bad Reichenhall giver også mulighed for at opleve ægte sydtysk kultur og natur i flotte og afslappende omgivelser lige ved Alpernes begyndelse.

Billeder og video fra Bad Reichenhall


Brugernes anmeldelser af Bad Reichenhall

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Mandag
Let skyet
Let skyet
29ºC
16ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nordøst
Tirsdag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
25ºC
18ºC
5,5 mm
2,4 m/s
nord
Onsdag
Regn
Regn
23ºC
20ºC
13,7 mm
1,1 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
27ºC
19ºC
0,1 mm
2,0 m/s
nord-nordøst

Kort over Bad Reichenhall

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bad Reichenhall. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen