Bad Reichenhall

Find en skiferie til Bad Reichenhall her: Booking.com

Bad Reichenhall ligger ganske nær seks skisportssteder i Region Berchtesgaden. Har man liftkort til det ene område, har man til alle.

Bad Reichenhall byder på både ski og spa

Området ligger cirka en times kørsel fra Salzburg Luthavn.
Bad Reichenhall er mest kendt for at være et spa-område, men giver nu også adgang til et udmærket ski-område, da der er nem adgang fra Bad Reichenhall til hele Region Berchtesgadens skisportssteder efter cirka 20 minutter i bil.

Derfor er en skiferie til Bad Reichenhall optimal, hvis man ønsker en blanding af fart over feltet på de 47 kilometer pister i hele området og afslapning i byens spa-område.

Skiløb for alle niveauer i regionen Berchtesgaden

I de seks ski-områder er der noget for enhver smag. Erfarne skiløbere kan prøve kræfter med stejle bakker og dybsne, boardere kan slå sig løs på en seks kilometer lang nedfart og i en snowpark, og familier kan nyde mindre stejle pister.

Busser transporterer skigæster til skiområdet Zinken i nabolandet Østrig, og der er også mulighed for kælkning.

En skiferie i Bad Reichenhall giver også mulighed for at opleve ægte sydtysk kultur og natur i flotte og afslappende omgivelser lige ved Alpernes begyndelse.

Fotos og video

Brugerne om Bad Reichenhall

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Bad Reichenhall?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Bad Reichenhall hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Bad Reichenhall?

Hvis du skal på skiferie til Bad Reichenhall, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Bad Reichenhall her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Bad Reichenhall lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Bad Reichenhall her ⇒