Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til børn

Når dit barn skal på skiferie, er det et must at have en skipullie eller skitrøje til barnet med. Disse trøjer har en rigtig god varmeisolering, der gør, at de barn ikke fryser på vej ned af pistene. Samtidig er en skipullie til børn super komfortabel og giver en god bevægelsesfrihed, så barnet uden besvær kan få lov til at lege i sneen. I vores sortiment finder du også en række komfortable fleecetrøjer til børn i mange varianter.

Hos Skisport har vi et godt udvalg af skipullis og fleecetrøjer til børn, som vi forhandler med hurtig levering og 103 % prisgaranti. Hvis du er på udkig efter modeller til voksne, kan du også finde fleecetrøjer til herrer og fleecetrøjer til damer i vores sortiment. Billige fleecetrøjer til børn

Hos Skisport kan du finde et godt udvalg af fleecetrøjer, skipullies og skitrøjer til junior. Vi forhandler eksempelvis det anerkendte svenske brand Isbjörn of Sweden, der fremstiller populært skitøj til børn. I denne kategori kan du finde fleecetrøjer, skipullies og skitrøjer i mange forskellige størrelser, modeller og farver. Sortimentet består af fleecetrøjer og skipullies til både drenge og piger, og vi tilbyder hurtig levering og 103 % prisgaranti på alle ordrer.

Fleecetrøjer er gået hen og blevet super populære - både på skiferien og i den normale hverdag hvor børnene ikke skal fryse, når de leger udendørs. Materialet fleece bliver fremstillet af små microfibre og har nogle fantastiske egenskaber. Blandt andet er trøjerne virkelig komfortable, giver en god bevægelsesfrihed, er meget svedtransporterende og giver en god åndbarhed. Desuden fremstilles mange fleecetrøjer til børn af brugte plastikflasker, og på den måde er trøjerne meget miljøvenlige.

Skitrøjer og skipullies til drenge og piger

Skitrøjer og skipullies til børn er utrolig alsidige og fungerer under mange forhold og aktiviteter. De er naturligvis oplagte at have med på skiferien, og her anbefales det at beklæde sig med lag-på-lag metoden. Dette går ud på, at man inderst har et lag af skiundetøj til børn, der sidder tæt på kroppen og transporterer sved og fugt væk fra kroppen. 

Herefter bør man have et mellemlag, der fungerer som varmeisolerende lag, der beskytter mod kulden. Her er det skitrøjer, skipullies eller fleecetrøjer til børn, som man skal have på. Det yderste lag er selvfølgelig en skijakke til børn, der både bør være vindafvisende og vandafvisende. Her er det lidt forskelligt, om man foretrækker en tynd skaljakke eller en tykkere skijakke med masser af for. 

Ved at benytte sig af dette lag-system, opnår man den optimale beskyttelse mod kulde, regn og vind. Her spiller skipullies, skitrøjer og fleecetrøjer til børn en afgørende rolle, da de er med til at isolere mod kulden. Hvis vejret er rigtig godt, og solen skinner på himlen, kan man overveje at undvære fleecetrøjen på dagens tur, men det er et must at have en skitrøje til børn med på skiferien. Det er bedre at have en trøje for meget liggende i kufferten frem for at køre rundt og fryse, fordi man mangler sit mellemlag.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti