Skibukser til damer

Her kan du finde et par lækre skibukser til damer. Uanset dit budget og ønskede prisklasse, kan du med sikkerhed finde et par skibukser, der passer til dine behov. Vi forhandler mange af de mest kendte mærker på markedet, der fremstiller skibukser i mange forskellige designs, farver og størrelser. 

Det er vigtigt, at du er tør og varm, når du står på ski. Derfor skal du blandt andet kigge efter vandtætheden og åndbarheden, når du køber skibukser til damer. Det er også en god idé at have en lynlås eller en stor åbning til støvlerne.

Hos Skisport forhandler vi skibukser til damer med 103% prisgaranti og dag til dag levering. Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi forhandler også skibukser til mænd.Find de rigtige skibukser til damer

Skibukserne er en af de vigtigste dele til din skibeklædning. Du kan ikke tage på skiferie uden et par gode og solide skibukser til damer. Det er vigtigt, at ens skibukser er fremstillet i materialer af høj kvalitet, hvor der har været fokus på god komfort og pasform. Skibukserne skal give dig god bevægelsesfrihed og må ikke hæmme dit skiløb - hvis de gør det, kan det hurtigt blive en lang skitur.

Det er også vigtigt, at du kan være sikker på, at bukserne ikke går i stykker, hvis du vælter og ender på alle fire. Når du står på ski, skal du have lov til at boltre dig i sneen uden frygt for, at skibukserne revner eller får huller. 

Gode råd til køb af dameskibukser

Når du skal købe skibukser til kvinder, er der nogle gode råd, der er værd at tage med i overvejelserne. Herunder har vi listet nogle af de punkter, som du skal være opmærksom på.

Vandtæthed

Det er vigtigt, at du ikke bliver våd, når du er ude og stå på ski. Det kan hurtigt gå hen og blive en kold fornøjelse, hvis du bliver fugtig ved at vælte. Du skal derfor sikre dig, at de dameskibukser, som du køber, er vandtætte. Her skal du kigge på vandsøjletrykket, der gerne skal være på minimum 3.000 og 4.000 mm. Dette burde som hovedregel være nok til, at bukserne kan holde vandet ude, men du kan med fordel købe et par skibukser til damer, der har et vandsøjletryk på mellem 5.000 og 10.000 mm, hvis du vil være helt sikker på at forblive tør.

Åndbarhed

Det er også vigtigt at kigge efter et par skibukser, der har en god åndbarhed, så fugten kan afledes fra kroppen. Hvis der er dårlig åndbarhed, risikerer du hurtigt at blive fugtig under tøjet, hvilket kan gøre dig kold. Åndbahed måles ved at kigge på, hvor meget sveddamp der kan transporteres væk pr. kvadratmeter pr. 24 timer. Her vil det være en god idé for dig, hvis du vælger en skibuks med en åndbarhed på minimum 3.000 og 5.000 mm - gerne endnu mere.

Snefang, syninger og lynlåse

Du vil gerne være helt sikker på, at dine skibukser er helt vandtætte. For at være helt sikker på dette, er det en god idé at købe et par skibukser til damer, hvor der er tapede sygninger og vandtætte lynlåse. Derudover er det vigtigt, at dine bukser har snefang, så sneen ikke kravler ind under tøjet, hvis du vælger og styrter. 

Størrelser, farver og designs

Hos Skisport har vi skibukser til damer og kvinder i alverdens forskellige varianter og modeller. Vores skibukser kommer i mange designs og diverse farver. Du kan blandt andet vælge den klassiske hvide farve, som mange kvinder foretrækker til deres skibukser. Det også muligt at finde et sort par og mere farverige kulører som gul, blå, rød og grøn.

Vores skibukser kommer desuden i mange størrelser, hvor vi med sikkerhed har en passende størrelse til dig. Vores udvalg spænder fra små børnestørrelser og helt op til 7XL. Derudover har vi slim fit-modeller, der sidder ekstra godt ind til kroppen.

Billige skibukser på tilbud til kvinder

Hos Skisport kan du altid finde nogle billige skibukser til damer. Vi har et af landets største udvalg og forhandler kendte mærker som  Helly Hansen, Kilpi, Diel, Didriksons, 4F og 2117 of Sweden. Her er kvaliteten på skibukserne helt i top, men prisen er derimod sat hen i bund.

Du kan altid finde nogle gode tilbud på skibukser til kvinder hos os. Vi har 103% prisgaranti og dag til dag levering, så du har ikke nogen undskyldning for ikke at finde det helt rigtige par skibukser her. Du er også meget velkommen til at tage en snak med vores kundeservice, hvis du har et spørgsmål. De hører meget gerne fra dig og kan med sikkerhed hjælpe dig.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti