Skiferie i Fieberbrunn (Østrig)

Rejsebureauer til Fieberbrunn: Slopestar, SnowTrex.dk, Sunweb

Idylliske Fieberbrunn ligger i Pillerseetal i hjertet af Kitzbüheler Alperne med kun 69 kilometer til Salzburg lufthavn. Fieberbrunn hænger både sammen med det store Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn skiområde, hvor der både findes pister og offpiste i verdensklasse, og det populære skiområde Zell am See-Kaprun. Fieberbrunn giver derfor skigæster adgang til hele to områder på skiferien.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Fieberbrunn
Skiområdet: 790-2020 m.o.h.
Byen: 790 m.o.h.

270 pister i alt
140 km blå
110 km rød
20 km sort

Lifter: 70 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 20
Stolelifter: 22
Kabinelifter: 28

Varierede pister og masser af dem

På en skiferie til Fieberbrunn får man masser af pistekilometer for pengene, og man skal virkelig gøre sig umage, hvis man skal løbe tør for nye pister at udforske. Der findes alene i Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 270 kilometer pister i området som er fordelt på 140 kilometer blå, 112 kilometer rød og 18 kilometer sort. Der er derfor stor variation og rigeligt med skiløb til alle uanset, om man først lige skal blive komfortabel på skiene, eller om man har utallige skiferier bag sig. Hele området er bundet godt sammen af et stort effektivt liftsystem på 70 lifter, hvor man sjældent oplever kø af nogen betydning.

2.750 kilometer på et liftkort

Men der findes jo også Zell am See-Kaprun, som tilføjer yderligere 138 kilometer til udvalget af pister og bringer totalen op på hele 408 mulige pistekilometer, når man besøger Fieberbrunn. Man kommer hertil fra Fieberbrunn ved at køre mod Saalbach, hvor der findes en forbindelse. Skulle det mod forventning ikke slå til, eller har man blot lyst til at udforske flere og andre skiområder, så kan man udvide sit liftkort til et Super Ski Card. Dette er det ultimative liftkort, som giver adgang til 22 skiregioner i Tyrol og Salzburger Land, hvor der venter intet mindre end 2.750 pistekilometer.

Fieberbrunns offpiste mekka

Selvom der næsten er endeløse pistekilometer at finde i Fieberbrunn og de omkringliggende skiområder, så valfarter mange hvert år hertil for at køre udenfor pisterne. Fieberbrunn er kendt for at være en verdensklasse offpiste-paradis, og der afholdes hvert år flere internationale freeride konkurrencer i området. Det er ligeledes her det danske mesterskab i freeride bliver afholdt. Af populære offpiste-spots så kan Reckmoos, Hochhörndl og Wildseeloder anbefales. Her kan både unge og gamle sætte spor i den uberørte sne.

Plads til freestyle i Fieberbrunn

Der findes i Fieberbrunn masser udfordringer til freestyle skiløbere og snowboardere med flere forskellige snowparker fordelt i hele Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Man kan begynde ved Easy Park ved mellemstationen Streuböden, hvor begyndervenlige udfordringer på både hop og bokse står klar. Der findes også en begynderpark ved Bergkogel i Saalbach. For de mere erfarne findes NightPark og Nitro Snowpark Leogang, hvor masser af rails, hop og andre udfordringer kan give selv den bedste freestyler et sug i maven. Helt specielt findes der også Freeride Park ved Asitzmulden-liften i Leogang, hvor freeride kombineres med freestyle i en naturlig park, hvor skiløbere og snowboardere kan prøve kræfter med udfordringer i terrænet og den dybe sne.

Andre aktiviteter på skiferien

Der findes i Fieberbrunn naturligvis også gode muligheder for at opleve den gode østrigske afterski. Man kan lægge ud i Saalbach på Hinterhag, som er et legendarisk afterskisted på bjerget. I selve Fieberbrunn findes der også et godt udbud af barer og restauranter, hvor man kan både nyde godt at spise og drikke efter en lang dag på ski. Fieberbrunn er ikke den største by, men der er alt hvad man behøver på skiferien, og den er helt oplagt, hvis man kommer hertil for skiløbet. Skulle man mangle noget, så er der ikke langt til nabobyerne, som både kan nås med bil eller med den gratis skibus i området.

Udvalgte skirejser fra Fieberbrunn

Søg efter skirejser

Lejligheder VAYA Fieberbrunn

Det nyopførte Excellent VAYA Fieberbruun er lækkert luksusresort bestående af både lejligheder og hotelværelser med en rigtig god beliggenhed i Fieberbruun, Østrig. Her har du både gondolen og pisterne i gåafstand, så du kan være en af de første på de præparerede pister om morgenen. VAYA Fieberbruun er smagfuldt indrettet med en kombination af rustik østrigsk alpecharme og lækre, moderne detaljer. De største af lejlighederne kan rumme 10 personer, hvilket gør resortet til et rigtig godt valg for både store Læs mere

Billeder og video fra Fieberbrunn


Brugernes anmeldelser af Fieberbrunn

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Lækker bowle! - Anmeldt d. 18/03 2016 17:09 - Oprettet af Kaspand

Boede i Saalbach mhp at køre offpiste i Fieberbrunn. Der manglede desværre ny sne, så vi kunne kun køre offpiste på én af de nordvendte sider. Her holdt sneen til lidt over to dages leg, efter sidste snefald. Det var meget tydeligt, at hvis der ellers lå nyere sne og ikke var 9 plusgrader, så ville der være MEGET offpiste Læs mere

Snemeldinger og vejr

Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
24ºC
16ºC
5,2 mm
1,7 m/s
øst
Lørdag
Let regn
Let regn
15ºC
14ºC
1,2 mm
2,2 m/s
nord-nordøst
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
11ºC
0,0 mm
2,5 m/s
nord
Mandag
Regnbyger
Regnbyger
27ºC
13ºC
1,4 mm
1,9 m/s
øst-nordøst

Artikler om skiferie til Fieberbrunn

Freeride DM 2022 i uge 7

Freeride DM 2020 Ski og Snowboard – Resultater, vindere, billeder og video

Freeride DM i Fieberbrunn 2019 – Resultater, vindere, billeder og video

Så er årets Freeride DM-uge 2017 ved at være slut.


Kort over Fieberbrunn

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Fieberbrunn. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen