Wörgl

Østrigs største sammenhængende skiområde - selv kræsne skientusiaster får deres ønsker opfyldt - skiterrænet har mange bjerghytter og østrigske specialiteter - svømmehal til vandhunde. Her er alt fra et moderne forretningsliv til hyggelig tyrolerstemning.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Wörgl

Her kan du se brugernes karakterer for Wörgl.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
4,05
Afterski:
3,24
Byen:
3,67
Børnevenlighed:
2,00
Begyndervenlighed:
2,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,12 / 5 ud fra 21 anmeldelser.

Wörgl er ikk kun 1 sted :) | Skrevet den 10/09 2004

Oprettet af Krikker

Hej med jer.
Jeg var i wörgl i uge 7, 2004. Min familie og jeg rejste med østerlindet rejser, hvilket i følgende aviserne skulle fuske. Men det oplevede vi ikke, + det er meget billigt. Vi valgte a...
t køre selv, da vi ikk ka lide at være afhængige af andre. Turen derned gik som planlagt. Som sagt er wörgl ikk kun 1 sted, det er en by som ligger 7 km fra det store Wilder Kaiser område.
Vi var i hopfgarten den første dag, det var et udmærket sted men lidt umoderne. De 2 næste dage stod på söll hvilket jeg synes er kanon. Det er et meget flot og dejligt område, med en masse nye lifter og cafe'er. Jeg vil anbefale at ta til wörgl, man bor et lille stykke fra området, hvilket gør rejsen omkring 20% billiger vil jeg tro. Det er også dejligt at kunne vælge hvilket område man vil stå ved, Jeg foretrækker nu Söll og Schefau.. Men i det hele er Wilder Kaiser et kanon område som er billigt og fyldt af en masse udfordringer!! Se at kom afsted!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Wilkommen, woergel er et fedt sted, en stor by | Skrevet den 15/03 2003

Oprettet af Jan Andersen

Rimelig stor by med barer og discoteker, her bor østrigerene selv og de er meget venlige mennesker, uhyre billige privat-pensioner til ca: kr. 100 pr. døgn incl. morgenmad. Aftenmad spis ude for ca: k...
r. 80 - 100 pr. person. Supermarkeder: dåseøl kr. 2,5 - 5,5 for en ½L, Strohrom 80% 1L kr. 120 Liftkort for en uge kr. Ca: 800 til 250 km pister i 7 forskellige byer (SKIWELT). GOOD SKIING.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar