Skistrømper

Når du skal på din kommende skiferie, er det vigtigt at have nogle gode og varme skistrømper, så du ikke fryser ude på pisterne. En god skistrømpe går hele vejen op til knæet, så du undgår irritation nede i skistøvlen, og derudover opnår du den optimale pasform og komfort ved, at skistrømperne er designet til begge fødder.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af strømper og sokker med mange forskellige modeller, farver og størrelser. Vi forhandler kendte mærker som 4F, DIEL, Falke og garanterer altid den bedste pris på vores produkter. Vi har nemlig 103% prisgaranti og tilbyder dag til dag levering. Du kan også finde skisokker til damer.Skisokker til mænd

Når du skal på skiferie er det vigtigt at have skistrømper og ikke blot benytte sine almindelige sokker. De almindelige sokker er dårlige til at aflede fugt fra foden, så du kommer hurtigt til at fryse og få kolde fødder. Det ønsker du selvfølgelig ikke, så du skal investere i et par gode og varme skisokker i god kvalitet.

Når du køber skistrømper til din kommende skiferie, er det i øvrigt vigtigt, at du ikke nøjes med at købe et par sokker. Du vil gerne have nogle at skifte i mellem, når det første par begynder at lugte for meget.

Læg mærke til at vi også sælger skisokker til børn i vores butik.

Gode råd om skisokker

Der er mange gode råd, der er værd at følge, når du skal købe og bruge dine skistrømper. Herunder følger de vigtigste råd, som du skal være opmærksom på:

Højre og venstre skisok

Der er forskel på din venstre fod og højre fod, og derfor skal der også være forskel på din venstre skistrømpe og højre skistrømpe. Alle skistrømper der forhandles hos Skisport er designet ud fra dette og er således forskellige. Den ene sok passer til højre fod og er markeret med "Right" eller "R", mens den anden er markeret til "Left" eller "L".

Grunden til at sokkerne er forskellige er for at give bedst ergonomisk støtte til dine fødder, så de sidder bedst muligt rundt om foden. Pasformen er vigtig, og sokkerne er opdelt i forskellige områder, hvor der er ekstra polstring nogle steder og bedre ventilation andre steder. Desuden er skisokker lange og slutter lige under knæet. Dette er for at strømpen ikke sidder og generer ved dine skistøvlers overkant. 

Et godt råd kan være at købe sine skisokker i forskellige farver. Ved at gøre dette undgår du pludselig at stå med to højresokker i hånden, fordi sokkerne er blevet parret forkert. Det vil være super irriterende at ankomme til sin skidestination og finde ud af, at alle sokkerne kun passer til den ene fod. 

Prøv skistøvler med dine skistrømper

Det er også klogt at prøve skistrømperne sammen med sine skistøvler. For eksempel hvis man bestiller skistøvler hos Skisport. For at vide om skistøvlerne er den rigtige størrelse, skal du prøve dem med dine skisokker på. Det er en dum idé at prøve dem med dine normale bomuldssokker, som du bruger i hverdagen. Disse giver ikke et retvisende billede på, hvorvidt skistøvlen passer til dig. Skistrømper er væsentlig tykkere end hverdagsstrømper, så det er skistrømperne der skal bruges, når man tester skistøvlernes størrelse. 

Det er heller ikke klogt at benytte sine normale bomuldssokker, når man står på ski - heller ikke i kombination med en skistrømpe, hvor man har begge dele på. Ved at gøre dette risikerer man foden bliver klemt inde, og blodtilførslen til spidsen af foden blokeres, så man får ømme og kolde tæer. Bomuldssokker er også rigtig dårlige til at aflede fugt, ens fødder bliver meget nemt våde.

Vaskeanvisning til skistrømper og skisokker

Når man skal vaske sine strømper og sokker, kan man med fordel vaske i vand ved minimum 65 grader. De våde og varme miljø i skistøvlen giver nemlig gode forhold for svampe og bakterier til vokse. Her kan en god skoldning af dine skistrømper sikre, at bakterieniveauet holdes på et minimum. Du skal dog altid læse vaskeanvisningen på pakningen, så du er sikker på, at vaske dine strømper rigtigt.

Det er derudover bedst at vende vragen udad i sokken, og man bør undgå brug af skyllemiddel, da dette ikke er særlig godt for uld og andre tekstiler af kunststof. Hvis du køber skisokker af merinould, reducerer du desuden behovet for at vaske sokkerne, da merinould naturligt reducerer luftgener. Det gælder både ved sokker og skiundertøj, der er lavet af merinould. 

Billige skistrømper i god kvalitet

Det kan sagtens lade sig gøre at købe billige skistrømper, der samtidig er af høj kvalitet. Hos Skisport er vi meget opmærksomme på at give vores kunde stor værdi for pengene, og derfor har vi altid lave priser på vores produkter - også selvom det er super kvalitet. Vi sælger en masse fede mærker, der sælger flotte skisokker, der kan holde dig varme ude i kulden.

Der er ingen grund til at vente på udsalg, før du køber dine skisokker. Hos os kan du altid finde nogle skarpe priser og gode tilbud, hvor du kan finde skistrømper til en pris ned til 79 kroner og lavere. Vi har altid 103% prisgaranti, så du finder de billigste skisokker hos os.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti