Skistrømper

Når du skal på alpin skiferie skal du bruge rigtige skistrømper. En rigtig skistrømpe går hele vejen op til knæet og dermed undgår du irriterende kanter/overgange fra strømpen der slutter nede i støvlen. Vi har et bredt udvalg, lige fra billige skistrømper ned til 40,- kroner pr. par hvis du køber 3 par, til luksus skistrømper i smarte designs og lækre blandinger af uld til den kræsne skiløber hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

Moderne alpine skistrømper har bevæget sig langt væk fra gamle nordiske ragsokker. Skistrømper minder mere om bløde sportssokker, der skal være bløde uden at man svømmer i dem. Det er som skrevet vigtigt, at skistrømperne er temmelig lange, så de går op over støvlekanten. Mange af de viste modeller er med højre/venstre sok, så du får optimal pasform og komfort.

Vaskeanvisning til skistrømper og skisokker

Når du skal vaske er et tip, at du med fordel løbende kan vaske dine skistrømper i vand ved minimum 65 grader. Det våde og varme miljø i skistøvlen giver gode forhold for svampe og bakterier, så en god skoldning af dine skistrømper sikrer, at bakterier holdes på et minimum i dine skisokker. Læs dog altid vaskeanvisningen på pakningen.
Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti