Skiferie i Berchtesgaden (Tyskland)

Rejsebureauer til Berchtesgaden: SnowTours.dk, SnowTrex.dk

Berchtesgaden består af adskilige mindre skiområder, som alle er forbundet med et udmærket bussystem.Når man har købt sit liftkort, har man adgang til alle lifter og pister i området samt transport med busserne.Tilsammen udgør pisterne over 60 kilometer, hvor man frit kan boltre sig på alle niveauer i områderne Hochschwarzeck, Götschen, Gutshof/Obersalzberg, Jenner, Schönau am Königssee, Roßfeld og Zinken. Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Berchtesgaden
Byen: 600 m.o.h.

50 pister i alt
16 stk.
30 stk.
4 stk.

Lifter: 30 stk. / 17.000 pers/time

Slæbelifter: 21
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 2

Skiløb i Berchtesgaden

Berchtesgaden er et ideelt rejsemål for familier på skiferie, da det byder på noget for alle aldre og evner. Både begyndere og øvede skiløbere vil finde udfordrende pister og sjove bakker at boltre sig på. Men skisport er ikke den eneste aktivitet i området, man kan også prøve kræfter med skøjteløb, snesko eller kælkning i vinterlandskabet.

Desuden er Berchtesgaden også et fantastisk valg for en kort skiferie på grund af sit omfattende netværk af pister og liftsystemer. Selvom man kun har et par dage til rådighed, kan man stadig opleve forskellige skiområder og nyde varierede terræner.

Uanset om man er nybegynder eller erfaren skiløber, er der noget for enhver smag og evne. Det betyder, at man kan få maksimal skiglæde på kort tid uden at gentage de samme pister igen og igen.

Man kan eksempelvis også besøge Jenner, som kombinerer imponerende udsigt med pister i alle sværhedsgrader, Roßfeld som er meget familievenligt og godt til den let øvede skiløber eller Götschen som blandt andet kan byde på en funpark til de mere vovede skiløbere og snowboardere. Alle områderne ligger tæt ved Berchtesgaden og er koblet sammen af god infrastruktur.

Massevis af oplevelser i Berchtesgaden

Hvis man ønsker en pause fra sneen og skiløbet, kan man udforske de mange andre spændende attraktioner i Berchtesgaden. Et besøg i det luksuriøse badeland er en perfekt måde at slappe af og genoplade på. Alternativt kan man tage en mini-togtur ind i en saltmine, der byder på en fascinerende rejse ind i historien.

For dem, der er interesserede i kultur, ligger byen kun 20 minutters kørsel fra Salzburg, hvor man kan udforske byens rige musikalske og historiske arv. Et must see for historieinteresserede er Ørneborgen-museet, der engang fungerede som Hitlers sommerresidens.

Perfekt skidestination til den korte skiferie

Berchtesgaden er en oplagt destination for en kort skiferie, især for rejsende fra Danmark. Med sin relativt korte afstand fra Danmark, kan man nemt komme til Berchtesgaden og maksimere skiglæden uden at bruge for meget tid på transport.

Den lette tilgængelighed gør det muligt at udnytte selv en kort weekend eller en forlænget weekend til en mindeværdig skiferie. Det naturskønne alpelandskab, den traditionelle sydtyske atmosfære og muligheden for at kombinere skiløbet med andre spændende aktiviteter gør det til en destination, der vil appellere til både skientusiaster og dem, der ønsker en varieret ferieoplevelse.

Effektiv transport både til og mellem skiområderne

Et af de tiltalende aspekter ved skisportsstedet er det effektive bussystem, der forbinder de forskellige skiområder. Når man har erhvervet sit liftkort, åbner der sig en verden af muligheder med ubegrænset adgang til lifte, pister og transport med busserne. Dette gør det let for skiløbere at udforske og nyde det brede udvalg af terræn.

En anden fordel ved at vælge Berchtesgaden som skiferiedestination er dens lette tilgængelighed. Enten kan man flyve til nærliggende lufthavne eller nyde en flot køretur gennem det smukke landskab. Denne fleksibilitet giver rejsende mulighed for at tilpasse deres skiferie til deres individuelle behov.

Sidst men ikke mindst er Berchtesgaden også en mere økonomisk fordelagtig destination sammenlignet med nogle af de mest populære skisportssteder i Østrig. Dette gør det til et ideelt valg for skiløbere og rejsende, der ønsker at få mest muligt ud af deres budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten af skiferien.

Udvalgte skirejser fra Berchtesgaden

Søg efter skirejser

Pfingstlerlehen Apt Lejligheder

Lejlighederne Pfingstlerlehen er beliggende i udkanten af Berchtesgaden omringet af flot natur, kun 3 km fra den nærmeste lift Jennerbahn. Der er mulighed for at opleve mere skøn natur, da lejlighederne ligger 6 km fra Königssee og 9 km fra Berchtesgadens Nationalpark. PRISERNE ER INKL. 6 dages liftkort og 6 dages skileje. Fradrag hvis dette ikke ønskes.Lejlighederne er hyggelige i deres autentiske sydtyske stil. Lejlighederne er familiedrevet og personalet gør alt for, at yde deres bedste service, så deres Læs mere

Billeder og video fra Berchtesgaden


Brugernes anmeldelser af Berchtesgaden

Skiterræn
3,17
Liftsystem
3,06
Afterski
2,33
Byen
3,89
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,50
Offpiste
2,00
Berchtesgaden har en samlet score på 3,31 stjerner ud af 5. Baseret på 18 anmeldelser.
Skiskole - Berchtesgaden - Anmeldt d. 15/01 2017 17:57 - Oprettet af Vinni Løvvang

Er der skiskole i Berchtesgaden ?Synes ikke jeg finde info om det

Berchtesgaden - Anmeldt d. 30/12 2015 10:09 - Oprettet af Morten Cortzen

En af de korteste distancer fra DK hvis du vil til alperne... Super flot natur i Hitlers gamle naturreservat, men ikke meget sammenhæng ml. områderne, og heller ikke specielt godt skiløb for den øvede. Egner sig dog fint som begynder/børneområde, men tjek snemængden hjemmefra!

Berchtesgaden - Anmeldt d. 30/12 2015 10:09 - Oprettet af Morten Cortzen

En af de korteste distancer fra DK hvis du vil til alperne... Super flot natur i Hitlers gamle naturreservat, men ikke meget sammenhæng ml. områderne, og heller ikke specielt godt skiløb for den øvede. Egner sig dog fint som begynder/børneområde, men tjek snemængden hjemmefra!

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
20ºC
ºC
0,0 mm
2,6 m/s
nord-nordøst
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
16ºC
13ºC
0,8 mm
1,5 m/s
øst-nordøst
Fredag
Regn
Regn
10ºC
13ºC
9,0 mm
2,8 m/s
sydvest
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
14ºC
12ºC
14,6 mm
1,1 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Berchtesgaden

Berchtesgaden - til dig, der vil starte i det mindre


Kort over Berchtesgaden

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Berchtesgaden. Klik på nålene for mere info. Der er 1415 km fra København til Berchtesgaden.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen