Skiferie i Les Carroz (Frankrig)

Rejsebureauer til Les Carroz: SnowTrex.dk, Sunweb

Les Carroz er en destination i hjertet af det store skiområde Grand Massif. Med 70 års erfaring er les Carroz et ekseptionelt skisportssted med en veludviklet infrastruktur og moderne liftsystemer. Landskabet er præget af fyrtræer og stejle pister, der tager pusten fra selv de mest øvede. Men er man begynder skal man ikke fortvivle - slet ikke!Les Carroz byder på pister som er både børne-, begynder- og handicapvenligeLes Carroz har gennem årene gjort meget for at tilpasse sig familiers behov, og mange pister er både børne-, begynder- og handicapvenlige.Som om det ikke skulle være nok har Les Carroz påbegyndt et femårs investeringsprojekt, der skal optimere skiløbet yderligere.Området... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Les Carroz
Skiområdet: 1140-2120 m.o.h.
Byen: 1140 m.o.h.

37 pister i alt
2 km grøn
20 km blå
12 km rød
3 km sort

Lifter: 15 stk.

Slæbelifter: 7
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 1
Les Carroz er en destination i hjertet af det store skiområde Grand Massif. Med 70 års erfaring er les Carroz et ekseptionelt skisportssted med en veludviklet infrastruktur og moderne liftsystemer.

Landskabet er præget af fyrtræer og stejle pister, der tager pusten fra selv de mest øvede. Men er man begynder skal man ikke fortvivle - slet ikke!

Les Carroz byder på pister som er både børne-, begynder- og handicapvenlige

Les Carroz har gennem årene gjort meget for at tilpasse sig familiers behov, og mange pister er både børne-, begynder- og handicapvenlige.
Som om det ikke skulle være nok har Les Carroz påbegyndt et femårs investeringsprojekt, der skal optimere skiløbet yderligere.

Området ligger 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Genève, og der adskillige overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser.

Bo i Iglo for hele familien

Udover skiløb byder Les Carroz også på andre aktiviteter. Blandt andet kan man finde underholdnings- og overnatningsmuligheder i et iglo-område, hvor hele familien er velkommen.

Udvalgte skirejser fra Les Carroz

Søg efter skirejser

Les Fermes du Soleil

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Billeder og video fra Les Carroz


Brugernes anmeldelser af Les Carroz

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Slud
Slud
3ºC
6ºC
0,8 mm
2,9 m/s
nord-nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
4ºC
-6ºC
0,0 mm
2,7 m/s
nord
Tirsdag
Skyet
Skyet
3ºC
-1ºC
0,0 mm
3,0 m/s
nord
Onsdag
Skyet
Skyet
4ºC
-2ºC
1,7 mm
1,8 m/s
nordvest

Kort over Les Carroz

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Les Carroz. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Les Carroz.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen