Skiferie i Les Carroz (Frankrig)

Rejsebureauer til Les Carroz: SnowTrex.dk

Les Carroz er en destination i hjertet af det store skiområde Grand Massif. Med 70 års erfaring er les Carroz et ekseptionelt skisportssted med en veludviklet infrastruktur og moderne liftsystemer. Landskabet er præget af fyrtræer og stejle pister, der tager pusten fra selv de mest øvede. Men er man begynder skal man ikke fortvivle - slet ikke!Les Carroz byder på pister som er både børne-, begynder- og handicapvenligeLes Carroz har gennem årene gjort meget for at tilpasse sig familiers behov, og mange pister er både børne-, begynder- og handicapvenlige.Som om det ikke skulle være nok har Les Carroz påbegyndt et femårs investeringsprojekt, der skal optimere skiløbet yderligere.Området... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Les Carroz
Skiområdet: 1140-2120 m.o.h.
Byen: 1140 m.o.h.

37 pister i alt
2 km grøn
20 km blå
12 km rød
3 km sort

Lifter: 15 stk.

Slæbelifter: 7
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 1
Mere information om Les Carroz under banneret
Les Carroz er en destination i hjertet af det store skiområde Grand Massif. Med 70 års erfaring er les Carroz et ekseptionelt skisportssted med en veludviklet infrastruktur og moderne liftsystemer.

Landskabet er præget af fyrtræer og stejle pister, der tager pusten fra selv de mest øvede. Men er man begynder skal man ikke fortvivle - slet ikke!

Les Carroz byder på pister som er både børne-, begynder- og handicapvenlige

Les Carroz har gennem årene gjort meget for at tilpasse sig familiers behov, og mange pister er både børne-, begynder- og handicapvenlige.
Som om det ikke skulle være nok har Les Carroz påbegyndt et femårs investeringsprojekt, der skal optimere skiløbet yderligere.

Området ligger 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Genève, og der adskillige overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser.

Bo i Iglo for hele familien

Udover skiløb byder Les Carroz også på andre aktiviteter. Blandt andet kan man finde underholdnings- og overnatningsmuligheder i et iglo-område, hvor hele familien er velkommen.

Udvalgte skirejser fra Les Carroz

Søg efter skirejser

Les Fermes du Soleil

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Résidence Le Front de Neige

Den hyggelige Résidence Le Front de Neige ligger i den højest beliggende del af Les Carroz d'Arâches direkte ved skipisten og kun få meter fra liften. Centrum nås efter ca. 800 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception samt skirum. Gratis parkeringspladser (hvis ledig) befinder sig ved indkvarteringen. Der er ligeledes flere overdækkede parkeringspladser (mod betaling, hvis ledig og ved telefonisk reservation). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede studios og lejligheder har bad eller douche, nogle med separat wc, stue/sovevær Læs mere

Billeder og video fra Les Carroz


Brugernes anmeldelser af Les Carroz

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Les Carroz under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19ºC
9ºC
0,0 mm
2,2 m/s
nordvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
20ºC
8ºC
0,0 mm
2,2 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
20ºC
8ºC
0,7 mm
1,2 m/s
nord-nordvest
Fredag
Regn
Regn
21ºC
10ºC
1,8 mm
1,4 m/s
nordvest

Kort over Les Carroz

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Les Carroz. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Les Carroz.

Find tilbud på skirejser