Les Carroz

Find en skiferie til Les Carroz her: SnowTrex.dk

Les Carroz er en destination i hjertet af det store skiområde Grand Massif. Med 70 års erfaring er les Carroz et ekseptionelt skisportssted med en veludviklet infrastruktur og moderne liftsystemer.

Landskabet er præget af fyrtræer og stejle pister, der tager pusten fra selv de mest øvede. Men er man begynder skal man ikke fortvivle - slet ikke!

Les Carroz byder på pister som er både børne-, begynder- og handicapvenlige

Les Carroz har gennem årene gjort meget for at tilpasse sig familiers behov, og mange pister er både børne-, begynder- og handicapvenlige.
Som om det ikke skulle være nok har Les Carroz påbegyndt et femårs investeringsprojekt, der skal optimere skiløbet yderligere.

Området ligger 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Genève, og der adskillige overnatningsmuligheder i forskellige prisklasser.

Bo i Iglo for hele familien

Udover skiløb byder Les Carroz også på andre aktiviteter. Blandt andet kan man finde underholdnings- og overnatningsmuligheder i et iglo-område, hvor hele familien er velkommen.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Flaine og Samoëns

Skiferie forslag i Les Carroz

Résidence Sunotel Résidence Sunotel Bil fra 1.828,-/pers.
Les Fermes du Soleil Les Fermes du Soleil Bil fra 1.140,-/pers.
Résidence Le Front de... Résidence Le Front de... Bil fra 1.675,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Les Carroz

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Les Carroz?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Les Carroz hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Les Carroz?

Hvis du skal på skiferie til Les Carroz, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Les Carroz her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Les Carroz lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Les Carroz her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Les Carroz sammen med?

Les Carroz hører sammen med skiområderne Flaine og Samoëns.