Skiferie i Mayrhofen

Mayrhofen (Østrig)


Mayrhofen er en by beliggende i den bagerste del af Zillertal –lige i hjertet af Tyrol. Det er en af de mest besøgte skisportsdestinationer i Tyrol, og der bydes på alle former for fritidsaktivitetstilbud, så skiferie i Mayrhofen foregår ikke kun på skiene, men oplevelserne kan, hvis man ønsker det, være mange.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mayrhofen
Skiområdet: 550-3286 m.o.h.
Byen: 580 m.o.h.

625 km pister i alt
169 km blå
382 km rød
74 km sort

Lifter: 178 stk. / 268.640 pers/time

Slæbelifter: 86
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 26
Mere information om Mayrhofen under banneret

På ski i Mayrhofen

Mayrhofens skiområde kan i grove træk deles op i to: “Actionberg Penken” og “Geniesserberg Ahorn” - eller “action bjerget Penken” og “nydelsesbjerget Ahorn”. Tilsammen findes der her 142 kilometer pister, og derudover 15,4 kilometer markerede skiruter udenfor pisterne. Der er alt, hvad hjertet begærer. Søger man udfordrende sorte nedfarter, så kan man prøve den berygtede Harakiri på Penken med en 78% hældning, hvor selv de professionelle skiløbere kan få sved på panden. Er man mere til bløde begynderområder, så skal man tage en tur på Ahorn.

Paradis for freestyle

Mayrhofen er hjembyen til en af Østrigs bedste snowparker, hvor freestyle skiløbere og snowboardere kan udfordre deres evner i forskellige områder efter niveau. Penken Park ligger i 1.800 meters højde mellem Rastkogel og Horberg.Parken er opdelt i otte forskellige arealer: fun area, medium area, advanced area og pro area. For de mindste og begyndere indenfor freestyle findes også KIDS Park med små kickers og butter bokse. For de voksne findes der i de forskellige områder et væld af forskellige bokse, rails, hops og andre freestyle-udfordringer. Parken har desuden sin egen 4-personers stolelift, som kører over pro-området, så de besøgende i liften kan beundre de dygtige freestylere.

På liftkortet er det også muligt at besøge Hintertux, hvor Betterpark ligger i 3.200 meters højde. Her er der ligeledes udfordringer for alle niveauer på forskellige linjer, og der findes her desuden også en superpipe. På Ahorn siden af Mayrhofens skiområde findes også en funslope, hvor både små og store kan være med.

Zillertaler Superskipass

Skulle man mod forventning synes, at Mayrhofen bliver lige til den lille side, så kan man opgradere liftkortet til Zillertaler Superskipass og få intet mindre end 535 kilometer ekstra under skiene. Zillertaler Superskipass giver foruden området omkring Mayrhofen mulighed for at stå på ski i Zillertal Arena, ved Hochzillertal-Kaltenbach, i Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 og Wildkogel-Arena i Bramberg. Skiområderne kan nås i bil, men er også forbundet via gratis bus- og togforbindelser.

Sportsaktiviteter i Mayrhofen

Vil man have nogle oplevelser under sin skiferie kan man blandt andet tage en tur i svømmebadet, der har saunalandskab, hvor afslapning er i højsædet. Er det sportsaktiviteterne, der trækker, bydes der både på skøjteløb, curling, langrend, tennis og squash. Er man mere til action, kan man tage sig en kælketur eller en tur i den store vandrutschebane, mens underholdningen også kan foregå i teater eller i biografen. Skiferie i Mayrhofen har altså meget andet at byde på en blot ture op og ned ad pisten – og man kan altså bruge sine aftener på at få nogle gode og anderledes oplevelser under sin skiferie.

Fuld fart på afterski

Mayrhofen er den perfekte kombination af fantastisk skiløb på bjerget og festlig afterski, når skidagen når sin slutning. Et populært sted er Pilzbar ved bjergstationen af den nye 3S-Penkenbane. Når man når bunden kan man besøge nogle af dalens populære barer. Prøv eksempelvis Icebar, Brückenstadl, Yeti Bar eller Hiata-Madi, hvor selv den mest rutineret afterskiløber kan få indfriet sine forventninger. En særlig anbefaling er White Lounge, som ligger lige ved Ahorn. Her kan man i løbet af dagen hænge ud i liggestole og nyde livet, mens stedet om aftenen forvandles til en bar lavet af is. Har man altid drømt om at overnatte i en iglo, så er det her stedet.

Udvalgte skirejser fra Mayrhofen

Søg efter skirejser

Skinetworks Pension Strass

Lige midt på hovedgaden i Mayrhofen, få minutter fra hovedliften, finder du denne charmerende perle, som byder dig varmt velkommen til årets skiferie.

Billeder og video fra Mayrhofen


Brugernes anmeldelser af Mayrhofen

Skiterræn
4,00
Liftsystem
4,02
Afterski
4,17
Byen
4,13
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,33
Prisniveau
4,33
Offpiste
2,67
Mayrhofen har en samlet score på 3,83 stjerner ud af 5. Baseret på. 48 anmeldelser.
Uge 7, lift kapacite ? - Anmeldt d. 07/10 2022 02:32 - Oprettet af Jakob F

Hej ! Jeg vil hører om der er nogle som har erfaringer med at stå på ski i Mayrhofen / Finkenberg i uge 7? Er der lange liftkører / med andre ord, kan liftsystemet trække en af de mere travle ski perioder ?

Mayrhofen- et fantastisk skiområde - Anmeldt d. 07/10 2022 02:32 - Oprettet af Mogens Steenholt

Det er ikke uden grund at vi er faldet for Mayrhofen. Området er kåret som 2 bedste skiområde i Tyrol foran mange klassedestinationer- herunder St. Anton og Sölden ! Mayrhofen oser af Østrigst Tyroler-stemning og byder på livlig afterski, en hyggelig gågade med masser af shoppingmuligheder og et væld af muligheder- sommer og vinter. Området er særdeles familievenligt med fornuftige priser Læs mere

Et dejligt sted... - Anmeldt d. 07/10 2022 02:32 - Oprettet af Lennart From

Jeg var med familien i Mayrhofen i nytårsuge.Mayrhofen er en af de mest charmerende byer i Østrig, som jeg har været i. Det er også en af de eneste byer i Østrig hvor det er muligt at komme med liften op inde fra centrum, og hvis man kommer før rush hour, kan man komme op uden kø.God solid Læs mere

Mere information om Mayrhofen under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Let skyet
Let skyet
23ºC
10ºC
0,0 mm
1,5 m/s
syd
Lørdag
Let regn
Let regn
19ºC
8ºC
5,0 mm
1,9 m/s
nord
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21ºC
12ºC
0,2 mm
2,3 m/s
syd
Mandag
Let skyet
Let skyet
21ºC
9ºC
1,5 mm
1,0 m/s
nordvest

Kort over Mayrhofen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mayrhofen. Klik på nålene for mere info. Der er 1178 km fra Kolding til Mayrhofen.

Find tilbud på skirejser