Skisokker til damer

Det kan hurtigt gå hen og blive en våd og kold fornøjelse at stå på ski, så du skal sørge for at have nogle gode og varme skistrømper med på din skiferie. Skisokker er generelt ikke så dyre, men investeringen i et par skisokker af høj kvalitet kan være afgørende for, hvor god skioplevelse du får. Fødderne er nemlig den kropsdel der hurtigst bliver nedkølet, hvis du fryser, så det er vigtigt at have nogle gode skistrømper på.

Hos Skisport har vi et stor udvalg af markedets bedste skisokker til damer. Udvalget kan findes i mange modeller, farver og størrelser, hvor der stensikkert er noget, der falder i din smag. Husk at du skal have 2-3 par skistrømper med på din skiferie, så du kan skifte, hvis de bliver for ildelugtende eller stadig er våde fra gårsdagens skitur. Det er også muligt at købe skisokker til mænd.Skistrømper til kvinder

Det kan hurtigt blive en kold og våd fornøjelse at være på skiferie, hvis man ikke har det rigtige tøj og udstyr med. En af de vigtigste beklædningsgenstande er ens skistrømper, der er afgørende for, hvordan ens skioplevelse er. Skistrømpen skal gerne have en god pasform og komfort, så din fod understøttes og bedst giver mulighed for nyde turen ned af pisterne. 

Hos Skisport sælger vi et væld af forskellige skisokker til kvinder og damer. Vores sortiment består af mange forskellige varianter, hvor du kan finde en strømpe, der dækker netop dine behov. Udvalget er bredt og består af mang farver, modeller og størrelser. Der er med garanti noget, som fanger din interesse, og du er som altid velkommen til at henvende dig til vores kære kundeservice, hvor de glædeligt hjælper dig med eventuelle spørgsmål, som du har om skistrømper eller lignende.

Vi forhandler mange af de mest kendte og populære mærker som Falke og Salomon, der producerer produkter i fremragende kvalitet.

Det er i øvrigt klogt ikke at vaske sine skistrømper med skyllemiddel, da uldmaterialet ikke kan tåle dette. Ligeledes bør man ikke tørre sokkerne i tørrebumbleren efterfølgende, da dette også skader sokkerne. Man bør altid følge vaskeanvisningerne, der findes i pakningen.

Værd at vide når du vælger skisokker

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge skisokker til din kommende skiferie. Valget er individuelt og afhænger af, hvilken type person du er, og hvor du skal hen på ferie. Vigtigst af alt er selvfølgelig, at dine sokker holder dig varm og tør, men der kan være forskel på, hvor tyk eller tynd strømpen skal være. Her får du nogle hurtige tips:

- Du skal have 2-3 par skisokker med på ferie. 
- Skistrømperne skal gå helt op til knæhaserne, så de ikke irritererer ved skistøvlen.
- Der skal være forskel på sokken til højre og venstre fod (dine fødder er forskellige, og sokkerne skal være tilpasset den enkelte fod).
- Du skal kun have et par sokker på, når du er ude på pisten. 

Når du skal på skiferie skal du have 2-3 par gode skistrømper med, så du altid har nogle tørre og varme skistrømper, som du kan tage på, hvis dem fra dagen før stadig er våde eller er blevet for ildelugtende. Derudover er det det vigtigt, at dine sokker går helt op til knæhaserne, da det kan irriterere nede i skistøvlen, hvis sokken stopper der. 

Når du er ude på pisten skal du kun have én strømpe på. Du skal ikke tage en hverdagsstrømpe på sammen med din skisok. Normale hverdagsstrømper er dårlige til at aflede fugt, og giver dårlig komfort, hvis de benyttes i kombination med skistrømper. Du skal også være opmærksom på, at sokken til din venstre og højre fod skal være forskellige og tilpasset den enkelte fod.  

Tilbud på billige skistrømper til damer

Hos Skisport kan du finde rigtige gode tilbud på skisokker i alverdens forskellige farver, størrelser og modeller. Vi har danmarks største og bedste udvalg af skisokkker, og vi garanterer den billigste pris gennem vores 103% prisgaranti. Dette stiller dig i en virkelig god situation, hvor der ikke er nogle undskyldninger for ikke at bestille dine skisokker hos os. 

Vi tilbyder også dag til dag levering, så du kan modtage dine sokker i postkassen allerede i morgen, hvis du skynder dig. Du kan også finde skisokker til børn i vores sortiment, hvor vi tilbyder samme gunstige priser og fordele.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti