Lejligheder og skihytter i Italien: Her er 18 skønne muligheder

Lejligheder og skihytter i Italien: Her er 18 skønne muligheder

Når du leder efter skihytter i Italien, har du hundredvis af muligheder hos de danske rejsebureauer. Er det uoverskueligt? Vi har kogt de mange muligheder ned til 18 af de skønneste hytter.

Vi har besøgt de danske rejsebureauer og fundet frem til nogle af de mest populære indkvarteringsmuligheder. Derfor er det let for dig at finde en skihytte i Italien... Nu kalder vi det en 'hytte' - reelt set er det meget svært at opdrive en skihytte i Italien.

Herunder kan du derfor især læse om chaleter og skilejligheder i Italien. Leder du efter en hytte, lejlighed eller et skihotel i Italien i et specifikt område? Herunder kan du læse om:

Skihytter i Livigno (op til 11 personer) - minimale liftkøer og maksimal sne

Livigno er et af danskernes favoritområder. Her er liftsystemet ultramoderne og meget effektivt. Det betyder, at du stort set aldrig oplever liftkø - en stor fordel for dig, der ønsker at rejse i højsæsonen.

Skiområdet ligger 1.816-2.796 meter over havet, hvilket giver gode chancer for en lang skisæson. I området kan I køre på 110 kilometer pister, og der er udfordringer for både nybegyndere og øvede.

Find en skihytte i Livigno, hvis du vil have minimal kø, maksimal sne og undervisning på en danskejet skiskole.

Apartment Bait dal Temp (op til 9 personer)


Apartment Bait dal Temp ligger i et fredeligt område - uden at være langt væk fra pisterne. Hovedliften ligger blot 300 meter fra ski-lejligheden, og du kan glide hele vejen fra baghaven til liften.
De største lejligheder i komplekset har plads til 9 personer. Her kan I nyde de lyse rum, hvor der er masser af plads og en flot indretning.

Se hos: Slopetrotter.dk

Casa Natale (op til 7 personer)

200 meter til pisten, hyggelig atmosfære og plads til op til 7 personer - sådan kan Casa Natale opsummeres. Hvis I vælger denne skilejlighed, bor I i et roligt område, hvor der dog hverken er langt til afterski-barer eller pister.

I kan også tage skibussen blot 50 meter fra lejligheden, så I hurtigt kan komme på pisterne.

Se hos: Sunweb.dk

Baita Gino (op til 8 personer)

Baita Gino er et fremragende skihotel for to familier, der har slået skiferien sammen. Her er der otte senge fordelt på fire soveværelser og 90 kvadratmeter.

Når I ankommer til lejligheden, kan I smide bilen på den tilknyttede parkeringsplads - og skibussen stopper 30 meter fra hoveddøren.


Chalet Gaste  (op til 11 personer)
I Chalet Gaste kan I vælge mellem to forskellige lejligheder, hvor den største kan huse helt op til 11 personer - perfekt til den store familie, der vil bo i rolige omgivelser.

Fra lejligheden har I blot 100 meter til nærmeste lift. Når I vil slappe af om aftenen, kan hele gruppen nyde de rummelige lejligheder, og alle kan være samlet.


Chalet Centro (op til 9 personer)

Central placering - direkte på gågaden og 100m fra gondolen til Costaccia/Carosello 3000 pisterne. Du finder ikke lejligheder tættere på gondolen, centrum og byliv

Se hos: Dacaposki


Flere muligheder i Livigno
Vil du se flere muligheder i Livigno? Hos Snowtrex kan du se et udvalg af forskellige skihoteller med plads til op til 7 personer.

Se flere muligheder hos: Snowtrex.dk

Skihytter i Canazei (op til 10 personer) - Masser af sol og højt humør

Canazei er en del af verdens største skiområde, SuperSki Dolomiti. Her kan du opleve sol 8 ud af 10 dage - og skiløb i verdensklasse 10 ud af 10 dage. Slå jer løs i de sydlige Alper på de i alt 1200 kilometer pister.

I det kæmpestore område kan du løbe på ski hele ugen uden nogensinde at prøve den samme pist mere end én gang - men det ville næsten være synd at bruge hele ugen på pisterne. Området er kendt for det stemningsfyldte byliv og en masse lækre restauranter, hvor både humør og smagsoplever er i top.

Find en skihytte i Canazei, hvis du vil have masser af sol, fantastiske pister og højt humør.

Al Parco (op til 7 personer)


I lejlighedskomplekset ’Al Parco’ finder I lejligheder med plads til op 7 personer. I de største lejligheder får I tre soveværelser og to badeværelser fordelt på 80 kvadratmeter.

Lejlighederne ligger tæt på centrum, men er trukket væk fra hovedgaden – det betyder, at I er tæt på restauranter og byliv uden at blive generet af støj.

Se hos: Skilink.dk

Casa Bernard (op til 10 personer)
I det skønne og centrale Casa Bernard kan I bo helt op til 10 personer sammen – ideelt til den store familie eller vennegruppe. I lejligheden kan I hygge jer på de 110 kvadratmeter, der rummer fire soveværelser.

Casa Bernard ligger 400 meter fra liften – og skibussen stopper ganske tæt på hoveddøren.


Chalet Winther (op til 19 personer)
Chalet Winther er en unik mulighed for den helt store gruppe. Her er der tre lejligheder – hvor den største kan huse 10 personer. Der er dog også mulighed for at leje alle tre lejligheder, så der er plads til 19 personer.

Endnu en fordel for den store gruppe er, at der er eget bad og toilet til alle værelser.


Skihytter i Cervinia (op til 14 personer) - Italiens højeste skiområde med plads til alle

Vi kan med sikkerhed sige, at Cervinia er Italien højst beliggende skiområde. Vi kan med (næsten) lige så stor sikkerhed i stemmen sige, at det er Italiens skønneste område. Her kan I køre på 334 kilometer pister og nyde den fortryllende udsigt til det ikoniske Matterhorn bjerg, der tårner sig op.

Pisterne i området er alsidige, så der er plads til børnefamilier såvel som garvede skiløbere. Herudover er området kendetegnet ved lange nedfarter. Prøv eksempelvis en tur i Europas højeste gondol, der tager dig helt op i 3.883 meters højde… Og prøv så nedfarten på hele 20 kilometer.

Find en skihytte i Cervinia, hvis du vil have snesikkerhed i mange måneder, den skønneste udsigt og alsidige pister.

Chalet SNE & SNÖ Cervinia  (op til 14 personer)

Vil du bo i et stort luksus-chalet i Italien? Så er Chalet SNE & SNÖ Cervinia det, du leder efter. Her bor I i hjertet af Cervinia og har både lifter og pister inden for gåafstand. Lejligheden har en lækker og moderne indretning samt et privat spa-område.

Der er plads til op til 14 personer i lejligheden. En oplagt mulighed for dig, som ønsker at bo i en luksus skihytte i Italien. Det er svært at finde en traditionel skihytte i Italien, som vi kender det fra Sverige og Norge, men dette chalet kommer ret tæt på. 


Piccolo Rododendro (op til 8 personer)

150 meter fra Cervinias gågade ligger Piccolo Rododendro. Det er en klassiske italiensk skilejlighed med plads til 8 personer. Et stenkast fra lejligheden ligger barer og restauranter, som I kan hygge jer på om aftenen.

Den nærmeste lift ligger 500 meter fra lejligheden – og hvis stængerne er ømme, går skibussen lige foran hoveddøren.


Skihytter i Passo Tonale (op til 9 personer) - skiløb på alle niveauer i idylliske omgivelser

Passo Tonale rimer på dvale… i hvert fald med dansk udtale - og det er præcist den tilstand, du kan befinde dig i, når du kigger udover de bratte klippevægge og de høje bjergtinder i området. Passo Tonale indbyder til skiløb på højt niveau, men lad dig ikke skræmme, der er plads til alle niveauer på grænsen mellem Lombardiet og Trentino, hvor Passo Tonale ligger.

I området har du kunne løbe på ski i mere end 100 år - heldigvis kan du nu anvende det moderne liftsystem, som var lidt mindre udviklet i 1920’erne, hvor den første skilift blev bygget.

På din skiferie i området har du rig mulighed for afslapning og wellness, da byen byder på flere spa- og wellnesshoteller.
Find en skihytte i Passo Tonale, hvis du vil have skiløb på alle niveauer og bjergtagende udsigter i et idyllisk område.

Appartamento Diamante (op til 9 personer)
Appartamento Diamante er en skøn skilejlighed i Italien med fantastisk udsigt over bjergene. Her er der plads til 9 personer og med hele 130 kvadratmeter, er der masser af plads at slænge sig på, når benene skal have en pause.

Fra lejligheden har I indkøb og restauranter lige i nærheden, og den nærmeste lift ligger 350 meter fra lejligheden (skibus 50 meter).


Residence Anna (op til 8 personer)

Residence Anna er et moderne, hyggeligt og fuldt-udstyret hus, hvor I har alting lige i nærheden. Den nærmeste lift er kun 100 meter væk – og pisterne når I også hurtigt frem til.

I lejligheden kan I slappe af i den hyggelige opholdsstue, og I kan nyde en lækker morgenmad inden dagens skitur ved at bestille fra dag til dag. Her er der plads til 4-8 personer.


Apartment Tonale

Apartment Tonale består af flere privatejede lejligheder i Passo Tonale. De varierer i størrelse, og de største kan huse op til 7 personer. Du bør tage et kig på lejlighederne, hvis du vil have et billigt alternativ til andre skihoteller og -lejligheder i området.


Skilejligheder i andre italienske områder

Her er et par idéer til andre skilejligheder i Italien. 

Campitello - Eurochalet (op til 8 personer)


I området Campitello kan I bo i det charmerende og rummelige Eurochalet, der kan rumme op til 8 personer i de største lejligheder. Den idylliske by ligger lige uden for hoveddøren, og der er blot 150 meter til den nærmeste restaurant.

Se hos: Sunweb.dk


Val di sole – Maso Margherita (op til 8 personer)


En tidligere italiensk bjerggård – kan du komme i tanke om at bo et hyggeligere sted? Maso Margherita er en tidligere gård, der er blevet omdannet til fem fantastiske skilejligheder med moderne indretning og en traditionel stemning.

Herfra er der 150 meter til skibussen, en smuk udsigt og plads til 8 personer i de største lejligheder. Et perfekt valg til dig, der vil bo i en charmerende skilejlighed i Italien. 


Sauze d’Oulx – Hotel Holiday Debili (op til 8 personer)

I Hotel Holiday Debili er værelserne, som de er Italien: Charmerende, hyggelige og i klassisk alpe-stemning. Du finder alt, du har brug for skiferien
Hvis du kommer i bil til Sauze d’Oulx, så skal du forudbestille parkering. Det koster 70€ for en uge at parkere ved Hotel Holiday Delibi.


Champoluc - Appartamenti Chanoux (op til 12 personer)

I Champoluc ligger komplekset Appartamenti Chanoux, hvor der er plads til hele 12 personer i den største lejlighed. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre.

Der er to minutter til fods til de nærmeste butikker (inklusiv lækker bager og slagter). Skibussen kører lige i nærheden af lejligheden, så I hurtigt kan nå frem til pisterne.


Er du også interesseret i andre destinationer med store hytter? Tjek vores guides herunder eller læs vores generelle guide til skihytter:

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen