Schladming

Schladming er centrum for skiområdet Dachstein-Tauern-Region og består i hovedtræk af 4 bjergtoppe – Hauserkaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. De 4 bjerge er sammenhængende, men byder med hver deres karakter ind som en udfordring under din skiferie i Schladming.

Familiehygge på skiferien til Schladming

Byen er indbegrebet af vintersport – du vil således kunne opleve en autentisk og hyggelig, østrigsk stemning. Derudover byder byen også på rigtig gode indkøbsmuligheder, pubber og spisesteder, så der er rig mulighed for at din skiferie i Schladming for alvor kan stå på familiehygge. Byen er blandt andet også for de østrigske skiturister, der forventer det bedste – og det får de i Schladming.

Schladmings hoteller har ski in-ski out

De fleste af hotellerne i byen har ski in-ski out, så du har mulighed for at stå på ski til og fra hotellets hoveddør og på den måde undgå transporttid under din skiferie. Du kan med andre ord koncentrere dig om skiløbet – fra morgen til aften. Du behøver dog ikke være ekspert for at køre på pisterne i Schladming – alle niveauer er repræsenteret, og både børn og nybegyndere kan få udfordringer, der matcher deres niveau. Man kan blandt andet findes brede ”bouelvarder” og hyggelige skovstier, hvor alle uanset niveau kan boltre sig.

Stå på ski i bjergene Hauserkaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm

De fire bjerge i Schladming udgør til sammen den perfekte kombination til skiferien, og du vil altså kunne finde udfordringer, der passer dig perfekt, uanset om du er nybegynder, øvet eller ekspert. Under en skiferie i Schladming kan du således forvente dig lidt af hvert:
Hauserkaibling - et meget varieret bjerg med områdets hyggeligste hytter og den længste "skiroute" (markeret off-piste) i regionen for de øvede.
Planai - regionens største bjerg med VM pisterne og meget lange nedfarter. Bjerget byder blandt andet på naturskønne panoramapister og alle sværhedsgrader fordelt, så selv nybegynderen kan køre i bund. Derudover er der belyst aftenskiløb og skishow på stadion hver uge.
Hochwurzen - alt fra pukkelpiste til brede fine begynderpister samt en belyst kælkebane. Der er tilmed belyst aftenskiløb helt fra toppen, og så kan man løbe på ski ind i skistalde, hvis man bor i Rohrmoos!
Reiteralm - mindre befærdet bjerg med god sne ved vanskelige vejrforhold!

Skiområdet hænger sammen med byerne: Haus im Ennstal og Rohrmoos

Skiferie forslag i Schladming

Alpinappartements Tami... Alpinappartements Tami... Bil fra 1.852,-/pers.
Hotel zum Stadttor Hotel zum Stadttor Bus fra 5.099,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Schladming

Her kan du se brugernes karakterer for Schladming.

Skiterræn:
4,24
Liftsystem:
4,12
Afterski:
3,63
Byen:
3,82
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,29
Off-piste:
2,86
Samlet score er 3,74 / 5 ud fra 67 anmeldelser.

Nye pister hver dag. | Skrevet den 17/02 2016

Oprettet af Simon

Schladming og de 4 bjerge er et super fedt område, med masser af muligheder for øvede skiløbere. Fede røde pister med super hyggelige hytter med alt hvad man behøver, både for børn og voksne.
Kan kun anbefales.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fedt område, flinkt personale | Skrevet den 21/12 2012

Oprettet af Brian-F

Var det i ti dages tid for nogle år tilbage. Det er et klasse område, fede pister til at lege på. Desværre var der ikke så meget sne da jeg var der, så ved ik noget om off-piste, men det så lovende ud...
:). Fik tunet og vokset mit snowboard ganske gratis af en tilfældig butik jeg gik ind i:).
Hyggelig by med masser af atmosfære, og særdeles rimelige priser.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar