Skiferie i Le Corbier (Frankrig)

Rejsebureauer til Le Corbier: Happy Skiing, SnowTrex.dk, Sunweb

Le Corbier ligger i 1.550 meters højde og blev grundlagt i 1967 af den berømte arkitekt Le Corbusier. Byen kom til af en eneste grund: skiløb. Le Corbier er dermed en ægte satellitby med den arkitektur, der er karakteristisk for herfor. Desværre er arkitekturen ikke i samme standard som skiløbet. Men hvis dette ikke er noget problem, får man her et spændende skiområde med pisteforbindelser til de fem andre byer i Les Sybelles området: St. Sorlin, St. Jean d´Arves Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Le Corbier
Skiområdet: 1550-2600 m.o.h.
Byen: 1560 m.o.h.

96 pister i alt
20 stk.
40 stk.
31 stk.
5 stk.

Lifter: 73 stk.

Slæbelifter: 44
Stolelifter: 27
Mere information om Le Corbier under banneret

På ski Les Sybelles

Le Corbier ligger som en del af det store Les Sybelles skiområde. Den solrige skiregion ligger i hjertet af Savoie og består i alt af 6 meget forskellige skiområder. Man får her skiløb i et af Frankrigs største sammenhængende skiområder med hele 310 kilometer pister, som er indbyrdes forbundne af et effektivt liftsystem bestående af 72 lifter. Lokalt i Le Corbier strækker området sig fra 1.550 meters højde op i 2.265 meters højde. Inddrager man hele Les Sybelles, så kan man dog stå på ski helt op i 2.620 meters højde ved Les 3 Lacs.

Børnevenlig skiferie i Le Corbier

Skal man på skiferie som børnefamilie eller med nogle nybegyndere i gruppen, så er Le Corbier særdeles anbefalesværdig. Skiområdet er blevet udmærket med prædikatet Familie Plus Montagne, som er en anerkendelse af, at familier har særligt gode betingelser her. Skiområdet er meget børnevenligt med børne- og begynderområde med tilhørende lifter, så alle kan få en tryg start på skiløbet. Det store område byder også på en del blå pister, som mest af alt er flade og behagelige for usikre skiløbere. Der findes også en børneskiskole. Selve infrastrukturen i Le Corbier er også yderst belejlig for børnefamilier, da det er muligt at bo helt tæt på pisterne og lifter, mens der heller ikke er langt til alt, hvad man behøver i byen.

Skiløb for de øvede

Selvom Le Corbier er særligt velegnet til børnefamilier og begyndere, så er der også masser af udfordringer for de mere øvede skiløbere. Der findes i området mere end 200 kilometer pister middelsvære pister og 18 kilometer der er sorte. Man kan eksempelvis prøve kræfter med den sorte piste Casse Pipe som er for de meget øvede skiløbere.. Der findes også rigtig gode betingelser for at komme ud i noget dybere sne ved eksempelvis l’Ouillon, Bellard og Grand Truc.

Snowpark for de vovede

Er man mere til at kaste sig ud over hop og henover bokse og rails, så kan man i Snowparken Arva prøver kræfter med den slags udfordringer. Arva ligger ved l’Ouillon i La Toussiere i 2.100 meter til 2.370 meters højde. Her finder øvede og professionelle freestyle skiløbere og snowboardere rigeligt med udfordringer på store bokse, rails og hop. Er man begynder på området, så ligger der også en Easy Park med grønne og blå udfordringer, hvor alle kan være med. I forbindelse med parken ligger der også en 1,5 kilometer lang boardercross-bane med 14 integrerede udfordringer undervejs.

Andre aktiviteter i Le Corbier

Foruden det alpine skiløb, så byder Le Corbier også på en række andre aktiviteter, hvad end det er som afveksling til skiløbet, eller efter lifterne lukker, og der stadig er mere energi tilbage. Vil man op i højderne og se det hele lidt fra oven, så kan man tage på en paraglidingtur. Hvis man hellere vil blive på landjorden, så kan man også tage en tur i svømmehallen, en tur på snowtubingbanen eller slappe helt af i galaxy spa med sauna og dampbad.

Billeder og video fra Le Corbier


Brugernes anmeldelser af Le Corbier

Skiterræn
3,43
Liftsystem
2,86
Afterski
3,52
Byen
2,90
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Le Corbier har en samlet score på 3,18 stjerner ud af 5. Baseret på 21 anmeldelser.
Le Corbier - fint til begyndere og let øvede - Anmeldt d. 18/08 2005 11:51 - Oprettet af Mia Marie Olsen

Jeg var i Le Corbier for 2 år siden med min daværende kæreste. Han havde aldrig stået på ski før, hvilket gjorde, at stedet egentlig var fint. Stedet er rimelig stort og udmærket til 8 dages skiløb, men nok heller ikke mere. Området var meget overskueligt, idet bjergene var temmelig bare, så man kunne se meget af området, når man Læs mere

Fantastisk område - super off-piste til snowboard - Anmeldt d. 11/02 2005 13:14 - Oprettet af Carsten

I uge 4 2005 var jeg med Happy-skiing i Corbier og tilhørende områder. Jeg har stået på ski i 8 år og derefter yderligere 8 år på snowboard. Pointen med at sige dette, er at understrege at jeg er ganske habil til at komme ned af en bakke, og jeg synes at området byder på MASSER af udfordringer og muligheder Læs mere

Le Corbier: et hit for de uproffesionelle. - Anmeldt d. 14/09 2004 07:02 - Oprettet af Kim Canreen

Le Corbier er et fantastisk sted medmindre du er en totalt skihaj. Der er næsten ingen sorte pister og dem der er, er ikke specielt svære. I modsætning til Kirsten fandt jeg blå pister for blå og røde for røde, de sorte var måske snarere mørkerøde.Le Corbier består af en mega lang bygning for foden af pisterne, hvilket betyder Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Mere information om Le Corbier under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
7ºC
0,0 mm
3,6 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
8ºC
0,0 mm
2,8 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
16ºC
9ºC
2,6 mm
2,2 m/s
nordvest
Fredag
Let regn
Let regn
18ºC
8ºC
1,4 mm
1,9 m/s
nordvest

Kort over Le Corbier

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Le Corbier. Klik på nålene for mere info. Der er 1480 km fra Kolding til Le Corbier.

Find tilbud på skirejser