Skiferie i Châtel (Frankrig)

Rejsebureauer til Châtel: SnowTrex.dk, Sunweb

Portes du Soleil er et af verdens største skiområder. Her findes blandt andet destinationen Châtel, som er et stort område med mange muligheder for ski- og boardentusiaster.Både i den charmerende by og på pisterne emmer stemningen af liv og idyl. Her er gode udsigter, både når man står på ski, og når man holder pause på en af de mange beværtninger.Masser af aktiviteter for børnene i ChâtelI Châtel findes adskillige aktiviteter for børn. Der er eksempelvis en børnehave, som ikke blot er et opholdssted, men også underholder børnene med gymnastik, madlavning, snemandsbygning og meget mere. I højsæsonen er der festivaller, shows og workshops, som hele familien kan deltage... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Châtel
Skiområdet: 1100-2200 m.o.h.
Byen: 1100 m.o.h.

49 km pister i alt
11 km grøn
17 km blå
16 km rød
5 km sort

Lifter: 45 stk.

Slæbelifter: 30
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 2
Mere information om Châtel under banneret
Portes du Soleil er et af verdens største skiområder. Her findes blandt andet destinationen Châtel, som er et stort område med mange muligheder for ski- og boardentusiaster.

Både i den charmerende by og på pisterne emmer stemningen af liv og idyl. Her er gode udsigter, både når man står på ski, og når man holder pause på en af de mange beværtninger.

Masser af aktiviteter for børnene i Châtel

I Châtel findes adskillige aktiviteter for børn. Der er eksempelvis en børnehave, som ikke blot er et opholdssted, men også underholder børnene med gymnastik, madlavning, snemandsbygning og meget mere. I højsæsonen er der festivaller, shows og workshops, som hele familien kan deltage i.

Châtel Snow Park

Châtel Snow Park byder blandt andet på rails, kickers, slide boxes, som både nybegyndere og øvede freestylere kan fornøje sig på, mens de bliver underholdt af parkens sound system.

Få adgang til Avoriaz med liftkortet

Destinationen er forbundet med Avoriaz, og har man først købt liftkort til Châtel, har man også adgang til andre områder i Portes du Soleil - i alt 130 pistekilometer.

Udvalgte skirejser fra Châtel

Søg efter skirejser

Chalet Martagon

Midt i Châtel finder du denne hyggelige alpehytte. De fine butikker, beværtninger og restauranter ligger lige om hjørnet. Det betyder, at du ikke kommer til at savne noget. Fra din enkle, men godt indtrettede lejlighed, går du på få minutter til Châtels kabinelift. Har du valgt et udvidet liftkort? Skibussen afgår tæt på og bringer dig på få minutter til Lingas kabinelift. Det er et perfekt sted at udforske Les Portes du Soleils skiområde med dets pragtfulde og solrige pister Læs mere

Billeder og video fra Châtel


Brugernes anmeldelser af Châtel

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Châtel under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
7ºC
0,0 mm
1,4 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
12ºC
7ºC
2,7 mm
1,0 m/s
nordvest
Søndag
Regn
Regn
15ºC
7ºC
4,5 mm
1,4 m/s
nord
Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
15ºC
7ºC
7,8 mm
1,2 m/s
nord

Kort over Châtel

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Châtel. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser