Skiferie i Châtel (Frankrig)

Rejsebureauer til Châtel: SnowTrex.dk, Sunweb

Portes du Soleil er et af verdens største skiområder. Her findes blandt andet destinationen Châtel, som er et stort område med mange muligheder for ski- og boardentusiaster.Både i den charmerende by og på pisterne emmer stemningen af liv og idyl. Her er gode udsigter, både når man står på ski, og når man holder pause på en af de mange beværtninger.Masser af aktiviteter for børnene i ChâtelI Châtel findes adskillige aktiviteter for børn. Der er eksempelvis en børnehave, som ikke blot er et opholdssted, men også underholder børnene med gymnastik, madlavning, snemandsbygning og meget mere. I højsæsonen er der festivaller, shows og workshops, som hele familien kan deltage... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Châtel
Skiområdet: 1100-2200 m.o.h.
Byen: 1100 m.o.h.

49 pister i alt
11 stk.
17 stk.
16 stk.
5 stk.

Lifter: 45 stk.

Slæbelifter: 30
Stolelifter: 13
Kabinelifter: 2
Portes du Soleil er et af verdens største skiområder. Her findes blandt andet destinationen Châtel, som er et stort område med mange muligheder for ski- og boardentusiaster.

Både i den charmerende by og på pisterne emmer stemningen af liv og idyl. Her er gode udsigter, både når man står på ski, og når man holder pause på en af de mange beværtninger.

Masser af aktiviteter for børnene i Châtel

I Châtel findes adskillige aktiviteter for børn. Der er eksempelvis en børnehave, som ikke blot er et opholdssted, men også underholder børnene med gymnastik, madlavning, snemandsbygning og meget mere. I højsæsonen er der festivaller, shows og workshops, som hele familien kan deltage i.

Châtel Snow Park

Châtel Snow Park byder blandt andet på rails, kickers, slide boxes, som både nybegyndere og øvede freestylere kan fornøje sig på, mens de bliver underholdt af parkens sound system.

Få adgang til Avoriaz med liftkortet

Destinationen er forbundet med Avoriaz, og har man først købt liftkort til Châtel, har man også adgang til andre områder i Portes du Soleil - i alt 130 pistekilometer.

Udvalgte skirejser fra Châtel

Søg efter skirejser

Residence La Flèche d'Or

Hjertelig velkommen til Residence La Flèche d'Or. Her er afslapning og en venlig atmosfære nøgleordene. Her får du både faciliteterne i din egen lejlighed samtidig med servicen på et hotel. Residence La Flèche d'Or ligger smukt og roligt på kanten af en sø. Du kan nemt komme til pisterne og centrum med bussen, som stopper rundt om hjørnet fra hotellet. Efter en intensiv dag på pisterne er det tid til at slappe af. Det kan du gøre i det smukke Læs mere

Billeder og video fra Châtel


Brugernes anmeldelser af Châtel

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
15ºC
ºC
0,0 mm
3,5 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
15ºC
10ºC
7,1 mm
5,4 m/s
vest
Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
8ºC
6ºC
9,1 mm
1,7 m/s
nordvest
Lørdag
Skyet
Skyet
9ºC
6ºC
15,3 mm
1,0 m/s
nord

Kort over Châtel

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Châtel. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen