Skiferie i Meiringen-Hasliberg (Schweiz)

Rejsebureauer til Meiringen-Hasliberg: SnowTrex.dk

I hjertet af Schweiz med fokus på familierneI midten af Schweiz i det østlige Berner Oberland ligger Meiringen-Hasliberg i ferieregionen Haslital. Området ligger blot små 50 kilometer syd fra den schweiziske by Luzern.Det er et mindre skiområde, som byder på skiløb primært for begyndere og familier. Meiringen-Hasliberg ligger da heller ikke skjul på, at deres investeringer i skiområdet bliver brugt på at optimere forholdene for børnefamilierne.I bunden af området ved Bidmi har de små deres helt eget skiområde. Med deres egen lift, skiinstruktører og et aflukket område kan børnene får en sikker start på deres bekendtskab med skiløbet.Skicross og funpark til de ungeDe lidt ældre børn vil... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Meiringen-Hasliberg
Skiområdet: 1066-2433 m.o.h.
Byen: 595 m.o.h.

60 pister i alt
20 km blå
34 km rød
6 km sort

Lifter: 14 stk. / 15.400 pers/time

Slæbelifter: 4
Tog/baner: 1
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 5
Mere information om Meiringen-Hasliberg under banneret

I hjertet af Schweiz med fokus på familierne

I midten af Schweiz i det østlige Berner Oberland ligger Meiringen-Hasliberg i ferieregionen Haslital.

Området ligger blot små 50 kilometer syd fra den schweiziske by Luzern.

Det er et mindre skiområde, som byder på skiløb primært for begyndere og familier. Meiringen-Hasliberg ligger da heller ikke skjul på, at deres investeringer i skiområdet bliver brugt på at optimere forholdene for børnefamilierne.

I bunden af området ved Bidmi har de små deres helt eget skiområde. Med deres egen lift, skiinstruktører og et aflukket område kan børnene får en sikker start på deres bekendtskab med skiløbet.

Skicross og funpark til de unge

De lidt ældre børn vil finde udfordringer oven for Mägisalp. Under stoleliften ligger ”Audi Skicross Park Hääggen-Mägisalp”. Her kan man fire og fire sammen køre om kamp på en bane med masser af hop og kurver.

Desuden ligger Junior Park Mägisalp også her. Funparken er specielt indrettet til børn og familier.

Med blot seks kilometer sorte pister ud af de 60 kilometer i alt, er der masser af skiløb for familien. Der er både brede carvingpister øverst på bjerget, ligesom der er hyggelig skovskiløb i bunden.

Sæsonen løber fra juleferien til start april.

Skiløb for morgendagens stjerner

For nyligt har området etableret ”Hasliberg Ski Racing Center”. Her kan de unge talenter træne slalom og Super-G. Desuden er det her, at de professionelle atleter træner.
Hasliberg har før haft besøg af World Cuppen, og med de nye faciliteter håber de atter at få besøg.

Offpiste og skiløb i månelys

Fra januar til marts er der desuden mulighed for at køre på pisterne om aftenen. Hver fredag er pisterne reserveret til skiløberne med mulighed for skiløb helt frem til klokken 22, mens onsdage er forbeholdt til kælketure. Skiløbet tager udgangspunkt fra Mägisalp i 1710 meters højde.
Kælketuren sker på ”Neuenhag” (piste nummer 14).

Desuden er der gode muligheder for offpiste på Mt. Hasliberg – men sørg for at orientere dig grundigt om forholdene og lavinerisikoen, inden du kører ud.

Endelig er der ni restauranter i området, når det er tid til at hvile benene. Prøv fx ”Panorama Restaurant Alper Tower” i 2250 meters højde. Her er der en imponerende udsigt over Alperne, skiområdet og Meiringen i dalen.

Gåture i vild natur

Foruden skiområdet er der 25 kilometer præpareret og markeret vandreruter i sneen, som bringer en lidt væk fra pisterne.

Dertil er der mulighed for at opleve den smukke uforstyrrede del af de schweiziske Alper på en arrangeret tur med snesko. Her fortæller guiderne om skov og vilde dyr på de to forskellige ture. ”Winterwald”-turene koster omkring 200 kroner.

Marengs og Sherlock Holmes

I byen Meiringen i dalen finder man en varieret udvalg af hoteller.

Det er på ingen måde en stor by, men man siger, at det er stedet, hvor marengs blev opfundet, og så er den berømte engelske detektiv Sherlock Holmes æresborger i byen.
Derfor står den en statue af ham foran ”Den engelske kirke” i byen.

Det er fra byen, at man tager den syv minutter lange kabinelift ”Luftseilbahn Meiringen – Reuti” for at komme op i skiområdet.

Billeder og video fra Meiringen-Hasliberg


Brugernes anmeldelser af Meiringen-Hasliberg

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Kan ikke anbefales - Anmeldt d. 18/03 2016 14:05 - Oprettet af Jakob

Var i Meiringen-Hasliberg i uge 9/2016 - det var en stor skuffelse. Jeg er afsted to gange om året og må sige, at jeg IKKE vælger Meiringen-Hasliberg igen. Området hænger dårligt sammen, Ca. halvdelen af de blå pister er så smalle, at det må karakteriseres som transport-pister og stort set alle pister (uanset farve) ender med at man skal stage Læs mere

Mere information om Meiringen-Hasliberg under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Let skyet
Let skyet
19ºC
5ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
6ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
22ºC
6ºC
3,2 mm
0,8 m/s
nord-nordvest
Fredag
Let skyet
Let skyet
23ºC
8ºC
0,4 mm
0,8 m/s
nordvest

Kort over Meiringen-Hasliberg

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Meiringen-Hasliberg. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Meiringen-Hasliberg.

Find tilbud på skirejser