Om Skisport.dk

På denne side kan du læse generel information om Skisport.dk.

Historie

Skisport.dk åbnede i 1998 og drives af Rasmus Skov som også er ejer af siden. Siden havde i sæsonen 2021/22 mere end 3 mio besøg, et tal som vokser konstant. I årets største måned besøges siden af mere end 380.000 unikke brugere svarende til + 50% af alle danske skirejsende.

Siden finansieres via de sponsorater og annoncer der er på siden. Har du lyst til at annoncere på siderne kan du læse mere om annoncering på Skisport.dk længere nede.

Skisport.dk har haft stor succes siden starten og blev omtalt flere steder, bl.a i, Godmorgen Danmark, Jyllands-Posten, Børsen, Politiken, ComputerWorld, Men's Health, Webworld, Dansk Skiårbog samt adskillige steder på Internettet.

Skisport.dk anbefalet i Rabatten på DR1
I DR´s forbrugerprogram var Skisport.dk fremhævet som et side med mulighed for at gøre en god handel inden skiferien. Både brugtmarkedet (Køb & Salg), SkiShoppen og Auktionerne fik stor ros, og med en case blev det vist hvordan der var sparet mere end 50 % på nyt skiudstyr.

Skisport.dk tidligere vinder af E-handelsprisen for bedste E-service.

Formålet med E-handelsprisen er, at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på internettet. E-handelsprisen 2003 sætter fokus på de fordele kunderne får ved at handle på nettet.

I lighed med sidste års konkurrence, er bedømmelsen baseret på en helhedsvurdering af brugervenlighed, sikkerhed, design og integration med resten af virksomheden.

Kategorien "Bedste E-service"
Prisen går til en privat eller offentlig virksomhed, som yder særlig fremragende service via internet. Med service menes ydelser, hvor kunden får klare fordele, men hvor der ikke nødvendigvis afregnes direkte over internet. Der kan være tale om købsforberedende information, prissammenligninger, information til borgerne eller finansielle services.

Dommerne sagde/skrev:
»Stor løsning, der kan det hele. Integration af al den service, der kan tænkes om skisport. Bedre start på sort løjpe får du ikke. Involverer kunderne, så du også får Antons mening om St. Anton!«


Annoncerings muligheder

Der er flere muligheder hvis du ønsker omtale på Skisport.dk.

Bannere og sponsorater på Skisport.dk
Vi kan tilbyde annoncering således, at du når din målgruppe med maksimal effekt. Du har mulighed for løbende at måle effekten af din kampagne og følge op på resultaterne. Du kan selv følge kampagneresultaterne online 24 timer i døgnet.

For yderligere information om priser, formater, placeringer og lignende kontakt os på
tlf. 87 300 634 eller via e-mail annonce@skisport.dk

Bliv repræsenteret på Skisport.dk

På siderne med rejsebureauer har du mulighed for at få et link til jeres egen hjemmeside. Desuden får I adgang til restpladser, prisindtastning, jobopslag og meget mere.
For yderligere information om muligheder og priser kontakt Skisport.dk ApS på tlf. 87 300 634.

Send en mail til annonce@skisport.dk hvis du er interesseret i at få et link til dit rejsebureaus hjemmeside.

Annoncering for andre typer rejser

Vi ejer og driver også siden Rejsestart.dk. Denne side indeholder store mængder information om andre rejseformer, her kan der laves målrettet annoncering til 7 rejsesegmenter, nemlig: solrejser, storbyferie, rundrejser, krydstogter, golfrejser, campingferie og ungdomsrejser.

For yderligere information om muligheder og priser kontakt Skisport.dk ApS på tlf. 87 300 634.

Presse

Er du fra pressen og ønsker informationer om Skisport.dk eller en kommentar / ekspertbistand til et område relateret til skiferie (skirejser, udstyr etc.) du velkommen til at kontakte Rasmus Skov på tlf. 87 300 634 eller sende en mail til rs@skisport.dk.

Skisport.dk har altid en god historie til dit medie, så savner du overskriften til dit næste skriv, så tøv ikke med at kontakte os.

Ønsker du/dit medie at bruge tekster eller billeder fra Skisport.dk må det kun ske med skriftlig tilladelse fra Skisport.dk.

Kontakt venligst Rasmus Skov på tlf. 87 300 634 eller på rs@skisport.dk, hvis du ønsker pressemateriale i form af billeder eller tekst.

Find tilbud på skirejser