Om Skisport.dk

Hej! Her har vi samlet uddrag fra vores historie, det du bør vide om os og et par andre informationer - lad os starte fra begyndelsen.  

Historie

Skisport.dk blev åbnet i 1998 af bla. Rasmus Skov, som stadig driver og ejer den. Siden slutningen af 90'erne er der sket lidt - vi har fået tiden til at gå ved at hjælpe hundredtusindvis af skiløbere med tips og tricks til både udstyr og rejser. 

Vores mission har været klar fra start - vi vil samle al den information, du som skiløber kan få brug for. Skal du tjekke vejret? Finde en billig rejse? Have tips til skistøvlerne? Eller mangler du en rejsemakker? Vi er klar til at hjælpe med det hele. 

Hør Rasmus fortælle om alt det, du kan finde på Skisport.dk

Hvad byder du gæster på? 

.. Vi kan ikke tilbyde kaffe og kage til alle vores besøgende - i sæsonen 2022/23 havde vi nemlig mere end 3 millioner af dem.

I årets største måned havde vi fornøjelsen af at få mere end 450.000 besøg på vores hjemmeside - svarende til mere end 50% af alle danske skiløbere. Det havde serveren nok ikke holdt til i 1998 - men vi har heldigvis opgraderet et par gange siden da. 

Omtale og priser

Skisport.dk har haft stor succes siden starten og er blevet omtalt på flere store danske og internationale medier - bl.a i, Godmorgen Danmark, Jyllands-Posten, Børsen, Politiken, Men's Health og Dansk Skiårbog - og vi bliver så glade, når vores budskaber bliver delt.


Skisport.dk er tidligere vinder af E-handelsprisen for bedste E-service.

Vi var beærede over at vinde prisen for bedste E-service. Formålet med E-handelsprisen er, at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på internettet. E-handelsprisen sætter fokus på de fordele, kunderne får ved at handle på nettet. 

Dommerne sagde/skrev:
»Stor løsning, der kan det hele. Integration af al den service, der kan tænkes om skisport. Bedre start på sort løjpe får du ikke. Involverer kunderne, så du også får Antons mening om St. Anton!«

Annonceringsmuligheder

Skisport.dk finansieres via de sponsorater og annoncer, der er på siden. Har du lyst til at annoncere hos os, er der flere muligheder.

Bannere og sponsorater på Skisport.dk
Vi kan tilbyde annoncering således, at du kan blive eksponeret overfor din målgruppe. Du har mulighed for løbende at måle effekten af din kampagne og følge op på resultaterne. Du kan selv følge kampagneresultaterne online døgnet rundt. 

For yderligere information om priser, formater, placeringer og lignende kontakt os på
tlf. 87 300 634 eller via e-mail annonce@skisport.dk

Bliv repræsenteret på Skisport.dk

På vores underside med rejsebureauer har danske bureauer mulighed for at få et link til deres hjemmeside. Det er også muligt at få adgang til restpladser, rejseportal, jobopslag og meget mere.

For yderligere information om muligheder og priser kontakt Skisport.dk ApS på tlf. 87 300 634.

Send en mail til annonce@skisport.dk hvis du er interesseret i at få et link til dit rejsebureaus hjemmeside.

Presse

Hvis du ønsker informationer om Skisport.dk eller vil en kommentar / ekspertbistand til et område relateret til skiferie (skirejser, udstyr etc.), så er du velkommen til at kontakte os. Skisport.dk har altid en god historie til dit medie, så savner du overskriften til dit næste skriv, så tøv ikke med at ringe. 

Ønsker du/dit medie at bruge tekster eller billeder fra Skisport.dk, må det kun ske med skriftlig tilladelse fra Skisport.dk.

Kontakt venligst Rasmus Skov på tlf. 87 300 634 eller på rs@skisport.dk, hvis du ønsker pressemateriale i form af billeder eller tekst.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen