Les Sybelles

Skiområdet Les Sybelles ligger i Savoie i Frankrig midt mellem Alpe d’Huez mod vest og Galibier Thabor, med Valloire, i øst. Selvom naboområderne måske lyder mere bekendte, så kan man godt begynde at kigge mod Les Sybelles i stedet. Les Sybelles er en sammenkobling af 6 områder, hvorfor det i dag er Frankrigs 4. største sammenhængende skiområde. Skiområdet består af landsbyerne Le Corbier, St. Jean d’Arves, Les Bottieres, La Toussuire, St. Sorlin d’ Arves og St. Columban des Villards.

310 pistekilometer i Les Sybelles

Sammenkoblingen af de 6 områder betyder, at man i Les Sybelles i dag kan finde intet mindre end 310 kilometer pister, hvor der er plads til alle. De forskellige områder giver mulighed for mange forskellige former for skiløb, hvorfor der også er udfordringer til alle uanset om man er nybegynder også være vil have det grønt og blå, om man er øvet og nyder at fræse røde pister eller om man er ekspert, hvor skiløbet helst skal foregå på sorte pister eller helt udenfor pisten. Alle de mange pistekilometer er indbyrdes forbundet af et effektivt liftsystem bestående af 72 lifter. Skiområdets højeste punkt ligger i 2.620 meters højde i Les 3 Lacs.

Gode muligheder for børnefamilier

Les Sybelles er en ideelt destination til skiferien, hvis man tager afsted som børnefamilie. Her findes fantastiske muligheder i alt for børnepister til en stort udbud af pasningsordninger til familiens mindste og skiskoler, så børnene hurtigt og trygt kan blive komfortable med skiløbet. Udenfor pisterne er der også masser af muligheder for familien, hvor man eksempelvis kan tage en tur på langrend eller en af områdets vandreruter, hvor man kan nyde den smukke alpetur. Selve infrastrukturen i byerne er også yderst belejlig for børnefamilier, da det er muligt at bo helt tæt på pisterne og lifter, mens der heller ikke er langt til alt, hvad man behøver i byen. Som en fantastisk oplevelse for både børn og voksne, kan man også tage en tur med hundeslæde i området.

Skiløb for de øvede

Selvom Les Sybelles er særligt velegnet til børnefamilier og begyndere, så er der også masser af udfordringer for de mere øvede skiløbere. Der findes i området mere end 200 kilometer pister middelsvære pister og 18 kilometer der er sorte. Man kan eksempelvis prøve kræfter med den sorte piste Casse Pipe som er for de meget øvede skiløbere.. Der findes også rigtig gode betingelser for at komme ud i noget dybere sne ved eksempelvis l’Ouillon, Bellard og Grand Truc.

Snowpark for de vovede

Er man mere til at kaste sig ud over hop og henover bokse og rails, så kan man i Snowparken Arva prøver kræfter med den slags udfordringer. Arva ligger ved l’Ouillon i La Toussiere i 2.100 meter til 2.370 meters højde. Her finder øvede og professionelle freestyle skiløbere og snowboardere rigeligt med udfordringer på store bokse, rails og hop. Er man begynder på området, så ligger der også en Easy Park med grønne og blå udfordringer, hvor alle kan være med. I forbindelse med parken ligger der også en 1,5 kilometer lang boardercross-bane med 14 integrerede udfordringer undervejs.


Skiområdet hænger sammen med byerne: La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves og St. Sorlin D´Arves

Fotos og video

Brugerne om Les Sybelles

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Les Sybelles?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Les Sybelles hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Les Sybelles?

Hvis du skal på skiferie til Les Sybelles, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Les Sybelles her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Les Sybelles lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Les Sybelles her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Les Sybelles sammen med?

Les Sybelles hører sammen med skiområderne La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves og St. Sorlin D´Arves.