Les Sybelles

Find en skiferie til Les Sybelles her: Sunweb

Les Sybelles i Savoie er en af de største skiregioner i Frankrig – med 6 sammenkoblede områder og i alt 310 km pister er der plads til alle. Efter sidste sammenkobling, der fandt sted i slutningen af 2003, blev Les Sybelles således den fjerde største destination i Frankrig.

Flere former for skiløb i Les Sybelles

En skiferie i Les Sybelles giver anledning til at prøve mange forskellige former for skiløb – således er de 6 skimområder i regionen vidt forskellige, og de kan blandt andet byder på to snow-parks, skitouring ruter og meget andet.

Gode muligheder for børnefamilier i Frankrigs 4. største skidestination

I Sybelles har man som familie fantastiske muligheder – lige fra børnepister til et stort udbud af pasningsordninger samt skiskoler.
Også udenfor pisterne kan man finde mange tilbud hvad enten man ønsker at bevæge sig rundt med eller uden ski. Således er der masser af vandreruter til brug om vinteren samt adskillige langrendsruter Derudover kan man også forsøge sig med en tur i hundeslæde.

En skiferie i Les Sybelles byder således på massevis af forskellige tilbud – og man er ikke tvunget til udelukkende at køre på ski, men kan også få nogle lidt anderledes oplevelser.


Skiområdet hænger sammen med byerne: La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves og St. Sorlin D´Arves

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Les Sybelles

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Les Sybelles?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Les Sybelles hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Les Sybelles?

Hvis du skal på skiferie til Les Sybelles, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Les Sybelles her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Les Sybelles lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Les Sybelles her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Les Sybelles sammen med?

Les Sybelles hører sammen med skiområderne La Toussiere, Le Corbier, Saint Jean d´Arves og St. Sorlin D´Arves.