Bestil inden d. 20. december kl. 16:00 og modtag din pakke inden jul

Obergurgl / Hochgurgl

Med sin beliggenhed 1930 meter over havets overflade, har Obergurgl den højst beliggende landsbykirke i Europa. Hochgurgl ligger 2150 meter over havet og har seks hoteller hvor af det ene er 5-stjernet, mens resten også betegnes som yderst komfortable hoteller. Obergurgl er, af UNESCO, udnævnt til forsøgsby i en undersøgelse af alpebyernes udvikling. Det betyder at skiområdet ikke må udbygges yderligere, og at der er blevet lavet meget strenge regler for bilkørsel i byen som kørselsforbud om natten. Dette gør, at din skiferie til Obergurgl/Hochgurgl bliver særdeles hyggelig og med en rolig stemning i byen. For snowboardinteresserede findes der half pipe, quarter pipe og fun park.

Snesikkerhed i Obergurgl / Hochgurl

I Obergurgl/Hochgurl er der høj snesikkerhed i sæsonen mellem november og maj, og med pister for enhver smag og niveau, så er det en god destination for din skiferie uanset dit niveau.

Afterskiing, natskiløb eller ren afslapning?

Afterski kan foregå på flere måder alt efter, hvad du lyster. Er du til fest og farver, så får du på din skiferie mulighed for at slå dig løs på flere forskellige barer og natklubber. Du kan også have det sjov på områdets kælkebakker eller natskiløb, og er du mere til det afslappende, så besøg de stille vinterlandsbyer eller de vigtige vinterskisportsområder.

Skiferie forslag i Obergurgl / Hochgurgl

Hotel Lohmann Hotel Lohmann Bil fra 6.600,-/pers.
Hotel Lohmann Hotel Lohmann Bil fra 8.866,-/pers.
Hotel Austria & Bellev... Hotel Austria & Bellev... Bil fra 5.041,-/pers.
Hotel Deluxe Alpina Hotel Deluxe Alpina Bil fra 9.400,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
TVB Obergurgl - Hochgurgl
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Obergurgl / Hochgurgl

Her kan du se brugernes karakterer for Obergurgl / Hochgurgl.

Skiterræn:
3,95
Liftsystem:
3,90
Afterski:
2,80
Byen:
3,70
Samlet score er 3,59 / 5 ud fra 20 anmeldelser.

Højalpint og alsidigt skiområde. Høj kvalitet. | Skrevet den 05/11 2019

Oprettet af Nicholas

I disse år opruster Obergurgl. I 2018 stod Kirchenkar 2 liften færdig, I 2020 indvies det nye kongrescenter 'Carat', I sommeren 2020 bygges en ny kabinebane der erstatter Rosskarbahn. I 2021 b...
ygges en ny Festkogl kabinebane. Langsigtet ønskes også at opgradere Wurmkogl bahn 1, og Vordere Wurmkogl 1+2. Herudover er Obergurgl by I gang med planer om generel byfornyelse, således byen bevarer den nuværende charme og bliver endnu mere hyggelig.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

cruising på ski og meget mere :o) | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Jens Munch Christensen

Vi har stået på ski i alperne i en menneskealder både i Frankrig, Østrig og Schweiz. Der er mange dejlige steder med dejlige mennesker og dejligt skiterræn. I Hochgurgl/Obergurgl har vi fundet det ter...
ræn og de mennesker der passer os suverænt bedst. Vi er nået til et punkt i livet hvor vi kan lide det nemt, lækkert og smukt - det får vi til overflod her.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar