Hemsedal

Hemsedal er en af de bedste skiferiedestinationer i Norden – blandt andet byder den på udfordringer for både begynderen og den øvede skiløber, mens også langrendsskiløberen kan få udfordringer under sin skiferie i Hemsedal. Ikke blot udfordringerne er gode – ventetiden på at komme op på pisterne igen er også minimale i kraft af, at man har 4 ekspresstolelifter. Når man tager på skiferie i Hemsedal har man yderligere mulighed for at køre på pisterne tirsdag-fredag kl. 17:30-21:00. I perioden februar til april er der også mulighed for at stå på ski mellem kl. 8 og 9 om morgenen.

Hemsedal er et populær snowboardområde

Derudover har man gode vilkår for off-piste samt en veludstyret snowboardpark, hvor man blandt andet finder 2 halfpipes, 1 big jump, 2 quaterpipes en fun box og forskellige hop. Dette gør området til et af de mest populære i Norge.

Børnevenlig skiferie i Hemsedal

For børnefamilien er det også oplagt at tage på skiferie i Hemsedal – der er således ikke mindre end 5 børnebakker på destinationen og børn op til 7 år får gratis liftkort – hvis de vel og mærke bruger hjelm!

Overlevelsesture og after ski i Skandinaviens Alper

For langrendsfolket er Hemsedal en udfordrende destination til skiferien – der er ikke mindre end 220 km løjper, og man kan yderligere forsøge sig med overlevelsesture med overnatning i snehuler. After-ski mulighederne i Hemsedal er forholdsvist store taget i betragtning af byens størrelse på 2.000 indbyggere, og der er samtidig en del restauranter og indkøbsmuligheder.

Skiferie forslag i Hemsedal

Stavtaket type C - 4-5... Stavtaket type C - 4-5... Bil fra 462,-/pers.
Alpin Apartment Alpin Apartment Bus fra 1.299,-/pers.
Røgjin Apartments Typ... Røgjin Apartments Typ... Bil fra 394,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Alexander - 12 år og på snowblades!
Christopher - 9 år og på snowblades!
Udsigten fra det laveste stykke af pist 18...
Udsigten fra mellemstationen...
Det er næsten som at være i alperne...
Hemsedal uge 13 2005
Hemsedal uge 13 2005
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Hemsedal

Her kan du se brugernes karakterer for Hemsedal.

Skiterræn:
4,24
Liftsystem:
4,13
Afterski:
3,19
Byen:
3,18
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
3,75
Off-piste:
4,75
Samlet score er 4,15 / 5 ud fra 127 anmeldelser.

Fantastisk for børn og familier | Skrevet den 30/10 2016

Oprettet af Dea

Vi er i flere år kommet i HemsedL og andre norske destinationer. Instruktørerne her er meget børnevenlige og ligeledes er området. Er du en erfaren løber er der nok ikke udfordringer nok. Men hytterne...
ligger godt på fjeldet og der er mange muligheder for ski-in/ ski-out.
Varmestuerne gør det også muligt om vinteren at have børnene med. Vi har været her i -25 og alligevel stået hver dag med ungerne på ski. Sneen er jo fantastisk i meget koldt vejr - bare sørg for varmt tøj og varme i støvler og handsker når kulden sætter ind.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Genialt for børnefamilier - og snesikkert | Skrevet den 10/08 2016

Oprettet af Christian Poulsen

Nordpå eller sydpå? Tja det komme helt an på hvem du er og hvem du skal på skiferie med. Hemsedal er fantastisk hvis du har små eller mindre børn. Er du ung eller har store børn der kører selv fra mor...
gen til aften, så ville jeg vælge en tur sydpå. Men med små/mindre børn er fordelene så åbenlys gode at vi nu har bestilt ferie i Hemsedal for fjerde år i træk. Om et par år, så tager vi sydpå. Men fordelene ved Hemsedal er et utroligt overskueligt område. Næsten alle pister ender samme sted. Der er Ski in/out muligheder hvilket er fantastisk med små børn. Man tager nemt lige et par ture når det passer ind.Eller mødes og spiser frokost sammen i hytten. Og så afsted igen. Og med åbningstider til kl. 19 de fleste dage, så er der masser af muligheder for at få kørt en masse på ski for alle.
Sydpå er man næsten alle steder væk fra lejligheden/hotellet fra morgen til aften da pisterne ligger langt fra boligen. Og man betaler de fleste steder for et liftkort til 250 km pister man aldrig når at bruge når man er med små børn. Alternativet er en lille lavtliggende sted i alperne med lav snesikkerhed. Og i Hemsedal er sneen altid god. Der kan være mega koldt, men jeg vil altså altid prioritere masser af sne og kulde frem usikkerheden for ingen eller lidt sne i alperne - det er jo trods alt en skiferie.
Når ugerne bliver ældre og begynder at udnytte flere km pister på egen hånd, så glæder jeg mig til at nyde en øl til frokost i alperne på en alperestaurant. Det savner man i Hemsedal.
Men som sagt, har du små eller mindre børn, så tag til Hemsedal. Det fortryder du ikke.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar