Skiferie i Mühlbach (Østrig)

Rejsebureauer til Mühlbach: SnowTrex.dk, Sunweb

Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mühlbach
Skiområdet: 800-2000 m.o.h.
150 pister i alt
52 km blå
83 km rød
15 km sort

Lifter: 38 stk. / 52.100 pers/time

Slæbelifter: 26
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 3
Mere information om Mühlbach under banneret
Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.

Udvalgte skirejser fra Mühlbach

Søg efter skirejser

Hotel Heinrichshof

Hotel Heinrichshof er et hyggeligt hotel med en rigtig god beliggenhed i centrum af Mühlbach. Skibussen holder lige uden for hotellet og tager dig nemt og hurtigt til liften, hvor dagens oplevelser på pisterne begynder. Når du er færdig, kan du køre på ski næsten hele vejen tilbage til hotellet, da pisten løber blot 20 meter fra hotellet. Hotel Heinrichshof er blevet renoveret i 2016, og kombinationen af pæne, indbydende omgivelser og god service, betyder at du uden tvivl får Læs mere

Hotel Bergheimat

Hotel Bergheimat er et komfortabelt 4-stjernet hotel i Mühlbach am Hochkönig. Det charmerende hotel ligger lidt højere oppe på bjergene, hvilket giver dig en fantastisk udsigt over det hvide landskab. Den gratis skibus bringer dig til skiliften på ingen tid. Hotellet tilbyder også fine wellnessfaciliteter. Der er en infrarød sauna, en almindelig sauna, en swimmingpool og et tyrkisk dampbad, og du kan nyde en massage mod et tillægsgebyr.

Billeder og video fra Mühlbach


Brugernes anmeldelser af Mühlbach

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Januar 2019 - Anmeldt d. 19/01 2019 21:34 - Oprettet af Claus østergaard

Kan kun anbefale Muhlbach til skiferie...Store brede, lange og vel preparede pister... Mest blå og rød.. Og et par enkelte sorte.. Super til nybegynder.. Man kan løbe helt op til Maria alm.. Hvis man giver den gas.. Og så tage rutebilen tilbage.. Til dagsudflugt er Løb op til Dienten og tilbage igen nok mere realistiske afhængig af niveau.. By Læs mere

Mere information om Mühlbach under banneret

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
10ºC
5ºC
2,4 mm
2,7 m/s
nord-nordvest
Fredag
Kraftig regn
Kraftig regn
4ºC
3ºC
1,2 mm
1,1 m/s
sydøst
Lørdag
Skyet
Skyet
8ºC
1ºC
0,8 mm
2,5 m/s
vest-nordvest
Søndag
Regn
Regn
6ºC
3ºC
9,7 mm
2,2 m/s
nordvest

Kort over Mühlbach

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mühlbach. Klik på nålene for mere info. Der er 1202 km fra Kolding til Mühlbach.

Find tilbud på skirejser