Skiferie i Mühlbach (Østrig)

Rejsebureauer til Mühlbach: SnowTrex.dk, Sunweb

Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mühlbach
Skiområdet: 800-2000 m.o.h.
150 pister i alt
52 km blå
83 km rød
15 km sort

Lifter: 38 stk. / 52.100 pers/time

Slæbelifter: 26
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 3
Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.

Udvalgte skirejser fra Mühlbach

Søg efter skirejser

AlpenParks Hochkönig

AlpenParks Hochkönig er en unik indkvartering med en fantastisk beliggenhed og panoramaudsigt. Udover luksuriøse lejligheder der kan rumme op til 6 personer og en fantastisk udsigt, byder denne stemningsfulde ferieby også på en hyggelig bistro, hvor du kan nyde din morgenmad. Alle lejligheder er rummelige, velindrettede og udstyret med tekøkken samt balkon eller terrasse med udsigt over de smukke omgivelser. Pisterne ligger ca. 50 m fra AlpenParks Hotel & Apartment, og skiliften Karbachalm ca. 1,2 km derfra. AlpenParks Hochkönig Læs mere

Billeder og video fra Mühlbach


Brugernes anmeldelser af Mühlbach

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Januar 2019 - Anmeldt d. 19/01 2019 21:34 - Oprettet af Claus østergaard

Kan kun anbefale Muhlbach til skiferie...Store brede, lange og vel preparede pister... Mest blå og rød.. Og et par enkelte sorte.. Super til nybegynder.. Man kan løbe helt op til Maria alm.. Hvis man giver den gas.. Og så tage rutebilen tilbage.. Til dagsudflugt er Løb op til Dienten og tilbage igen nok mere realistiske afhængig af niveau.. By Læs mere

Snemeldinger og vejr

Fredag
Regn
Regn
15ºC
4ºC
0,8 mm
2,2 m/s
nord
Lørdag
Kraftig regn
Kraftig regn
10ºC
11ºC
1,4 mm
2,2 m/s
nord-nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
13ºC
7ºC
0,3 mm
2,4 m/s
nord-nordøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
22ºC
4ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordøst

Kort over Mühlbach

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mühlbach. Klik på nålene for mere info. Der er 1202 km fra Kolding til Mühlbach.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen