Skiferie i Mühlbach (Østrig)

Rejsebureauer til Mühlbach: SnowTrex.dk, Sunweb

Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Mühlbach
Skiområdet: 800-2000 m.o.h.
150 pister i alt
52 km blå
83 km rød
15 km sort

Lifter: 38 stk. / 52.100 pers/time

Slæbelifter: 26
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 3
Muhlbach er en del af Hochkönig's Winterreich, som er placeret i det store Ski Amadé område i Østrig. Med 150 km pister byder Hochkönig's Winterreich på masser af ski- og snowboardudfordringer til både store og små - øvede såvel som begyndere. Derudover kan man prøve kræfter med isskøjtning, paragliding og slæde.

Udvalgte skirejser fra Mühlbach

Søg efter skirejser

Hotel Heinrichshof

Hotel Heinrichshof er et hyggeligt hotel med en rigtig god beliggenhed i centrum af Mühlbach. Skibussen holder lige uden for hotellet og tager dig nemt og hurtigt til liften, hvor dagens oplevelser på pisterne begynder. Når du er færdig, kan du køre på ski næsten hele vejen tilbage til hotellet, da pisten løber blot 20 meter fra hotellet. Hotel Heinrichshof er blevet renoveret i 2016, og kombinationen af pæne, indbydende omgivelser og god service, betyder at du uden tvivl får Læs mere

Billeder og video fra Mühlbach


Brugernes anmeldelser af Mühlbach

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Januar 2019 - Anmeldt d. 19/01 2019 21:34 - Oprettet af Claus østergaard

Kan kun anbefale Muhlbach til skiferie...Store brede, lange og vel preparede pister... Mest blå og rød.. Og et par enkelte sorte.. Super til nybegynder.. Man kan løbe helt op til Maria alm.. Hvis man giver den gas.. Og så tage rutebilen tilbage.. Til dagsudflugt er Løb op til Dienten og tilbage igen nok mere realistiske afhængig af niveau.. By Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
5ºC
13ºC
0,9 mm
1,7 m/s
nord-nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
-7ºC
0,0 mm
2,7 m/s
syd
Lørdag
Let skyet
Let skyet
12ºC
0ºC
0,0 mm
3,4 m/s
syd
Søndag
Skyet
Skyet
14ºC
5ºC
0,0 mm
1,8 m/s
syd-sydøst

Kort over Mühlbach

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mühlbach. Klik på nålene for mere info. Der er 1202 km fra Kolding til Mühlbach.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen