🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Bregenzerwald

Den østrigske dal, Bregenzerwald, virker endnu uopdaget af den danske skiturisme. Destinationen ligger i overkommelig køreafstand fra Danmark og består af flere byer/skiområder, hvor det største er Mellau/Damüls med 109 kilometer pister og 29 lifter.
Derudover byder området Warth-Schröcken på 66 kilometer pister, mens et par mindre områder med navnene Diedamskopf, Alpenarena Hochhäderich og Bödele-Schwarzenberg gør, at dalen samlet set tæller 17 skiområder.

Bregenzerwald byder på rigtig gode pister

Bregenzerwald byder på et væld af super gode pister, og de har alle nyere og hurtige stolelifte. Et godt område for en let-øvet skiløber, men også med mange gode muligheder for nybegynderen samt den helt erfarne løber.

Området er populært for weekendture for tyskere, og det betyder, at du i hverdagene vil opleve masser af plads på pisterne og nærmest ingen liftkø.

Damüls/Mellau området er velegnet til familier

Damüls/Mellau området kan karakteriseres med beskrivelsen 'gode pister, hyggelige restauranter og velegnet til familier'. Warth-Schröcken området er kendt for lidt mere råt terræn med flere muligheder for off-piste

Damüls har cirka 350 indbyggere. En by, der naturligvis byder turismen velkommen, men som også gerne inviterer til flere arrangementer, eksempelvis byvandring med lygter.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Bregenzerwald

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Dejligt sted | Skrevet den 16/01 2015

Oprettet af Steen Jensen

Et dejligt område. Vi boede i Mellau (hotel Kanisfluh). Skibussen lige uden for døren hver 20 minut . 5 min. kørsel til liften og om eftermiddagen afgang fra liften hver 20 minut. Lige ved liften et ...
lille hyggeligt sted til afterski, men ellers er der ikke meget at se på i byen. På hverdage er der rigeligt med plads på pisterne, men hvis man er så " uheldig " som os at være der på en helligdag (hellig 3 konger) så skal man væbne sig med tålmodighed. Der er kun en 4 pers. kabinelift op i området så vi måtte vente 1 time . Dette skyldes at der er rigtig mange tyskere på endagsture på grund at den korte afstand til Tyskland. Det skal dog retfærdighedsvis siges at ifølge de lokale er man i gang med at projektere en 10 personers lift som skal stå færdig i 2015/16 . Men alt i alt et sted der er et besøg værd
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar