Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Bregenzerwald (Østrig)

Rejsebureauer til Bregenzerwald: SnowTrex.dk

I den vestlige udkant af Østrig lige mellem Bodensee og Arlberg finder man Bregenzerwald. Den nordlige del af dalen er bakket, mens den sydlige er mere smal med stejle bjerge. Bregenzerwald er naturligvis et østrigsk område, men det er stærkt præget af de schweiziske naboer mod vest og byen er tradition og sætter en ære i at vedligeholde gamle traditioner. Et godt eksempel er Käsestraße, som er en sammenslutning af bønder, kroværter, håndværkere og forhandlere, som opretholder den traditionelle osteproduktion - og man må på sit besøg hertil endelig ikke gå glip af at smage den famøse Bregenzerwälder bjergost. Uopdaget østrigsk perleBregenzerwald, virker endnu uopdaget af den danske skiturisme. Destinationen... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bregenzerwald
Skiområdet: 700-2060 m.o.h.
259 km pister i alt
96 km blå
131 km rød
32 km sort

Lifter: 89 stk.

Slæbelifter: 57
Stolelifter: 31
Kabinelifter: 1
Mere information om Bregenzerwald under banneret
I den vestlige udkant af Østrig lige mellem Bodensee og Arlberg finder man Bregenzerwald. Den nordlige del af dalen er bakket, mens den sydlige er mere smal med stejle bjerge. Bregenzerwald er naturligvis et østrigsk område, men det er stærkt præget af de schweiziske naboer mod vest og byen er tradition og sætter en ære i at vedligeholde gamle traditioner. Et godt eksempel er Käsestraße, som er en sammenslutning af bønder, kroværter, håndværkere og forhandlere, som opretholder den traditionelle osteproduktion - og man må på sit besøg hertil endelig ikke gå glip af at smage den famøse Bregenzerwälder bjergost.

Uopdaget østrigsk perle

Bregenzerwald, virker endnu uopdaget af den danske skiturisme. Destinationen ligger i overkommelig køreafstand fra Danmark og består af flere byer med tilhørende skiområder, hvor det største er Mellau/Damüls/Faschina med 109 kilometer pister og 29 lifter. Derudover byder området også på Warth-Schröcken på 66 kilometer pister, mens et par mindre områder med navnene Diedamskopf, Alpenarena Hochhäderich og Bödele-Schwarzenberg gør, at dalen samlet set tæller 17 skiområder.

Bregenzerwald byder på rigtig gode pister

Skiområderne i Bregenzerwald byder generelt på et væld af super gode pister, og skiområder som er internt godt forbundne med nyere og hurtige liftsystemer, så der hverken er lange køer eller lange transporttider. Det er generelt nogle gode områder for en let til øvet skiløber, som gerne vil køre på blå og rødt. Men områderne kan også sagtens imøde nybegyndere, som også her vil finde passende udfordringer, ligesom den erfarne skiløber heller ikke behøver at kede sig på en skiferie til et af skiområderne i Bregenzerwald. Områderne er særligt populære som destination for weekendture for tyskere, hvilket betyder at der er mest pres på pisterne i weekenderne, mens der næsten er for god plads i hverdagene.

Damüls/Mellau/Faschina skiområdet

Skiområdet omkring byerne Damüls, Mellau og Faschina er det største i Bregenzerwald, og giver mulighed for at bo i alle tre byer under opholdet. Mellau ligger lavest i kun 710 meters højde, hvorimod Damüls og Faschina ligger i henholdsvis 1.431 og 1.486 meters højde og dermed har man rig mulighed for at bo tæt på både pister og lifter på skiferien. Damüls ligger med sine kun 350 indbyggere i midten og udgør dermed centrum for skiområdet med de bedste forbindelser i begge retninger.

Familievenlig skiferie

Skiområdet omkring Damüls, Mellau og Faschina kan karakteriseres som et vaskeægte familievenligt skiområde. Der findes i bunden ved alle tre byer begynderbakker med dedikerede slæbelifter, hvor alle, der er nye på ski, kan få en god og tryg start på skikarrieren. Derudover byder området på et stort udbud af blå og røde pister, hvor hovedparten er både brede og lange. Søger man mere udfordring kan man tage mod Sunegg-liftens nordlige nedfarter og Suttis stejle pister. Her kan man bevise, hvad man virkelig duer til og ræse ned af områdets længste piste på 8 kilometer inden man rammer Mellaus-dalen.

Udvalgte skirejser fra Bregenzerwald

Søg efter skirejser

Boutique Hotel Die Mittagspitze

Det traditionsrige 4-stjernede superior Boutique Hotel Die Mittagspitze ligger i centrum af Damüls i 1.431 m. Dobb.stoleliften Oberdamüls ligger ca. 350 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er det endda muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med internethjørne, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, hotelbar, legerum til børnene samt skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser samt en parkeringsgarage (mod betaling) ved indkvarteringen Læs mere

Bjerghotel Madlener

Det familiært drevne 4-stjernede bjerghotel Madlener ligger i udkanten af bjerglandsbyen Damüls. Uga-bjergbanen nås efter ca. 350 m og skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Centrum med de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 750 m. Afhængigt af vejret er det muligt med indstigning til en langrendsløjpe efter ca. 800 m. Indkvarteringen har faciliteter som foyer med reception, gratis Wi-Fi og hyggelig siddehjørne, elevator, opholdsrum med pejs, legerum, spisesal, à-la-carte restaurant med hotelbar samt ski- og støvlerum og terrasse med betjening (afhængigt Læs mere

Billeder og video fra Bregenzerwald


Brugernes anmeldelser af Bregenzerwald

Skiterræn
4,00
Liftsystem
4,00
Afterski
3,00
Byen
2,00
Børnevenlighed
2,00
Begyndervenlighed
2,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
4,00
Samlet score er 3,00 stjerner ud af 5 . Baseret på. 1 anmeldelser.
Dejligt sted - Anmeldt d. 28/09 2022 17:09 - Oprettet af Steen Jensen

Et dejligt område. Vi boede i Mellau (hotel Kanisfluh). Skibussen lige uden for døren hver 20 minut . 5 min. kørsel til liften og om eftermiddagen afgang fra liften hver 20 minut. Lige ved liften et lille hyggeligt sted til afterski, men ellers er der ikke meget at se på i byen. På hverdage er der rigeligt med plads på Læs mere

Mere information om Bregenzerwald under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Regn
Regn
5ºC
7ºC
1,2 mm
1,7 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Let regn
Let regn
6ºC
2ºC
0,4 mm
1,3 m/s
nord
Fredag
Regn
Regn
3ºC
3ºC
1,9 mm
0,3 m/s
øst
Lørdag
Skyet
Skyet
11ºC
0ºC
0,0 mm
1,7 m/s
sydvest

Kort over Bregenzerwald

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bregenzerwald. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser