Skiferie i Mullsjö (Sverige)


I det sydlige Sverige, kun få timer fra Danmark, ligger Mullsjö. Det er et hyggeligt område med gode muligheder for at bruge et par dage på ski, hvis man er nybegynder eller bare gerne vil varme op før en længere skiferie til en af de større destinationer. Udover alpin er der også mulighed for prøve kræfter med langrend, der er nemlig langrendsspor på 5 og 10 km, hvor man kommer gennem et gammelt moseområde og kan nyde den flotte udsigt over det særlige område. På trods af at Mullsjö ligger i det sydlige Sverige er snesikkerheden stor. Bare en lille uge med frost, så kan det topmoderniserede snekanonsystem nemlig skabe... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Mullsjö
Skiområdet: 330-420 m.o.h.
Byen: 330 m.o.h.

7 pister i alt
4 stk.
2 stk.
1 stk.

Lifter: 5 stk. / 3.900 pers/time

Slæbelifter: 5
I det sydlige Sverige, kun få timer fra Danmark, ligger Mullsjö. Det er et hyggeligt område med gode muligheder for at bruge et par dage på ski, hvis man er nybegynder eller bare gerne vil varme op før en længere skiferie til en af de større destinationer. Udover alpin er der også mulighed for prøve kræfter med langrend, der er nemlig langrendsspor på 5 og 10 km, hvor man kommer gennem et gammelt moseområde og kan nyde den flotte udsigt over det særlige område.

På trods af at Mullsjö ligger i det sydlige Sverige er snesikkerheden stor. Bare en lille uge med frost, så kan det topmoderniserede snekanonsystem nemlig skabe nok sne til, at skiløberne kan blive sluppet løs på de syv pister. De ligger alle mod øst, så solen driller ikke så meget, og de 330 meter over havet samt godt et halvthundrede snekanoner og rimeligt læ for vestenvinden gør, at Mullsjö nok er et af Sydsveriges mest snesikre anlæg.

Typisk godt 100 åbningsdage i løbet af vinteren taler da også sit tydelige sprog, om et anlæg der næsten kan reklamere med kanonsikker sne. 25.000 skiløbere besøger hvert år Mullsjö Alpin. Heraf er lidt over en tredjedel danskere.

Billeder og video fra Mullsjö


Brugernes anmeldelser af Mullsjö

Skiterræn
3,00
Liftsystem
3,32
Afterski
2,32
Byen
2,84
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
3,50
Prisniveau
4,00
Offpiste
1,00
Mullsjö har en samlet score på 2,93 stjerner ud af 5. Baseret på 19 anmeldelser.
god tur - Anmeldt d. 24/01 2022 22:03 - Oprettet af Anna K

Vi havde en rigtig god tur i hele 5 dage. Hvis man er øvet og vil havde forskellige udfordringer er dette nok ikke stedet men til begynder og lidt øvede er det super godt. venlige medarbejdere Læs mere

skuffende oplevelse - Anmeldt d. 04/04 2018 09:02 - Oprettet af Julie Andersen

Vi havde skuffende tre dage på Mullsjo alpin. Terrænet var hverken rettet mod begyndere eller øvede; det var kedeligt for os øvede skiløbere, og så snart børnene havde mestret den meget korte (!) grønne begynderbakke, så var der ingen bakker for dem at udvikle sig videre på, i det den næst-letteste bakke var for svær.Næsten værre var en Læs mere

Nybegynder - Anmeldt d. 17/08 2004 09:19 - Oprettet af Helle Aagaard

Jeg syntes begynderbakken er for kort... Man burde have 2 begynderbakker, en stejl og en ikke så stejl. Den begynderbakke de har i Mullsjö er for stejl..

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
19ºC
ºC
0,0 mm
2,0 m/s
syd-sydøst
Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
18ºC
11ºC
1,1 mm
1,0 m/s
vest-sydvest
Fredag
Regn
Regn
22ºC
13ºC
2,1 mm
1,8 m/s
øst-nordøst
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
24ºC
14ºC
0,0 mm
2,0 m/s
øst-nordøst

Kort over Mullsjö

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mullsjö. Klik på nålene for mere info. Der er 315 km fra København til Mullsjö.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen