Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Mullsjö (Sverige)


I det sydlige Sverige, kun få timer fra Danmark, ligger Mullsjö. Det er et hyggeligt område med gode muligheder for at bruge et par dage på ski, hvis man er nybegynder eller bare gerne vil varme op før en længere skiferie til en af de større destinationer. Udover alpin er der også mulighed for prøve kræfter med langrend, der er nemlig langrendsspor på 5 og 10 km, hvor man kommer gennem et gammelt moseområde og kan nyde den flotte udsigt over det særlige område. På trods af at Mullsjö ligger i det sydlige Sverige er snesikkerheden stor. Bare en lille uge med frost, så kan det topmoderniserede snekanonsystem nemlig skabe... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Mullsjö
Skiområdet: 330-420 m.o.h.
Byen: 330 m.o.h.

7 km pister i alt
4 km blå
2 km rød
1 km sort

Lifter: 5 stk. / 3.900 pers/time

Slæbelifter: 5
Mere information om Mullsjö under banneret
I det sydlige Sverige, kun få timer fra Danmark, ligger Mullsjö. Det er et hyggeligt område med gode muligheder for at bruge et par dage på ski, hvis man er nybegynder eller bare gerne vil varme op før en længere skiferie til en af de større destinationer. Udover alpin er der også mulighed for prøve kræfter med langrend, der er nemlig langrendsspor på 5 og 10 km, hvor man kommer gennem et gammelt moseområde og kan nyde den flotte udsigt over det særlige område.

På trods af at Mullsjö ligger i det sydlige Sverige er snesikkerheden stor. Bare en lille uge med frost, så kan det topmoderniserede snekanonsystem nemlig skabe nok sne til, at skiløberne kan blive sluppet løs på de syv pister. De ligger alle mod øst, så solen driller ikke så meget, og de 330 meter over havet samt godt et halvthundrede snekanoner og rimeligt læ for vestenvinden gør, at Mullsjö nok er et af Sydsveriges mest snesikre anlæg.

Typisk godt 100 åbningsdage i løbet af vinteren taler da også sit tydelige sprog, om et anlæg der næsten kan reklamere med kanonsikker sne. 25.000 skiløbere besøger hvert år Mullsjö Alpin. Heraf er lidt over en tredjedel danskere.

Billeder og video fra Mullsjö


Brugernes anmeldelser af Mullsjö

Skiterræn
3,00
Liftsystem
3,32
Afterski
2,32
Byen
2,84
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
3,50
Prisniveau
4,00
Offpiste
1,00
Samlet score er 2,93 stjerner ud af 5 . Baseret på. 19 anmeldelser.
god tur - Anmeldt d. 28/09 2022 12:20 - Oprettet af Anna K

Vi havde en rigtig god tur i hele 5 dage. Hvis man er øvet og vil havde forskellige udfordringer er dette nok ikke stedet men til begynder og lidt øvede er det super godt. venlige medarbejdere Læs mere

skuffende oplevelse - Anmeldt d. 28/09 2022 12:20 - Oprettet af Julie Andersen

Vi havde skuffende tre dage på Mullsjo alpin. Terrænet var hverken rettet mod begyndere eller øvede; det var kedeligt for os øvede skiløbere, og så snart børnene havde mestret den meget korte (!) grønne begynderbakke, så var der ingen bakker for dem at udvikle sig videre på, i det den næst-letteste bakke var for svær.Næsten værre var en Læs mere

Nybegynder - Anmeldt d. 28/09 2022 12:20 - Oprettet af Helle Aagaard

Jeg syntes begynderbakken er for kort... Man burde have 2 begynderbakker, en stejl og en ikke så stejl. Den begynderbakke de har i Mullsjö er for stejl..

Mere information om Mullsjö under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
11ºC
14ºC
0,0 mm
5,7 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
9ºC
0,0 mm
3,2 m/s
nordøst
Fredag
Skyet
Skyet
11ºC
6ºC
0,0 mm
2,2 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regn
Regn
11ºC
6ºC
1,4 mm
5,0 m/s
syd-sydøst

Kort over Mullsjö

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Mullsjö. Klik på nålene for mere info. Der er 315 km fra København til Mullsjö.

Find tilbud på skirejser