Sillian / Hochpustertal

Find en skiferie til Sillian / Hochpustertal her: SnowTrex.dk

Er du til ”al dente” familie- og freestyleskiløb, så kan Skizentrum Sillian-Hochpustertal muligvis være et godt bud.

I den sydvestlige del af Østtyrol, bogstavlig talt limet på den italienske grænse ligger skiområdet på en solrig sydvendt bjergside.

Med blå og røde nedfarter, et overskueligt område, et børneland og masser af sol er det et velvalgt sted til en skitur med familien.

Tag gondolen op i solen

Fra byen Sillian i 1103 meters højde fører gondolerne Thurntaler I og Thurntaler II skiløberne op i området.

For enden af gondolerne åbner der sig muligheder for masser af blå og røde nedfarter. Her for enden af gondolen finder man også børneområdet Bobos Kinderland, hvor børn kan stifte bekendtskab med skiløbet i trygge rammer.

Tager man 6-personer stoleliften ”Thurntaler op til 2407 meters højde, er der masser af mulighed for rødt skiløb under liften, ligesom områdets eneste sorte piste starter heroppe på toppen.

Fra toppen kan man også tage den 11 kilometer røde Kamm nedfart, som går helt fra 2407 til bunden i 1100 meters højde.

Sæsonen starter i begyndelsen af december og slutter i starten af april, og så er der i øvrigt ingen aftenskiløb i Skizentrum Sillian-Hochpustertal.

Særlig gul sne til freestylerne

Men Skizentrum Sillian-Hochpustertal er ikke kun for familien. Området byder også på en særledes attraktiv funpark til adrenalinjunkies.

Her er der både kickers til begynderen og de erfarne. Funparken, som hedder Yellowsnow Park, ligger i 2130 meters højde tæt ved gondolens endestation, og her er der blandt andet både store og små hop, rails, halfpipe og butter boxes og meget mere.

Parken er 300 meter lang, og der er et ”chill-out” område, hvis du har brug for en pause.

SkiHit åbner døre

Vil man have flere områder og kilometer at boltre sig på, så liftkortet ”SkiHit” åbner porten til 358 kilometer pister fordelt på otte destinationer.

Liftkortet giver adgang til områderne: Großglockner Resort Kals-Matrei, Brunnalm, Lienzer Dolomit, Silian, Obertiliach og Kartitsch i Hochpustertal og ikke mindst Mölltaler Gletscher og Ankogel i Kärnten.

På Mölltaler Gletscher er mulighed for at komme på ski i 3122 meters højde. I områderne Mölltaler Gletscher og Ankogel er der også mulighed for mere stejlt skiløb.

Køber man SkiHit-liftet får unge op til 18 år 50 procent på deres liftkort, mens børn op til 6 år kører gratis.

Få et overblik over dit skiløb


Er du personen, som synes det er sjovt at følge med, hvad du har lavet i løbet af din dag på ski, kan du få et overblik, når du kører med SkiHit-liftkortet.
Løsningen hedder Skiline og ved at indtaste nummeret på dit liftkort på en hjemmeside, kan du efter ugen er gået få et overblik over, hvilke lifte du har taget, og hvor mange kilometer du har kørt.

Italienske østrigere

Med en beliggenhed tæt op af den italienske grænse, i øvrigt blot 188 kilometer fra italienske Venedig, er det umuligt ikke at lade sig inspirere.
Derfor er der også mulighed for både at få klassisk østrigsk og italiensk mad i Sillian.

Sillian er hovedbyen i Hochpustertal og har 2077 indbyggere. Den vestligste del af byen markerer faktisk også grænsen til Italien.

Andre aktiviteter:

Vil man have afveksling fra skiløbet, er der blandt andet mulighed for at få en seriøs kælketur på de i alt 19 kilometer kælkestrækning, stå på skøjter, prøve hestekanekørsel eller paragliding.

Gondolerne holder også åben i juli, august og september, hvor skiområdet bliver omdannet til et væld af vandreruter.

Skiferie forslag i Sillian / Hochpustertal

Alpenhotel Weitlanbrun... Alpenhotel Weitlanbrun... Bil fra 3.052,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Sillian / Hochpustertal

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Sillian - et besøg værd | Skrevet den 23/02 2020

Oprettet af JacobLycke

I uge 8 - 2020 var jeg en tur i Sillian, og boede på Sportshotellet lige overfor liften. Fra bunden så det ganske skidt ud, med tydelig kunstsne på pisten ned til byen og grønne marker. Dog ligger 90%...
af skiområdet over mellem-stationen på gondolen, og da den ligger i ca. 1.500 meters højde, så ligger "alle" piste mellem 1.500 og 2.400 meters højde, og det var god sne deroppe. Ikke en masse kunstsne, men den rigtige vare oppe fra skyerne. Det er ikke et svært område at køre i, og den sorte pist er nok mest sort, således de har en. Det er lækre bredde blå og røde boulevarder, og velpræpareret piste. De har planer om at udbygge området, så der kommer endnu mere skiløb i en god højde.
Læs mere
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Sillian / Hochpustertal?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Sillian / Hochpustertal hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Sillian / Hochpustertal?

Hvis du skal på skiferie til Sillian / Hochpustertal, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Sillian / Hochpustertal her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Sillian / Hochpustertal lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Sillian / Hochpustertal her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Sillian / Hochpustertal?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Sillian / Hochpustertal i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Sillian / Hochpustertal her ⇒