Lech & Zürs

Hører til blandt førsteklasses skiområderne i Europa og er ofte at finde på listerne over de mest mondæne skisteder i Europa. Her er der perfekt skiløb både på og udenfor pisten. Hele området oser af prestige og eksklusivitet.

Området byder på mange spændende pister, og i modsætning til en del andre skiområder adskiller Lech Zürs området sig ved at være pisterne er spredt godt ud i terrænet, de ligger med andre ord ikke lige op og ned af hinanden og man får fornemmelsen af ikke at være pakket ind i pister på alle sider. Skisport.dk redaktionen synes ikke du skal snyde dig for en tur på piste 10A, en piste der starter med et lidt stejlt stykke, men derefter slynger sig skønt ned af bjerget kilometer efter kilometer med fantastisk udsigt og med behov for en pause eller to for de fleste.

Forbundet med Warth-Schröcken

Fra sæsonen 2013/14 blev Lech & Zürs via den 2 km lange lift “Auenfeldtjet” forbundet med det mindre kendte Warth Schröcken. Med 190 pistekm og 47 lifte er de to områder tilsammen Vorarlbergs største sammenhængende skiområde.

Lech og Zürs deler liftkort med det endnu mere kendte St. Anton. Tæller man områderne St. Anton, St. Christoph, Stuben og Sonnenkopf med når man op på imponerende 340 pistekm og 94 liftanlæg på hele liftkortet.


Skiområdet hænger sammen med byerne: St. Anton og Warth-Schröcken

Fotos og video

Brugerne om Lech & Zürs

Her kan du se brugernes karakterer for Lech & Zürs.

Skiterræn:
4,17
Liftsystem:
4,11
Afterski:
3,00
Byen:
3,83
Samlet score er 3,78 / 5 ud fra 18 anmeldelser.

Storslået sceneri! | Skrevet den 10/03 2009

Oprettet af JJ

Fantastiske off-piste over Zug-området.

Men mit bedste råd til være at man tage turen fra Zürs til det øverste stolelift (Muggengrat - en gammel 2-mands stolelifte), hvorfra man tager Zürs...
er Täli tilbage til byen. Jeg har prøvet at stå på ski på mange bjerge i mange lande – men dette er muligvis det mest storslåede sceneri jeg har oplevet med alpinski under fødderne!
Læs mere

Sådan Østrig! | Skrevet den 27/02 2005

Oprettet af Ann-sophie

Fantastisk sted. utrolige fine præperarede løjper! det oplagte sted for skiskoler!
du har måske hørt rygtet om Lech: damerne står i pels på løjperne! Sandt, men det er langt fra alle...
samtidig...
er det fra Lech let at komme til St. Anton - nok det bedste sted i hele Østrig! har du ik været der, så foreslår jeg du booker din rejse her og nu!..
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Lech & Zürs?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Lech & Zürs hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Lech & Zürs?

Hvis du skal på skiferie til Lech & Zürs, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Lech & Zürs her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Lech & Zürs lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Lech & Zürs her ⇒

Er Lech & Zürs et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Lech & Zürs til 3,78 stjerner ud af 5 mulige. Lech & Zürs scorer højest på Skiterræn og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 18 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Lech & Zürs sammen med?

Lech & Zürs hører sammen med skiområderne St. Anton og Warth-Schröcken.