☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Isola 2000

Isola 2000 er et af de sydligst beliggende franske alpeskisportssteder. Der er kun omkring 70 kilometer til Nice og Middelhavet og byen grænser op til Italien mod øst.

Skiferie i Isola 2000 byder på flere forskellige aktiviteter

Isola 2000 har også en velvedligeholdt snow park, hvor der blandt andet er mulighed for at prøve kræfter med slopestyle, big air, handrails zone og boarder cross. Udover almindelig ski og snowboard er der muligheder for blandt andet heli-skiing, snowmobiles, isskøjtning og hesteslæde. På trods af den sydlige, men også høje (2.000 meter over havet) beliggenhed, er der generelt god snesikkerhed og masser af solskin.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Isola 2000

Her kan du se brugernes karakterer for Isola 2000.

Skiterræn:
4,25
Liftsystem:
3,83
Afterski:
2,75
Byen:
2,75
Samlet score er 3,40 / 5 ud fra 12 anmeldelser.

Isola 2000 | Skrevet den 24/02 2013

Oprettet af Carsten Ørum

Fantastisk at man kan ligge på stranden i Nice,- og en grog times kørsel derfra stå på god ski...

Skiområdet er ikke verdens største, men har en god forskellighed i pisterne. Mest "blå&...
#34; nedkørsler, - men også gode "røde"og "sorte". Derudover er der et fantastisk børneområde. Hotelbyen er ikke så stort, så kan ikke tro at det er et "party-sted".

Vi valgte at leje et hus tæt ved Nice og så køre op og stå på ski. Dette valg betød, at vi kunne kombiner ski med dage i Canns, Monaco og Nice (et fantastisk valg)

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Godt terræn men ingen afterski | Skrevet den 24/01 2005

Oprettet af Jeppe

Lækker fornemmelse at stå op klokken 7.00 i kbh og være på pisten klokken 14.00. Ligger meget tæt på Nice, og det kan anbefales at tage derned en dag.

Terrænet er godt. Masser af sol og egentli...
g rimeligt afvekslende niveau. Rigtig godt til snowboard (ingen flade passager og rimelige lifter. Masser af smutveje melleem træerne og i kanten af pisterne). Ingen mennesker i januar og absolut ingen kø ved lifterne.

Alt i alt en rigtig god uge ift. det det handler om: at stå på snowboard. Men hvis man vil have bare en lille smule afterski skal man tage andre steder hen. Der er et enkelt sted: Krokodillen, hvor de lokale drikker øl og ser motorcross-videoer...
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar