Skiferie i Beitostølen

Beitostølen (Norge)

Rejsebureauer til Beitostølen: FJÄLLFERIE, Thinggaard

Beitostølen er en hyggelig fjeldby, der ligger i det centrale Norge cirka 3 timers kørsel nord for Oslo. Området strækker sig op i 900 meter over havets overflade og byder på skiløb for hele familien fra de yngste børn til bedsteforældrene. Skiløbet i Beitostølen er fordel på to skiområder: Raudalen Alpinsenteret og Beitostølen Skisenter.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Beitostølen
Byen: 900 m.o.h.

21 pister i alt
3 km grøn
7 km blå
6 km rød
5 km sort

Lifter: 12 stk.

Slæbelifter: 7
Stolelifter: 4

Skiløb i Beitostølen

Skiområdet er indrettet belejligt i forhold til niveau, så det er nemt at overskue, hvor man skal køre hen på ski i de to områder. Beitostølen Skisenter er for børn, nybegyndere og let øvede skiløbere. Det er det større af de to områder, og byder på gode grønne, blå og røde pister, så der er en udfordring til enhver. De mere erfarne skiløbere, som ønsker mere fart og spænding, kan med fordel se mod Raudalen Alpinsenter, hvor der udelukkende er lange røde og sorte pister. Raudalen Alpinsenter er desuden perfekt til offpistskiløb, da man her finder herlig tør og luftig sne. VM i telemark er også tidligere blevet arrangeret i dette område.

Der findes i Beitostølen også en stor snowpark med egen lift og flere hop for alle niveauer, hvor både begyndere, øvede og avancerede kan være med. Der er også i alt 15 rails i forskellig sværhedsgrad, som de modigste skiløbere og snowboardere kan give sig i kast med.

Børnenes Beitostølen

For de mindste og lidt større børn er det aldrig kedeligt i Beitostølen. Der sker hele tiden noget, og skifærdigheder læres under sjov, kyndig vejledning på børnebakkerne og i skiskolen. Beitostølen har en af Norges største skiskoler, hvor dygtige instruktører står klar til at give de nyeste skiløbere en god oplevelse på fjeldet. Bag Bergo Hotel findes et lille legeland, hvor børn kan boltre sig.

Langrendsløjperne venter

På skiferien til Beitostølen finder man noget af Norges bedste langrendsterræn. Intet mindre end 320 kilometer løjper i smukke omgivelser mellem Jotunheimens fjeldtinder venter på at blive udforsket. Der findes flere forskellige ruter omkring Beitostølen af forskellige længder og sværhedsgrader, som både byder på skovterræn og op på højfjeldet. Det er også muligt at tage en stemningsfyldt aftentur på den 6 kilometer lange lysløjpe, der har åbent helt til kl. 22:00.

Tidlig sæsonstart og masser af aktiviteter

Den første sne falder særdeles tidligt i Beitostølen, hvilket betyder at flere af de europæiske skilandshold begynder træningen her. Det betyder også, at der er gode muligheder for at tage på en skitur tidligt på sæsonen. Foruden skiløbet byder Beitostølen også på en række andre aktiviteter, hvor man blandt andet kan opleve ture i kane eller med hundeslæde. Der findes også børnesnescootere og kælkebakker.

Bo i Beitostølen

Når man bor i Beitostølen, eller Beito i almindelig tale, er at bo midt i det hele. Uanset hvor i byen man indkvarterer sig, så er der gåafstand til alt det nødvendige. Den 1,5 kilometer lange by har en hyggelig og livlig vinterstemning, hvor vinterferie ikke kun er for skiløbere og snowboardere. Der er masser af hyggelige caféer, restauranter og pubber, så der er også rig mulighed for at tage til afterski, når dagen på fjeldet slutter. Der er i byen også 3 store supermarkeder, så der er gode muligheder for indkøb, hvis man bor i lejlighed eller hytte uden forplejning.

Udvalgte skirejser fra Beitostølen

Søg efter skirejser

Bergo Hytter

Bergo Hytter er 16 hytter i forskellige størrelse med plads til 8 til 12 personer. Der er også en enkelt hytte med plads til 24 personer. Bergo hytter er moderne og traditionelle norske hyggelige træhuse. Hytterne er populære til familier, venner eller foreninger der rejser sammen.  

Billeder og video fra Beitostølen


Brugernes anmeldelser af Beitostølen

Skiterræn
4,00
Liftsystem
4,00
Afterski
3,40
Byen
3,77
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,50
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,00
Beitostølen har en samlet score på 3,58 stjerner ud af 5. Baseret på 48 anmeldelser.
Løbet tør for udlejningsski!! - Anmeldt d. 21/02 2018 23:03 - Oprettet af Jeanette

Vi var med 2 store børn i Beitostølen i uge 7 2018. Efter at have stået i kø en time mandag formiddag, lykkedes det at få skistøvler til børnene. Desværre havde de så ikke flere ski!! Som i "alt udlejet". Også kasserne med hjelme var tomme!! Der var lang kø efter os, og folk var meget utilfredse. Vi så Læs mere

SUPER LANGREND - Anmeldt d. 11/04 2007 17:58 - Oprettet af J. Friberg

Er i Beitostølen netop nu, havde først "vinter" ferie i uge 15 og skulle vælge mellem Paris eller skiferie, hvem vælger så Paris i 20g varme når man nu kan tage på skiferie i Norge.Vi bor på Beitostølen lejligheds hotel i en dejlig veludstyret lejlighed med udsigt til bjergene, 3800 kr. Her er massere af sne, fik 15 Læs mere

alt for dyrt - Anmeldt d. 20/02 2006 20:48 - Oprettet af Karsten Poulsen

Et hyggeligt sted med alt for dyrt. Hvorfor skal det koste 5 kr. at gå på toilettet? Hvorfor skal man nu betale 110,- for leje af hjelm når det på andre destinationer er gratis og hvorfor er liftkort priserne på niveau med de største steder i Norge? Svaret fik jeg af en ekspedient i skiudlejningen " Norge er jo Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
2ºC
5ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nord-nordøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
4ºC
-7ºC
0,0 mm
1,7 m/s
vest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
2ºC
-1ºC
0,0 mm
1,9 m/s
nord-nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
0ºC
-4ºC
0,0 mm
2,9 m/s
øst-nordøst

Artikler om skiferie til Beitostølen

Beitostølen - uendelig meget langrend & lidt alpint

Solo med børn på ski

3 generationer på fælles skiferie...

Beitostølen - naturoplevelser og langrend i superklasse


Kort over Beitostølen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Beitostølen. Klik på nålene for mere info. Der er 231 km fra Oslo til Beitostølen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen