Beitostølen

Find en skiferie til Beitostølen her: FJÄLLFERIE | Stena Line | Thinggaard

Beitostølen er en hyggelig fjeldby, der ligger i det centrale Norge cirka 3 timers kørsel nord for Oslo. Området strækker sig op i 900 meter over havets overflade og byder på skiløb for hele familien fra de yngste børn til bedsteforældrene. Skiløbet i Beitostølen er fordel på to skiområder: Raudalen Alpinsenteret og Beitostølen Skisenter.

Skiløb i Beitostølen

Skiområdet er indrettet belejligt i forhold til niveau, så det er nemt at overskue, hvor man skal køre hen på ski i de to områder. Beitostølen Skisenter er for børn, nybegyndere og let øvede skiløbere. Det er det større af de to områder, og byder på gode grønne, blå og røde pister, så der er en udfordring til enhver. De mere erfarne skiløbere, som ønsker mere fart og spænding, kan med fordel se mod Raudalen Alpinsenter, hvor der udelukkende er lange røde og sorte pister. Raudalen Alpinsenter er desuden perfekt til offpistskiløb, da man her finder herlig tør og luftig sne. VM i telemark er også tidligere blevet arrangeret i dette område.

Der findes i Beitostølen også en stor snowpark med egen lift og flere hop for alle niveauer, hvor både begyndere, øvede og avancerede kan være med. Der er også i alt 15 rails i forskellig sværhedsgrad, som de modigste skiløbere og snowboardere kan give sig i kast med.

Børnenes Beitostølen

For de mindste og lidt større børn er det aldrig kedeligt i Beitostølen. Der sker hele tiden noget, og skifærdigheder læres under sjov, kyndig vejledning på børnebakkerne og i skiskolen. Beitostølen har en af Norges største skiskoler, hvor dygtige instruktører står klar til at give de nyeste skiløbere en god oplevelse på fjeldet. Bag Bergo Hotel findes et lille legeland, hvor børn kan boltre sig.

Langrendsløjperne venter

På skiferien til Beitostølen finder man noget af Norges bedste langrendsterræn. Intet mindre end 320 kilometer løjper i smukke omgivelser mellem Jotunheimens fjeldtinder venter på at blive udforsket. Der findes flere forskellige ruter omkring Beitostølen af forskellige længder og sværhedsgrader, som både byder på skovterræn og op på højfjeldet. Det er også muligt at tage en stemningsfyldt aftentur på den 6 kilometer lange lysløjpe, der har åbent helt til kl. 22:00.

Tidlig sæsonstart og masser af aktiviteter

Den første sne falder særdeles tidligt i Beitostølen, hvilket betyder at flere af de europæiske skilandshold begynder træningen her. Det betyder også, at der er gode muligheder for at tage på en skitur tidligt på sæsonen. Foruden skiløbet byder Beitostølen også på en række andre aktiviteter, hvor man blandt andet kan opleve ture i kane eller med hundeslæde. Der findes også børnesnescootere og kælkebakker.

Bo i Beitostølen

Når man bor i Beitostølen, eller Beito i almindelig tale, er at bo midt i det hele. Uanset hvor i byen man indkvarterer sig, så er der gåafstand til alt det nødvendige. Den 1,5 kilometer lange by har en hyggelig og livlig vinterstemning, hvor vinterferie ikke kun er for skiløbere og snowboardere. Der er masser af hyggelige caféer, restauranter og pubber, så der er også rig mulighed for at tage til afterski, når dagen på fjeldet slutter. Der er i byen også 3 store supermarkeder, så der er gode muligheder for indkøb, hvis man bor i lejlighed eller hytte uden forplejning.

Skiferie forslag i Beitostølen

Stølstunet Lejlighede... Stølstunet Lejlighede... Bil fra 1.049,-/pers.
Beitotind Lejligheder Beitotind Lejligheder Bus fra 2.249,-/pers.
Radisson Blu Mountain ... Radisson Blu Mountain ... Bil fra 1.549,-/pers.
Beistostølen Fjellpar... Beistostølen Fjellpar... Bus fra 2.249,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Beitostølen

Her kan du se brugernes karakterer for Beitostølen.

Skiterræn:
4,00
Liftsystem:
4,00
Afterski:
3,40
Byen:
3,77
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
3,50
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,58 / 5 ud fra 48 anmeldelser.

Løbet tør for udlejningsski!! | Skrevet den 21/02 2018

Oprettet af Jeanette

Vi var med 2 store børn i Beitostølen i uge 7 2018. Efter at have stået i kø en time mandag formiddag, lykkedes det at få skistøvler til børnene. Desværre havde de så ikke flere ski!! Som i "alt u...
dlejet". Også kasserne med hjelme var tomme!! Der var lang kø efter os, og folk var meget utilfredse. Vi så os nødsaget til at gå i en sportsbutik og købe ski og skistøvler til ungerne, samt hjelme til os alle 4. (Vi slap så for endnu en times kø til skiudlejningen). Det blev den dyreste skiferie ever, og den sidste gang vi vælger Beitostølen. Iøvrigt dejligt med stolelifte, men kun på den ene side. Pisterne er noget korte.
Læs mere

SUPER LANGREND | Skrevet den 11/04 2007

Oprettet af J. Friberg

Er i Beitostølen netop nu, havde først "vinter" ferie i uge 15 og skulle vælge mellem Paris eller skiferie, hvem vælger så Paris i 20g varme når man nu kan tage på skiferie i Norge.
Vi bor ...
på Beitostølen lejligheds hotel i en dejlig veludstyret lejlighed med udsigt til bjergene, 3800 kr.
Her er massere af sne, fik 15 cm ny sne i forgårs, 300 km vel preparerede langrendsløjper, flere alpin løjper, men en del af dem er lukkede pga. lavsæson, det opdager man først ved billetlugen.
HUSK, proviant og udstyr hjemmefra, her er er rasende dyrt, 170 kr. for en pizza GISP.
Endnu en gang, SUPER LANGREND.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Beitostølen?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Beitostølen hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Beitostølen?

Hvis du skal på skiferie til Beitostølen, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Beitostølen her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Beitostølen lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Beitostølen her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Beitostølen?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Beitostølen i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Beitostølen her ⇒

Er Beitostølen et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Beitostølen til 3,58 stjerner ud af 5 mulige. Beitostølen scorer højest på Børnevenlighed og Liftsystem, mens området scorer lavest på Prisniveau. Det er baseret på 48 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Beitostølen?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Beitostølen. Du har også mulighed for at rejse med FJÄLLFERIE og Stena Line med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒