Skiferie i Filzmoos

Filzmoos (Østrig)

Rejsebureauer til Filzmoos: SnowTrex.dk, Sunweb

I hjertet af Salzburger Land i Østrig ligger Pilzmoos som en mindre by med tilhørende eget skiområde, men samtidig med let adgang til hele Ski Amadé - Østrigs største skiområde. Her får man en idyllisk skiferie midt i den autentiske østrigske natur med smuk udsigt til Filzmoos’ kendetegn, bjerget Bischofsmütze, som er det højeste bjerg i Gosaukamm.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Filzmoos
Skiområdet: 650-2188 m.o.h.
Byen: 1050 m.o.h.

350 pister i alt
109 km blå
199 km rød
42 km sort

Lifter: 138 stk. / 120.000 pers/time

Slæbelifter: 92
Stolelifter: 37
Kabinelifter: 9

På ski i Filzmoos

Skiområdet Filzmoos ligger i hjertet af Ski Amadé-regionen og tilbyder besøgende skiturister omkring 20 kilometer pister fordelt på de to bjerge Rossbrand i en højde af 1.600 meter i syd og solbeskinnede Grossberg mod nord. Der findes her pister, der passer til alle niveauer fra de lettere blå pister, til de mere udfordrende røde nedfarter og de helt stejle sorte. Det betyder, at der findes udfordringer til alle på en skiferie hertil.

Børne- og begyndervenligt

Filzmoos’ pister appellerer måske til alle niveauer, men særligt de gode og lange blå pister er ideelle til både nybegyndere og børnefamilier på ski. Derfor er Filzmoos særligt velegnet er det til børn og nybegyndere, da man også må erkende, at området størrelse godt kan betyde, at de rutinerede skiløbere kommer til at se langt efter nye pister at udforske. Derimod er det en god størrelse, hvis børnene trygt skal køre rundt selv uden fare for at fare vild eller køre forkert, ligesom at der er rigeligt med pistekilometer til nybegynderne på ski.

En del af Ski Amadé

For de mere rutinerede skiløbere, som måske synes 20 pistekilometer er lige til den lille side til skiferien, så kan Filzmoos anbefales som en endagstur fra et af de andre destinationer i området, eller man kan fra Filzmoos nemt køre til de andre skiområder i Ski Amadé. Ski Amadé dækker i alt over 760 pistekilometer og 270 lifter fordelt i fem regioner i Østrig: Salzburger Sportswelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig og Grossarltal. Der er derfor ingen risiko for at løbe tør for nye pister på skiferien. Fra Filzmoos kan man eksempelvis på kun 20 minutter i bil nå til Flachau og stå på ski i det 210 kilometer store skiområde, som også dækker danskerfavoritten Wagrain.

Bo i Filzmoos

Fordelen ved at bo i Filzmoos er foruden det gode skiløb i det lokale skiområde, også at man her bor roligt omgivet af de smukkeste bjerge. Byen har en god infrastruktur, som gør det nemt at komme både rundt og til og fra lister og pister - hvilket kun gør det nemmere at have børn med på skiferien hertil. Byen er hyggelig og der findes en lang række aktiviteter uden for pisten som eksempelvis snowtubing, snowbikekørsel og kælkning. Der findes i byen også en god portion gode spisesteder, hvor man kan smage alle de lokale retter, der hører sig til på et besøg i Østrig.

Udvalgte skirejser fra Filzmoos

Søg efter skirejser

Ann Suites

Ann Suites er et luksuriøst hotel i Filzmoos, Østrig, som ligger i hjertet af Salzburg-alperne. Værelserne og suiterne er rummelige , og møblerne er moderne og elegante. Alle lejligheder har stue/spisestue, åbent køkken, to soveværelser og to badeværelser. Derudover har lejlighederne en balkon eller terrasse med en privat sauna. Her kan du slappe af efter en dag på pisterne.

Billeder og video fra Filzmoos


Brugernes anmeldelser af Filzmoos

Skiterræn
2,50
Liftsystem
2,58
Afterski
2,67
Byen
3,00
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Filzmoos har en samlet score på 2,69 stjerner ud af 5. Baseret på 12 anmeldelser.
Filzmoos, skønt både sommer og vinter - Anmeldt d. 15/01 2005 20:31 - Oprettet af Sabine Hufnagel Nielsen

Vi har været i Filzmoos i uge 8 år 2004. Et dejligt sted for hele familen. Børnene har været på skiskole hele ugen og begge to nåede de meget langt på den ene uge. Skiskole Schörghofer har nogle gode skilærer som er meget tålmodige, på vores datters hold (5 år dengang) deltog der en del børn i 3 års ælderen Læs mere

Ikke for å kjøre på ski !! - Anmeldt d. 08/04 2004 09:32 - Oprettet af Jan Peistorpet

Jeg har vært på busstur til Filzmoos i påsken 7 ganger på 90 talet. Byen er liten med en 5-6barer man kan gå på om kvelden. Jeg/vi har bodd hosEllen og Franz på alpenhotel Wurzser. Skal mankjøre på ski så må man til Obertauern. I Filzmoosfinnes bare 1 ganske brukbar bakke(Papageno), med enhytte mitt i (Moosalm). Man kan også dra Læs mere

Den perfekte sommer by - Anmeldt d. 03/11 2002 21:05 - Oprettet af Ole Langer Nielsen

Jeg har været i Filzmoos 4 gange, men det er desværre nogle år siden jeg har været der sidst.Jeg har været der 2 gange alene, en gang med kone og datter smt min mor samt en gang med kone datter og vores søn.Jeg syntes at naturen er skøn og byens befolkning er rare og venlige.Jeg boede hos Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
4ºC
7ºC
0,9 mm
1,7 m/s
vest-nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
8ºC
-8ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Let skyet
Let skyet
11ºC
-4ºC
0,0 mm
3,9 m/s
syd-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
1ºC
0,0 mm
2,4 m/s
syd


Kort over Filzmoos

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Filzmoos. Klik på nålene for mere info. Der er 1221 km fra Kolding til Filzmoos.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen