🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Achensee

Småt, familievenligt og med masser af langrend. Disse ord indrammer skiområdet Achensee, som putter sig ved Tyrolerlands største sø i den nordlige del af Østrig tæt ved den tyske grænse. Og så ligger det blot en times kørsel fra München, hvilket gør det nemt tilgængeligt i bil.

Brede familievenlige pister

Achensee er et overskueligt familie- og børnevenligt skiområde. Det består af Achenkirch, Maurach, Pertisau og Steinberg, og der i alt 54 kilometer pister at boltre sig fordelt over 840 højdemeter.

27 af områdets 54 kilometer pister ligger ved byen Achenkirch, hvor skiområdet Hochalmlifte Christlum ligger. Med seks kilometer blå og 16 kilometer røde pister er området særlig velegnet til familier og begyndere med dets brede pister. Snekanoner og beliggenheden gør, at der er snegaranti fra december til april.

I den anden ende af søen finder man byen Pertisau, hvor skiområdet Karwendel byder på seks kilometer blå og otte kilometer røde pister. Området er særlig dedikeret til børn og nybegyndere, og der er en smuk udsigt ud over søen fra området. Fra området kan man også se over til byen Maurach, hvor Rofan Cable Car bringer skiløberne op til 1840 meters højde, hvor der blandt andet er otte kilometer røde pister.

Over 200 kilometer langrendsspor

I modsætning til mange andre destinationer i Alperne slår Achensee sig ikke udelukkende op på alpint skiløb.

Området byder på over 200 kilometer langrend, hvoraf de 166 kilometer er klassiske løjper, mens omkring 67 kilometer er skatingløjper. Og turistbureauet kalder det selv et paradis for langrendsentusiaster.

Løjperne løber både omkring selve søen og oppe i selve terrænet, og der er både udfordringer for begyndere såvel som øvede løbere.

Siden 2010 har byen også haft løbet Achensee 3-Valleys-Run. Det bliver typisk afholdt i februar, og både professionelle og amatører har mulighed for at deltage. Løbene starter i Pertisau, og der er både klassiske og skatingdistancer.

Tyrol-stemning og snowkite

Der er mange muligheder for indkvartering omkring den 6,8 kvadratkilometer store sø Achensee. Hvis langrend er i fokus, er det oplagt at søge mod byen Pertisau, hvor mange af langrendsruterne starter. Er det alpint skiløb, som er omdrejningspunktet, er Achenkirch stedet.

Er man på udkig efter endnu mere autentisk østrigsk tyrolerstemning, kan man overveje at finde et hotel eller Bed & Breakfast i den lille by Wiesling i 568 meters højde, hvor ro og afslapning er i højsædet.
Achensee er dog ikke kun skiløb. Der er også mulighed for at gå en tur med snesko på de 150 kilometer vandrestier, man kan tage en tur på skøjter eller prøver kræfter med curling på en af skøjtebanerne.

Er man på udkig efter en mere actionpræget aktivitet, kan man også tage på snowkite-skole eller prøve en af områdets kælkebakker.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Achensee

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

loan offer | Skrevet den 25/05 2020

Oprettet af Williams

Hej, har du brug for et hurtigt lån? Jeg er Susan Benson, jeg er en långiver og en finansiel rådgiver. Giv den økonomiske stagnation, som verden går igennem på grund af fremkomsten af ??Corona-virussy...
gdom (COVID-19), mange mennesker står over for urimelige økonomiske udfordringer. Med tilstedeværelsen af ??kontante overskud i vores institution, ønsker vi at fremskynde cirkulationen af ??penge ved at finansiere kunder i og uden for Europa med kredit. Hvis du har brug for et nødlån for at starte en virksomhed, skal du købe et hus eller en bil eller har du brug for en lån af andre personlige grunde? Jeg vil have dig til at kontakte min virksomhed. Vi leverer alle typer lån som sikrede og usikrede lån. Hvis du læser dette og ved, at du har brug for økonomisk støtte, skal du bare skrive til os via e-mail: worldwideloanfirm1999@gmail.com eller sende mig en besked direkte på WhatsApp via: +12133426359 og få et svar på et øjeblik. Vi er en omfattende økonomisk serviceselskab og er forpligtet til at hjælpe dig med at forbedre dine langsigtede og kortsigtede økonomiske mål, da dit endelige mål er finansiel stabilitet.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Hello I am very happy to share my Happiness with | Skrevet den 29/04 2020

Oprettet af Alexander Castro

Hello I am very happy to share my Happiness with everyone. I received a Master Card just last week and it pays me 5,000€ ( Five thousand euros) at a spot, I tried today again and the same 5,000€ was ...
paid out, This card will give me 5,000€ daily for 6 months. If you are in need of urgent money you can get this card as well , just contact the details below Contact Person: Prof Alexander Castro whatsapp +17042750147 E-Mail: hacklords.investors@gmail.com atmservices44@aol.com
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar