Achensee

Småt, familievenligt og med masser af langrend. Disse ord indrammer skiområdet Achensee, som putter sig ved Tyrolerlands største sø i den nordlige del af Østrig tæt ved den tyske grænse. Og så ligger det blot en times kørsel fra München, hvilket gør det nemt tilgængeligt i bil.

Brede familievenlige pister

Achensee er et overskueligt familie- og børnevenligt skiområde. Det består af Achenkirch, Maurach, Pertisau og Steinberg, og der i alt 54 kilometer pister at boltre sig fordelt over 840 højdemeter.

27 af områdets 54 kilometer pister ligger ved byen Achenkirch, hvor skiområdet Hochalmlifte Christlum ligger. Med seks kilometer blå og 16 kilometer røde pister er området særlig velegnet til familier og begyndere med dets brede pister. Snekanoner og beliggenheden gør, at der er snegaranti fra december til april.

I den anden ende af søen finder man byen Pertisau, hvor skiområdet Karwendel byder på seks kilometer blå og otte kilometer røde pister. Området er særlig dedikeret til børn og nybegyndere, og der er en smuk udsigt ud over søen fra området. Fra området kan man også se over til byen Maurach, hvor Rofan Cable Car bringer skiløberne op til 1840 meters højde, hvor der blandt andet er otte kilometer røde pister.

Over 200 kilometer langrendsspor

I modsætning til mange andre destinationer i Alperne slår Achensee sig ikke udelukkende op på alpint skiløb.

Området byder på over 200 kilometer langrend, hvoraf de 166 kilometer er klassiske løjper, mens omkring 67 kilometer er skatingløjper. Og turistbureauet kalder det selv et paradis for langrendsentusiaster.

Løjperne løber både omkring selve søen og oppe i selve terrænet, og der er både udfordringer for begyndere såvel som øvede løbere.

Siden 2010 har byen også haft løbet Achensee 3-Valleys-Run. Det bliver typisk afholdt i februar, og både professionelle og amatører har mulighed for at deltage. Løbene starter i Pertisau, og der er både klassiske og skatingdistancer.

Tyrol-stemning og snowkite

Der er mange muligheder for indkvartering omkring den 6,8 kvadratkilometer store sø Achensee. Hvis langrend er i fokus, er det oplagt at søge mod byen Pertisau, hvor mange af langrendsruterne starter. Er det alpint skiløb, som er omdrejningspunktet, er Achenkirch stedet.

Er man på udkig efter endnu mere autentisk østrigsk tyrolerstemning, kan man overveje at finde et hotel eller Bed & Breakfast i den lille by Wiesling i 568 meters højde, hvor ro og afslapning er i højsædet.
Achensee er dog ikke kun skiløb. Der er også mulighed for at gå en tur med snesko på de 150 kilometer vandrestier, man kan tage en tur på skøjter eller prøver kræfter med curling på en af skøjtebanerne.

Er man på udkig efter en mere actionpræget aktivitet, kan man også tage på snowkite-skole eller prøve en af områdets kælkebakker.

Skiferie forslag i Achensee

Aktiv Hotel-Pension Kl... Aktiv Hotel-Pension Kl... Bil fra 1.369,-/pers.
Resort Achensee Resort Achensee Bil fra 1.369,-/pers.
Familiehotel Rotspitz Familiehotel Rotspitz Bil fra 2.134,-/pers.
Alpenhotel Edelweiss Alpenhotel Edelweiss Bil fra 1.522,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Achensee

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Har du brug for økonomisk støtte, en kredit? | Skrevet den 13/02 2020

Oprettet af Weslend Service

Har du brug for økonomisk støtte, en kredit? Hvis så,.
skriv mere information
E-mail: weslendservice@aol.com
WhatsApp-numre: +1 (765) 437-4538
tak skal du have
Hr. Richard Coleman

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

lån | Skrevet den 25/10 2019

Oprettet af Claudia Klein

Hej og velkommen til Spotcap Global Loan Services, jeg hedder Claudia Klein, jeg er en privat långiver og jeg repræsenterer dette fantastiske firma fra Tyskland.Har du et stort behov for økonomisk for...
stærkning, har du brug for et lån til at starte en virksomhed eller til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte min virksomhed via | spotcapglobalservices@gmail.com | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.Vi tilbyder alle slags lånetjenester, vi tilbyder både langvarige og kortvarige lån, og du kan låne op til 15 millioner euro. Mit firma hjælper dig med at nå en række mål med en bred vifte af låneprodukter.Vi ved, at det altid har været et enormt problem at få et legitimt lån For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har behov for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få egenkapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af stor rente sats, utilstrækkelig sikkerhed, forholdet mellem gæld og indkomst, lav kredit score eller andre årsagerIngen flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når som helst og hvor du end har brug for detVi leverer 24 timers lån i verdensklasse. For forespørgsler / spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddel mig på WhatsApp: +4915758108767 | & Modtag et svar på et øjeblik.Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du er lav på kontanter, bare skriv til os, så får du et lån.Din økonomiske frihed er i dine hænder!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar