Skiferie i Garmisch-Partenkirchen

Garmisch-Partenkirchen (Tyskland)

Rejsebureauer til Garmisch-Partenkirchen: SnowTrex.dk

Området der måske mest af alt er kendt for skihopkonkurrencen, der hvert år transmitteres til hele verden nytårsdag. Men udover dette byder Garmish-Partenkirchen på adskillige ting som gør området til et særdeles moderne og snesikker skidestination.Garmish-Partenkirchen er delt op i to skiområder: Gletsherområdet Zugspitze og Garmish-Classic skiområdet nedenfor. Området byder sammenlagt på 60 kilometer pister fordelt på 20 kilometer på Zugspitze og de resterende 40 kilometer i Garmish-Classic. Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Garmisch-Partenkirchen
Skiområdet: 720-2830 m.o.h.
Byen: 720 m.o.h.

40 pister i alt
12 km blå
18 km rød
10 km sort

Lifter: 18 stk. / 50.000 pers/time

Slæbelifter: 10
Stolelifter: 4
Kabinelifter: 4

Gletscher skiløb på Zugspitze

Zugspitze er Tysklands eneste gletsjer skiområde. Her får besøgende hele 7 måneder med sne fra november til maj, og med garanti for, at sikkerheden er i top. På selve gletscheren findes skiløb i op til 2.830 meters højde, hvor skiløbere kan boltre sig på 13 pister fordelt på blå og rød, 6 lifter og 2 strækninger, hvor man kan tage en tur på kælk. Du kommer op til skiløb i gletscherområdet med toget Bayerische Zugspitzbahn eller med gondolen Sailbahn Zugspitze helt til Zugspitze toppen og videre med Gletscherbahn ned til skiområdet på gletcheren.

Tag gondolen op til Tyskland højeste tinde, Zugspitze

Udover almindeligt skiløb i op til 2.830 meters højde, har du også mulighed for at komme helt op på Tysklands højeste tinde: Zugspitze. Her kan du nyde udsigten fra 2.962 meter over havets overflade og se så langt øjet rækker henover sneklædte bjergtoppe.

En af Europas stejleste pister

Del del af skiområdet, der ligger ved selve Garmisch-Partenkirchen er Garmisch-Classic. Her findes en af Europas stejleste pister, som kan få selv de mest rutinerede skiløbere til at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang. Pisten hedder Kandahar og er en krævende World Cup-strækning, som går for at være en af de mest krævende. Hele Kandahar er 7 kilometer lang.

Et sted specifikt sted på Kandahar-pisten har fået tilnavnet 'det frie fald', da den her har en stigningsprocent på intet mindre end 92%. Får du kolde fødder på vej op med G Kandahar-Express, så fortvivl ej, det er muligt at stå af på mellemstationen og derved undgå det mest udfordrede stykke af pisten. Er du allerede kommet til tops, så er det også muligt at tage en nemmere blå rute ned.

Derudover byder området på en række andre aktiviteter som kælkebane, skøjtebaner, curling, kaneture, tennis, squash, 100 kilometer vandrestier i op til 1.800 meters højde og et 2.200 m2 stort badeland, hvor man blandt andet kan boltre sig i et bølgebassin.

Vinter i Parken

Garmisch-Partenkirchen har også masser at byde på væk fra skibakkerne om vinteren. Udover det klassiske julemarked vil det nye event "Vinter i Parken" forlænge den skønneste tid på året fra den 27. december 2023 til den 7. januar 2024.

Til begivenheden kan I se fascinerende lysinstallationer og få store kulinariske oplevelser i hyggelige omgivelser - en stor oplevelse for besøgende i alle aldre fyldt med magi for øjne, ører og smagsløg.

Udover det funklende lysparadis, som spænder fra dyr til snefnug, er der meget mere at beundre ved "Vinter i Parken".

Tag for eksempel en bid mad på de forskellige street food-boder, som serverer regionale delikatesser.

De daglige åbningstider er 16:30 til 21:00 - derved kan "Vinter i Parken" kombineres med en dag på ski i Garmisch Classic skiområdet.

Udvalgte skirejser fra Garmisch-Partenkirchen

Søg efter skirejser

Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen

Det komfortable Dorint Sporthotel Garmisch-Partenkirchen ligger i rolige omgivelser, ca. 1 km fra centrum af Garmisch Partenkirchen. Et busstoppested (ÖPNV, offentlig transport) nås efter ca. 200 m, hvorfra man let kommer til skiområdet (ca. 2 km fra indkvarteringen, svævebanen Hausbergbahn). Til Eckbauer-gondolbanen er der ca. 750 m og til Alpspitbahn er der ca. 7 km. Huset består af et hovedhus og flere sidebygninger og har faciliteter som reception med foyer, Wi-Fi, elevator, restauranter, kaminbar, skirum samt parkeringspladser mod betaling. Der Læs mere

Hotel Zum Franziskaner

Det familiært drevne Hotel Zum Franziskaner ligger centralt i Grainau. Et skibustoppested nås efter ca. 100 m og det næste skiområde ligger ca. 5 km fra indkvarteringen. Et par indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden. Til indkvarteringen med det herlige bjergblik hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, drikkevareautomat (mod betaling, hvis ledig), skikælder og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har gulvtæppe og douche/wc, tv og Wi-Fi. Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i rejseprisen. Der er mulighed for Læs mere

Billeder og video fra Garmisch-Partenkirchen


Brugernes anmeldelser af Garmisch-Partenkirchen

Skiterræn
3,94
Liftsystem
3,94
Afterski
3,41
Byen
3,94
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
3,50
Prisniveau
4,50
Offpiste
4,00
Garmisch-Partenkirchen har en samlet score på 3,84 stjerner ud af 5. Baseret på 17 anmeldelser.
Tip til Garmisch-Partenkirchen? - Anmeldt d. 08/11 2013 14:36 - Oprettet af Benedikte Sørensen

Er der nogen, der har været på ski i Garmisch og kan svare på følgende: Er det nemt at tage bybus eller skibus til henholdsvis Hausberg og Kreuzeck banerne? Er man nødt til at gå, og bære sine ski selv? Er vant til ski in / ski out, så vil gerne høre andres erfaringer, også gerne dem, der har haft Læs mere

kanon - Anmeldt d. 22/02 2012 18:44 - Oprettet af Steffen Sehested

var i garmish i uge 6, masser af sne , havde et par dage med sibirisk kulde - 20. men sol fra skyfri himel. ingen kø lange nedfarter og fornuftige priser.på ned siden ikke specielt mange lyse blå. / begynder. turen med tog til zugspitz er et must. Læs mere

- Anmeldt d. 25/03 2010 22:26 - Oprettet af Lis Klysner

sær dumt at ikke gletcher hænger sammen med alp spitze,da det er umanerlig bøvlet at komme m kabelbanen op og derefter ned på gletzer gryden.

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regnbyger
Regnbyger
18ºC
7ºC
2,5 mm
2,5 m/s
nordøst
Tirsdag
Regn
Regn
13ºC
13ºC
2,3 mm
2,0 m/s
nord
Onsdag
Let regn
Let regn
17ºC
7ºC
1,2 mm
1,9 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
17ºC
12ºC
19,5 mm
2,0 m/s
nordvest

Artikler om skiferie til Garmisch-Partenkirchen

Verdens måske vildeste lift er lige åbnet i Tyskland

Et alternativt bud på en skitur med sjæl - Garmisch-Partenkirchen

Et alternativt bud på en skitur med sjæl - Garmisch-Partenkirchen


Kort over Garmisch-Partenkirchen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Garmisch-Partenkirchen. Klik på nålene for mere info. Der er 1099 km fra Kolding til Garmisch-Partenkirchen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen