Skiferie i Myrkdalen Fjellandsby, Voss (Norge)


Myrkdalen er et spændende område for skientusiaster, og passer godt for familier med børn. Samtidig er den også en af Europas mest snesikre destinationer. Her kan du finde snedybder på op til 5 meter, sæsonen starter tidlig- og slutter sent. I Myrkdalen Fjellandsby er der 8 lifter (heraf to ekspres 6-stolslifter) og 21 pister til enhver smat, uanset om du er til præparerede pister eller freeride. Området byder også p åmuligheder for langrend. Der er et fint udbud af muligheder for børnefamilier, mange børnevenlige tallerken-lifter, ski-transportbånd, minipark og skovløjpe. Skiskolen har et stort udvalg til både store og små, og der kan naturligvis lejes ski på stedet. I Myrkdalen kan... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Myrkdalen Fjellandsby, Voss
Skiområdet: 450-1060 m.o.h.
Byen: 450 m.o.h.

8 km pister i alt
1 km grøn
3 km blå
2 km rød
2 km sort

Lifter: 9 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 2
Mere information om Myrkdalen Fjellandsby, Voss under banneret
Myrkdalen er et spændende område for skientusiaster, og passer godt for familier med børn. Samtidig er den også en af Europas mest snesikre destinationer. Her kan du finde snedybder på op til 5 meter, sæsonen starter tidlig- og slutter sent.

I Myrkdalen Fjellandsby er der 8 lifter (heraf to ekspres 6-stolslifter) og 21 pister til enhver smat, uanset om du er til præparerede pister eller freeride. Området byder også p åmuligheder for langrend. Der er et fint udbud af muligheder for børnefamilier, mange børnevenlige tallerken-lifter, ski-transportbånd, minipark og skovløjpe. Skiskolen har et stort udvalg til både store og små, og der kan naturligvis lejes ski på stedet. I Myrkdalen kan du bo i moderne hytter eller lejlighefer, eller på det nyopførte Myrkdalen Hotel midt på bakken.

Området har gennemgået en kraftig udvikling de seneste år, der er bygget ny lifter og området udbygges løbende med flere hytter.

Myrkdalen var i vinteren 2013/14 det 5. største skiområde i Norge målt på antal solgte liftkortdage - en med danske øjne ret overset destination, som har ambitioner om at vokse sig endnu større de kommende år.

Billeder og video fra Myrkdalen Fjellandsby, Voss


Brugernes anmeldelser af Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Skiterræn
5,00
Liftsystem
3,00
Afterski
1,00
Byen
1,00
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
2,00
Offpiste
4,00
Myrkdalen Fjellandsby, Voss har en samlet score på 2,75 stjerner ud af 5. Baseret på. 1 anmeldelser.
Mere information om Myrkdalen Fjellandsby, Voss under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Regn
Regn
10ºC
10ºC
7,3 mm
3,2 m/s
vest-sydvest
Lørdag
Regn
Regn
7ºC
6ºC
3,6 mm
2,3 m/s
vest-sydvest
Søndag
Regn
Regn
8ºC
5ºC
12,2 mm
2,3 m/s
sydøst
Mandag
Kraftig regn
Kraftig regn
7ºC
8ºC
29,5 mm
4,2 m/s
syd-sydvest

Kort over Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Myrkdalen Fjellandsby, Voss. Klik på nålene for mere info. Der er 398 km fra Oslo til Myrkdalen Fjellandsby, Voss.

Find tilbud på skirejser