Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Myrkdalen er et spændende område for skientusiaster, og passer godt for familier med børn. Samtidig er den også en af Europas mest snesikre destinationer. Her kan du finde snedybder på op til 5 meter, sæsonen starter tidlig- og slutter sent.

I Myrkdalen Fjellandsby er der 8 lifter (heraf to ekspres 6-stolslifter) og 21 pister til enhver smat, uanset om du er til præparerede pister eller freeride. Området byder også p åmuligheder for langrend. Der er et fint udbud af muligheder for børnefamilier, mange børnevenlige tallerken-lifter, ski-transportbånd, minipark og skovløjpe. Skiskolen har et stort udvalg til både store og små, og der kan naturligvis lejes ski på stedet. I Myrkdalen kan du bo i moderne hytter eller lejlighefer, eller på det nyopførte Myrkdalen Hotel midt på bakken.

Området har gennemgået en kraftig udvikling de seneste år, der er bygget ny lifter og området udbygges løbende med flere hytter.

Myrkdalen var i vinteren 2013/14 det 5. største skiområde i Norge målt på antal solgte liftkortdage - en med danske øjne ret overset destination, som har ambitioner om at vokse sig endnu større de kommende år.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar