Skiferie i Myrkdalen Fjellandsby, Voss (Norge)


Myrkdalen er et spændende område for skientusiaster, og passer godt for familier med børn. Samtidig er den også en af Europas mest snesikre destinationer. Her kan du finde snedybder på op til 5 meter, sæsonen starter tidlig- og slutter sent. I Myrkdalen Fjellandsby er der 8 lifter (heraf to ekspres 6-stolslifter) og 21 pister til enhver smat, uanset om du er til præparerede pister eller freeride. Området byder også p åmuligheder for langrend. Der er et fint udbud af muligheder for børnefamilier, mange børnevenlige tallerken-lifter, ski-transportbånd, minipark og skovløjpe. Skiskolen har et stort udvalg til både store og små, og der kan naturligvis lejes ski på stedet. I Myrkdalen kan... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Myrkdalen Fjellandsby, Voss
Skiområdet: 450-1060 m.o.h.
Byen: 450 m.o.h.

22 pister i alt
4 stk.
7 stk.
8 stk.
3 stk.

Lifter: 9 stk.

Slæbelifter: 6
Stolelifter: 2
Mere information om Myrkdalen Fjellandsby, Voss under banneret
Myrkdalen er et spændende område for skientusiaster, og passer godt for familier med børn. Samtidig er den også en af Europas mest snesikre destinationer. Her kan du finde snedybder på op til 5 meter, sæsonen starter tidlig- og slutter sent.

I Myrkdalen Fjellandsby er der 8 lifter (heraf to ekspres 6-stolslifter) og 21 pister til enhver smat, uanset om du er til præparerede pister eller freeride. Området byder også p åmuligheder for langrend. Der er et fint udbud af muligheder for børnefamilier, mange børnevenlige tallerken-lifter, ski-transportbånd, minipark og skovløjpe. Skiskolen har et stort udvalg til både store og små, og der kan naturligvis lejes ski på stedet. I Myrkdalen kan du bo i moderne hytter eller lejlighefer, eller på det nyopførte Myrkdalen Hotel midt på bakken.

Området har gennemgået en kraftig udvikling de seneste år, der er bygget ny lifter og området udbygges løbende med flere hytter.

Myrkdalen var i vinteren 2013/14 det 5. største skiområde i Norge målt på antal solgte liftkortdage - en med danske øjne ret overset destination, som har ambitioner om at vokse sig endnu større de kommende år.

Billeder og video fra Myrkdalen Fjellandsby, Voss


Brugernes anmeldelser af Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Skiterræn
5,00
Liftsystem
3,00
Afterski
1,00
Byen
1,00
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
2,00
Offpiste
4,00
Myrkdalen Fjellandsby, Voss har en samlet score på 2,75 stjerner ud af 5. Baseret på 1 anmeldelser.
Mere information om Myrkdalen Fjellandsby, Voss under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Let skyet
Let skyet
21ºC
8ºC
0,0 mm
2,5 m/s
vest-sydvest
Mandag
Let skyet
Let skyet
18ºC
10ºC
0,0 mm
4,7 m/s
vest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
9ºC
0,0 mm
2,1 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
19ºC
9ºC
0,0 mm
1,6 m/s
vest-nordvest

Artikler om skiferie til Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Sne opdatering fra Norden


Kort over Myrkdalen Fjellandsby, Voss

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Myrkdalen Fjellandsby, Voss. Klik på nålene for mere info. Der er 398 km fra Oslo til Myrkdalen Fjellandsby, Voss.

Find tilbud på skirejser