Skiferie i Livigno

Livigno (Italien)


Livigno ligger i 1.816 meters højde i det nordlige Italien tæt på Schweiz. Skiområdet hér er meget eftertragtet, da liftsystemet er så godt, at man næsten aldrig oplever liftkøer. Pisterne er måske ikke de vildeste i verden men virkeligt velpræparerede. Og så kan man være sikker på, at der er sne nok. Byen har også toldfri status. Det gør Livigno til et indkøbsmekka, hvilket for mange danskere er en medvirkende grund til at holde deres skiferie hér.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Livigno
Skiområdet: 1816-2796 m.o.h.
Byen: 1816 m.o.h.

74 pister i alt
28 stk.
36 stk.
10 stk.

Lifter: 33 stk. / 46.000 pers/time

Slæbelifter: 15
Tog/baner: 3
Stolelifter: 15

Skiområdet fordeler sig på begge sider af byen

Under en skiferie i Livigno kan man køre på i alt 110 km pister. Lifterne går op på begge sider af byen, fordelt på de to bjergsider Carosello og Mottolino. Både begyndere og øvede føler sig hjemme her på de brede boulevarder. Livigno er en del af en større naturpark, så forholdene ændrer sig ikke nær så markant, som man ser det i mange andre skibyer. Naturligvis vedligeholdes og renoveres de eksisterende pister, men områdets størrelse er fast.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Livigno.

God afterskiing i Livigno

Efter en hel dags skiløb kan det være forfriskende at gå på afterski. Et af de mest populære afterskisteder er ”Stalet”, som ligger for foden af Carosello gondolliften. Mange af de danske rejsebureauer holder afterski her nogle gange i løbet af ugen.

 Et andet sted med godt gang i den er “Tea Del Vidal”, der ligger for foden af Mottolino liften.
I alt er der over 20 barer og 2 diskoteker Livigno. Så selv om Italien ikke har samme ry inden for afterskiing som Østrig, er der muligheder nok.

Freestyle-park i verdensklasse

Livigno råder over flere snowparker. Den mest kendte hedder snow park Mottolino. I over femten år er den blevet kaldt Italiens bedste snow park. Og en af Europas tre bedste. Her kommer nogle af verdens mest kendte snowboardere og freeridere hvert år for at vise deres kunnen. Og her er afholdt et utal af konkurrencer og foto-optagelser til magasiner.

Et langrendsmekka

De fleste danske skiløbere tænker nok på alpint skiløb og snowboarding, når de bestiller rejsen til Livigno. Men har du en lille passion for langrend, bør du prøve det her i Livigno. Livigno er et supergodt langrendsområde, hvor højdetræning automatisk kombineres med 40 kilometer velholdte langrendsspor. De forhold gør, at byen hvert år får besøg af langrendslandshold fra flere lande. Og hvert år i december afholdes der hér en meget besøgt langrends-marathon.

Billig skiferie for børnefamilier

Man kan som børnefamilie holde en billig skiferie i Livigno. Både fordi, priserne er lave og fordi, børn under 8 år kører gratis med lifterne. Det er generelt et godt sted for begyndere, da det meste af skiløbet er fokuseret omkring dalen, og du kan således altid holde styr på alle.

Du kan også booke en dansk skilærer til dit barn eller dig selv. Det sker igennem den danskejede skiskole, der har danske undervisere i Livigno.

Udvalgte skirejser fra Livigno

Søg efter skirejser

Chalet Li Mina

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Baita Pedrana

Perfekt lejlighed til famillien der vil bo tæt på skiskole og gågaden Baita Pedrana er fire nye og gode lejligheder, med en eminent beliggenhed tæt på Livignos gågade og tæt på skiskolen. Lejlighederne er derfor et godt valg til familier med børn, der gerne vil bo centralt og stadig i rolige omgivelser. Tæt på skiskolen Med sin beliggenhed tæt på skiskolen er det et bekvemt valg at bo i en lejlighed i Baita Pedrana for familier med børn, der gerne Læs mere

Lejligheder Amalia

Lejligheder Amalia ligger i den solrige del af Livigno og er ideelle til en ferie med en gruppe venner eller familien. Skibusstoppestedet ligger lige i nærheden, og bussen sætter dig snart af ved skiløjperne. Lejlighederne, med et eller to soveværelser, er komfortable og har alle en rummelig stue og et tekøkken med alt, hvad du behøver for at lave mad. Hver lejlighed har også eftermiddagssol, og der er liggestole, så man kan læne sig tilbage og slappe af efter en Læs mere

Billeder og video fra Livigno


Brugernes anmeldelser af Livigno

Skiterræn
4,17
Liftsystem
4,22
Afterski
4,09
Byen
4,37
Børnevenlighed
4,53
Begyndervenlighed
4,40
Prisniveau
4,05
Offpiste
2,21
Livigno har en samlet score på 4,01 stjerner ud af 5. Baseret på 252 anmeldelser.
Kære Mads & Monopolet, vi søger stor hytte el....? - Anmeldt d. 05/09 2018 00:23 - Oprettet af Thomas B. Olsen

Vi er 4 familier der plejer at leje en kæmpe hytte i Trysil. I år er vi kommet lidt for sent ud, desværre. Det giver lidt udfordringer i vores lille rejsegruppe. Kan i anbefale et dejlig pensionat eller lejlighed i et børnevenlig område. Gerne sydpå, nu det ikke er lykkedes os at finde noget i Trysil. Mvh. Thomas

Livigno har det hele - Anmeldt d. 01/10 2017 00:33 - Oprettet af Mona Christensen

Livigno har alt hvad man kan ønske sig på en skiferie.Gode restauranter med meget rimelige priser, eks. Pizza 7 euro. En 500 g t- bone steak 20 euro.Fantastisk afterski .Masser af mulighed for offpiste.Et mega for børnefarmilier på ski.Alle sværhedsgrader på pisten.Toldfrit.Masser af shopping ( alle mærkevarer er repræsenteret).Masser af natteliv spredt over Læs mere

Festlig sted - Anmeldt d. 23/02 2017 00:36 - Oprettet af Rikke

Super hyggelig tur hvor jeg førstegang stod på snowboard og der var plads til afslapning

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Skyet
Skyet
11ºC
6ºC
0,0 mm
3,4 m/s
syd
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
8ºC
0,0 mm
3,3 m/s
syd-sydvest
Mandag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
16ºC
6ºC
1,7 mm
2,2 m/s
sydvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
18ºC
7ºC
0,0 mm
4,2 m/s
syd

Derfor bør du vælge en skiferie i Livigno

Italienske Livigno er et skisportsområde, der har alle muligheder for at få tilgodeset en hvilken som helst gruppes individuelle feriebehov. Livigno har meget at byde på, og leverer gode forhold, professionelle faciliteter og høj effektivitet år efter år.

Er du endnu ikke sikker på, hvor årets skirejse skal gå til, så læs med herunder, hvor vi byder ind med de sidste argumenter for at tage på en skirejse til Livigno.

Eftertragtet og velfungerende skisportsområde

Livigno er stedet i Italien, hvor folk fra hele verden valfarter til. Og det er ikke uden grund, at området er blevet så populært. Anlægget leverer virkelig på brugervenlighed, effektivitet og infrastruktur - liftesystemet fungerer og pisterne er velholdte og funktionelle, og faciliteterne lever op til en meget høj standard.

Alsidighed i skiløbet - alle kan være med på en skirejse til Livigno

I Livigno har man et godt "allround" skisportsniveau. Der er pister for alle, og de er fordelt ud på blå, røde og sorte. Området har gode skiskoler og dygtige instruktører. Livigno er et godt valg, hvis I ønsker at dygtiggøre jer og avancere - de svære pister er gode til de let-øvede, der ønsker at prøve kræfter med den første sorte piste. Er man til snowboards og freestyle, så har Livigno rigtig meget at byde på - området er kendt for sine gode og udfordrende snowparks og offpiste, og også sine langrendsruter, der efter sigende skulle være i verdensklasse.

God forhold og masser af aktiviteter - også udenfor pisterne

I Livigno har I alle muligheder for en aktiv og oplevelsesrig skiferie - også de dage, I har brug for en pause fra pisterne. Der er gode shoppingmuligheder, naturoplevelser og udflugter, fitness, spabehandlinger og legeland i Livigno. Der er med andre ord noget for alle - uanset alder, køn og behov.

God afterski og lækre restauranter i Livigno

Der ligger godt og vel 20 barer og diskoteker i Livigno, og der er altså nok at vælge i mellem, når klokken slår "afterski". På Stalet er I garanteret en god eftermiddag - her er betjeningen ung og festglad, udsigten er skøn og drinksene er gode. Stalet har både indendørs og udendørs betjening, og har et højt energiniveau med en natklub stemning og up-beat genre. For foden af Mottolino liften ligger Tea Dea Vidal, der også er leveringsdygtig i den gode energi og det høje humør. Er man mere til en afslappet stemning og en rolig afterski, så er San Rocco det bedste bud. Her kan man nyde både varme og kolde drikke, og også børnene kan være med til afterski på San Rocco, hvor man også kan få aftensmaden serveret. Af restauranter og spisesteder er der meget at vælge i mellem - hvor det meste er af det Italienske køkken. Her er Bellavista kendt for at lave byens bedste Italiens pizzaer.

En skiferie til Livigno giver værdi for pengene

Livigno er et toldfrit område, hvilket selvsagt holder priserne nede. Det gælder både for shopping, mad og drikke, overnatning og selve skituren, at Livigno giver meget værdi for pengene. Livigno er altså et godt valg til jer, der gerne vil spare lidt, men ikke ønsker at gå på kompromis med forhold og faciliteter.

Artikler om skiferie til Livigno

Livigno - En skidestination for alle

10 ting du ikke må gå glip af i Livigno

Ny lift i Livigno åbner stort freeride-område


Kort over Livigno

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Livigno. Klik på nålene for mere info. Der er 1214 km fra Kolding til Livigno.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen