Skiferie i Livigno

Livigno (Italien)


Livigno ligger i 1.816 meters højde i det nordlige Italien tæt på Schweiz. Skiområdet hér er meget eftertragtet, da liftsystemet er så godt, at man næsten aldrig oplever liftkøer. Pisterne er måske ikke de vildeste i verden men virkeligt velpræparerede. Og så kan man være sikker på, at der er sne nok. Byen har også toldfri status. Det gør Livigno til et indkøbsmekka, hvilket for mange danskere er en medvirkende grund til at holde deres skiferie hér.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Livigno
Skiområdet: 1816-2796 m.o.h.
Byen: 1816 m.o.h.

74 km pister i alt
28 km blå
36 km rød
10 km sort

Lifter: 33 stk. / 46.000 pers/time

Slæbelifter: 15
Tog/baner: 3
Stolelifter: 15
Mere information om Livigno under banneret

Skiområdet fordeler sig på begge sider af byen

Under en skiferie i Livigno kan man køre på i alt 110 km pister. Lifterne går op på begge sider af byen, fordelt på de to bjergsider Carosello og Mottolino. Både begyndere og øvede føler sig hjemme her på de brede boulevarder. Livigno er en del af en større naturpark, så forholdene ændrer sig ikke nær så markant, som man ser det i mange andre skibyer. Naturligvis vedligeholdes og renoveres de eksisterende pister, men områdets størrelse er fast.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra Livigno.

God afterskiing i Livigno

Efter en hel dags skiløb kan det være forfriskende at gå på afterski. Et af de mest populære afterskisteder er ”Stalet”, som ligger for foden af Carosello gondolliften. Mange af de danske rejsebureauer holder afterski her nogle gange i løbet af ugen.

 Et andet sted med godt gang i den er “Tea Del Vidal”, der ligger for foden af Mottolino liften.
I alt er der over 20 barer og 2 diskoteker Livigno. Så selv om Italien ikke har samme ry inden for afterskiing som Østrig, er der muligheder nok.

Freestyle-park i verdensklasse

Livigno råder over flere snowparker. Den mest kendte hedder snow park Mottolino. I over femten år er den blevet kaldt Italiens bedste snow park. Og en af Europas tre bedste. Her kommer nogle af verdens mest kendte snowboardere og freeridere hvert år for at vise deres kunnen. Og her er afholdt et utal af konkurrencer og foto-optagelser til magasiner.

Et langrendsmekka

De fleste danske skiløbere tænker nok på alpint skiløb og snowboarding, når de bestiller rejsen til Livigno. Men har du en lille passion for langrend, bør du prøve det her i Livigno. Livigno er et supergodt langrendsområde, hvor højdetræning automatisk kombineres med 40 kilometer velholdte langrendsspor. De forhold gør, at byen hvert år får besøg af langrendslandshold fra flere lande. Og hvert år i december afholdes der hér en meget besøgt langrends-marathon.

Billig skiferie for børnefamilier

Man kan som børnefamilie holde en billig skiferie i Livigno. Både fordi, priserne er lave og fordi, børn under 8 år kører gratis med lifterne. Det er generelt et godt sted for begyndere, da det meste af skiløbet er fokuseret omkring dalen, og du kan således altid holde styr på alle.

Du kan også booke en dansk skilærer til dit barn eller dig selv. Det sker igennem den danskejede skiskole, der har danske undervisere i Livigno.

Udvalgte skirejser fra Livigno

Søg efter skirejser

Apartment Bait dal Temp

Vil I bo i lejlighed i et fredeligt område af Livigno, men stadig være lige ved pisten, så skal I bo på Bait dal Temp.

Garni Delia

Prisvenligt parhotel med morgenmad tæt på liften Garni Delia er en hyggelig morgenmadspension der ligger tæt på Cassana hovedliften. Det er en perfekt indkvartering for eksempel til par, som ønsker en simpel og prisvenlig B&B tæt på både centrum og skiløbet i Livigno. God morgenbuffet På Garni Delia er du garanteret et hyggeligt ophold, hvor du er sikker på at føle dig hjemme. Hver morgen serveres en god morgenbuffet, hvilket er ideelt for dig, der gerne vil gå på opdagelse Læs mere

Pension "Garni Baita Cecilia"

Lille pension beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Hotellet har reception og morgenmadsrestaurant. Værelserne er enkelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, safety boks, tv, Coffee maker og wifi En hyggelig morgenmadspension for både familier og venner.

Billeder og video fra Livigno


Brugernes anmeldelser af Livigno

Skiterræn
4,17
Liftsystem
4,22
Afterski
4,09
Byen
4,37
Børnevenlighed
4,53
Begyndervenlighed
4,40
Prisniveau
4,05
Offpiste
2,21
Livigno har en samlet score på 4,01 stjerner ud af 5. Baseret på. 252 anmeldelser.
Kære Mads & Monopolet, vi søger stor hytte el....? - Anmeldt d. 07/10 2022 02:08 - Oprettet af Thomas B. Olsen

Vi er 4 familier der plejer at leje en kæmpe hytte i Trysil. I år er vi kommet lidt for sent ud, desværre. Det giver lidt udfordringer i vores lille rejsegruppe. Kan i anbefale et dejlig pensionat eller lejlighed i et børnevenlig område. Gerne sydpå, nu det ikke er lykkedes os at finde noget i Trysil. Mvh. Thomas

Livigno har det hele - Anmeldt d. 07/10 2022 02:08 - Oprettet af Mona Christensen

Livigno har alt hvad man kan ønske sig på en skiferie.Gode restauranter med meget rimelige priser, eks. Pizza 7 euro. En 500 g t- bone steak 20 euro.Fantastisk afterski .Masser af mulighed for offpiste.Et mega for børnefarmilier på ski.Alle sværhedsgrader på pisten.Toldfrit.Masser af shopping ( alle mærkevarer er repræsenteret).Masser af natteliv spredt over Læs mere

Festlig sted - Anmeldt d. 07/10 2022 02:08 - Oprettet af Rikke

Super hyggelig tur hvor jeg førstegang stod på snowboard og der var plads til afslapning

Mere information om Livigno under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
10ºC
3ºC
0,0 mm
1,5 m/s
syd
Lørdag
Skyet
Skyet
9ºC
3ºC
0,0 mm
0,9 m/s
vest-sydvest
Søndag
Let skyet
Let skyet
9ºC
2ºC
0,1 mm
2,5 m/s
syd
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
9ºC
6ºC
0,0 mm
0,8 m/s
sydvest

Kort over Livigno

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Livigno. Klik på nålene for mere info. Der er 1214 km fra Kolding til Livigno.

Find tilbud på skirejser