Skiferie i Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis (Østrig)

Rejsebureauer til Serfaus-Fiss-Ladis: SnowTrex.dk, Sunweb, Trip Tour

Skiområdet består af 214 kilometer pister mellem Serfaus, Fiss og Ladis. Her finder man overvejende røde, men der er også masser af blå og sorte pister. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og børnefamilier.

Alpernes bedste sted for børnStedet er kendt for at være et rigtig godt område at tage på skiferie for børnefamilier, da det af flere uafhængige internationale skihjemmesider er kåret som Alpernes bedste destination for børn. Udover et bredt udvalg af pister, som byder på ikke mindre end 29 børnelifter her 29 rullebåndslifter, så Serfaus-Fiss-Ladis er altså en... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Serfaus-Fiss-Ladis
Skiområdet: 1200-2820 m.o.h.
Byen: 1427 m.o.h.

214 pister i alt
47 km blå
123 km rød
44 km sort

Lifter: 68 stk. / 90.000 pers/time

Slæbelifter: 11
Tog/baner: 1
Stolelifter: 16
Kabinelifter: 11
Skiområdet består af 214 kilometer pister mellem Serfaus, Fiss og Ladis. Her finder man overvejende røde, men der er også masser af blå og sorte pister. Det er muligt at komme rundt på hele området på blå og lettere røde pister, hvilket gør skiområdet til en rigtig god destination for nybegyndere og børnefamilier.

Alpernes bedste sted for børn

Stedet er kendt for at være et rigtig godt område at tage på skiferie for børnefamilier, da det af flere uafhængige internationale skihjemmesider er kåret som Alpernes bedste destination for børn. Udover et bredt udvalg af pister, som byder på ikke mindre end 29 børnelifter her 29 rullebåndslifter, så Serfaus-Fiss-Ladis er altså en ideel destination for børnefamilier, som for første gang skal afprøve skiløbet på familiens mindste medlemmer.

Til børn, legebørn og dygtige freestyle skiløbere og snowboardere byder Serfaus og Fiss på hele 9 funparker, hvor man kan prøve kræfter med bokse, rails og hop. Der findes udfordringer for alle niveauer, så selv børn og nybegyndere i freestyle-disciplinen kan være med, mens de erfarne kan få så meget luft under sig, som de ønsker

Skiferie med roligt afterski i Serfaus, Fiss og Ladis

De tre skibyer er rolige og afspejles i byerne afterski udbud, som ligeledes foregår i et afslappet tempo på byernes få restauranter, barer og natklubber. I stedet for vild afterski, så kan byerne byde på andre aktiviteter. Man kan eksempelvis tage en tur på kælk på området kælkebaner eller gå en naturskøn tur på en af de 100 kilometer vandrestier i området. En skiferie til Serfaus, Fiss og Ladis egner sig derfor godt til skiløbere, der ønsker en rolig skiferie med godt skiløb.

Uspoleret tyrolsk charme

De tre historiske byer har alle noget uspoleret over sig, så det er ikke her, man finder masseturisme. Til gengæld finder man tyrolsk charme i Fiss, der med sine dekorerede huse er kendt for sin skønhed. Romantikere vil føle sig hjemme i Ladis, hvor den gamle borg dominerer bybilledet, mens historien bliver levende i Serfaus, der første gang blev omtalt i det 11. århundrede. For at bevare det historiske bymiljø har Serfaus en U-bane, som kører under byen, så gaderne holdes forholdsvis bilfri.

10 kilometer på kælk

Der findes i Serfaus-Fiss-Ladis cirka 10 kilometer kælkebaner i områderne. I Serfaus er det muligt at tage en tur på Komperdell banen, som er cirka 4 kilometer lang, mens man i Fiss Steinegg kan nyde en 3 kilometer lang kælketur. Onsdag aften er kælkebanen i Serfaus oplyst fra kl. 18:00 til 23:00, og torsdag byder Fiss på aftenåbning på Möseralm banen som er 2,5 kilometer lang. Inden turen ned kan man tage en Fondue-aften i hytten på toppen.

Udvalgte skirejser fra Serfaus-Fiss-Ladis

Søg efter skirejser

Lejligheder Bellevue - Halvpension

Lejligheder Bellevue er lige noget for dig, som ønsker en lejlighed i rolige omgivelser, og/eller for dig som gerne vil have hele flokken samlet i én lejlighed. På Bellevue kan du nemlig få lejligheder med plads til helt op til 12 personer. Lejligheder Bellevue ligger cirka 300 meter fra Serfaus hyggelige bilfrie centrum, og det er også her du via byens lift kommer op til pisterne. Serfaus er kendt som en dejlig familiedestination, hvor der er noget for alle aldre Læs mere

Billeder og video fra Serfaus-Fiss-Ladis


Brugernes anmeldelser af Serfaus-Fiss-Ladis

Skiterræn
4,42
Liftsystem
4,58
Afterski
3,08
Byen
3,83
Børnevenlighed
4,83
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
3,33
Offpiste
3,33
Serfaus-Fiss-Ladis har en samlet score på 3,99 stjerner ud af 5. Baseret på 12 anmeldelser.
Dejligt varieret til mange niveauer - Anmeldt d. 20/02 2022 17:52 - Oprettet af Michael L

Lige kommet hjem fra uge i Serfaus ( uge 7 2022 )Super fint sted til forskellige behov. Man er eksempelvis hurtigt ude i stejlt terræn efter at have afleveret børn til skiskole :-)Meget varieret terræn men ikke til begyndere. Måske ok til de helt små børn som begyndere, men til voksne er der ikke mange flade blå eller "grønne" Læs mere

Østrig når det er bedst - Anmeldt d. 23/08 2021 20:07 - Oprettet af Flemming Duelund

Vi har alle vores favoritter og godt for det, men det her område er nok noget af det bedste der findes og familier med børn får her optimale muligheder for at nyde skiferien.Vi er en gruppe på 25 til 30 hvor alle kan stå på ski men selv de meget dygtige kan blive udfordret.Pisterne er også placeret så Læs mere

Østrig når det er bedst - Anmeldt d. 30/08 2020 23:01 - Oprettet af Flemming Duelund

Hej.Efter 20 års pause på ski og altid været i Norge og Sverige tog vi til Fiss i 2017 og har så været der hver år siden. Serfraus Fiss Ladis er et fantastisk sted hvor alle kan få det optimale ud af deres skiferie uanset hvor dygtig man er, og deres børne områder er noget af det bedste man Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Regn
Regn
7ºC
14ºC
0,3 mm
1,6 m/s
nord-nordvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
3ºC
0,0 mm
2,0 m/s
nord-nordøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
19ºC
-1ºC
0,0 mm
0,9 m/s
nord-nordvest
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
4ºC
0,0 mm
0,4 m/s
sydvest

Artikler om skiferie til Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis får ny skilift og flere andre forbedringer

Serfaus-Fiss-Ladis - et uopdaget hjørne af alperne

Serfaus-Fiss-Ladis får Europas højeste og mest moderne metrosystem

Off-piste skiløbere er som trøffelsvin


Kort over Serfaus-Fiss-Ladis

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Serfaus-Fiss-Ladis. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Serfaus-Fiss-Ladis.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen