Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Geilo

Geilo (Norge)

Rejsebureauer til Geilo: Dansk Bilferie, Ruby Rejser, Stena Line, Thinggaard

I hjertet af Norge midt mellem Oslo og Bergen findes den traditionsrige og charmerende fjeldlandsby Geilo omgivet af de høje fjelde. Beliggenheden gør, at vejret her er bedre end på nogle af de øvrige destinationer i Norge, og derfor er man sikker på at få god sne på skiferien til Geilo.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Geilo
Skiområdet: 800-1178 m.o.h.
Byen: 800 m.o.h.

39 km pister i alt
10 km grøn
9 km blå
15 km rød
5 km sort

Lifter: 26 stk. / 23.000 pers/time

Slæbelifter: 14
Stolelifter: 6
Mere information om Geilo under banneret

Den familievenlige skidestination Geilo

Går skiferien til norske Geilo kan man forvente sig en særdeles familievenlig skidestination, hvor børnene bliver prioriteret højt. Børnene og deres forældre kan blandt andet vælge mellem fire forskellige skiskoler under skiferien. Hvis man bestiller skiskole hjemmefra bliver man automatisk tilkoblet den skiskole, der ligger tættest på det sted, hvor man skal bo på skiferien. Har man mindre børn med, som endnu ikke er klar til at kaste sig ud i skiløbet, så findes der pasningsmulighed i “Trollklubben” for børn op til 8 år.

Skiløbet i Geilo er ligeledes tilpasset børnene, og man finder således hele 4 flotte og overkommelige børneområder fordelt i hele området. Alle områderne byder på lette og trygge bakker, der er perfekte til at slå sine første sving ned af. Der findes eksempelvis ved “Trollklubben” i Vestlia et område med rullebånd, som roligt og nemt tager de mindste op på bakken, hvor de kan prøve kræfter med en sjov rute med farvede elementer, som børnene kan dreje omkring, køre under og have det sjovt med. Når børnene føler sig mere trygge, så er der ikke langt over til “Troll”-liften, som kører lidt længere op. Der findes her også en “Troll cross” som er en skicross for de mindste.

Udfordringer for den erfarne skiløber

Selvom Geilo har stort fokus på børn og deres familier, så findes der i området også udfordringer til mere erfarne skiløbere. Pisterne er fordelt på tre fjeldsider, og man finder flest pistekilometer på den højre side af pistekortet. Det er også her de fleste røde og sorte pister findes.
Foruden de almindelige pister i området, så er der også flere pister, hvor man kan få målt sin fart, to lange Fun Slopes og en portbane, hvor man kan konkurrere mod hinanden. Er man til freestyle-skiløb med hop og rails, så har Geilo også hele 4 parker, hvor man kan teste sit mod og afprøve sine evner.

Skiområdet er opdelt af Ustedalsfjorden, hvorfor man skal med bus mellem Kikutoppen og Bjødnahovda over til Gullsteinhovda, Geilohovda og Havsdalhovda. Det er dog intet problem, da der kører tre gratis skibusser mellem Vestlia og Geiloheisen-liften, samt til hotellerne i Geilo om morgenen og igen om eftermiddagen efter kl. 15:15.

Skiferie med spa og velvære eller hundeslæde og kanefart

Skal skiferien holdes med flere generationer, er der også tilbud til bedsteforældrene, såfremt de vil opleve noget andet end skiløb. Der er både mulighed for hundeslæde og kanefart samt oplevelser inden for spa og velvære på destinationen. Yderligere kan skiferien forsødes med besøg på nogle af byens mange caféer eller restauranter, hvor også det gastronomiske kan opleves. Med andre ord er Geilo en af de mere varierende og spændende destinationer i Norge.

Udvalgte skirejser fra Geilo

Søg efter skirejser

Ustedalen Resort

Ustedalen består af flere bygninger. I bygning A er der reception, pool, sauna og andre fællesfaciliteter. Alt efter placering er der fin udsigt fra lejlighederne. Der findes flere forskellige lejligheder og der kan være variation i indretning og interiører.

Billeder og video fra Geilo


Brugernes anmeldelser af Geilo

Skiterræn
3,95
Liftsystem
4,05
Afterski
3,17
Byen
3,57
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
2,00
Samlet score er 3,84 stjerner ud af 5 . Baseret på. 58 anmeldelser.
Hund på langrend? - Anmeldt d. 28/09 2022 12:08 - Oprettet af Katrine

Er der nogen, der ved om man må tage sin hund med ud på langrend i Geilo?

Fint område - Anmeldt d. 28/09 2022 12:08 - Oprettet af Mikkel Skov

Geilo udmærker sig ved mulighed for ski-in ski-out, og det overskuelige område, kombineret med et begrænset antal gæster. Når det er sagt, vil de mere krævende skiløbere nok hurtigt savne flere lange og stejle nedfarter, ligeledes er lifterne hovedsageligt T-lifte og tallerken lifte. Super med børn, da der er gode muligheder for begyndere. Nyd det klassiske Dr. Holms Hotel, hvis Læs mere

snedybder - Anmeldt d. 28/09 2022 12:08 - Oprettet af Leif Freund

Vi kom til Geilo Fredag. Der blev angivet 50 cm sne i dalen. Det var der næppe. Der angives fortsat 50 cm. i dalen. Igennemsnit er der nu formentlig mindre end 10cm incl langrendsloyper. Jeg synes det er stærkt vildledende, specielt for turister der endnu ikke er ankommet og måske ville have valgt noget andet.Mvh Leif G Freund Danmark Læs mere

Mere information om Geilo under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Let regn
Let regn
7ºC
3ºC
0,2 mm
3,7 m/s
øst
Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
7ºC
4ºC
0,0 mm
1,2 m/s
øst
Fredag
Skyet
Skyet
7ºC
2ºC
0,0 mm
2,7 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regn
Regn
6ºC
3ºC
7,1 mm
4,7 m/s
øst-sydøst

Kort over Geilo

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Geilo. Klik på nålene for mere info. Der er 245 km fra Oslo til Geilo.

Find tilbud på skirejser