☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Geilo

Mellem Oslo og Bergen ligger den intime og traditionsrige by, Geilo – mellem de høje fjelde. Beliggenheden gør, at vejret er bedre end på nogle af de øvrige destinationer i Norge, og derfor kan du være sikker på god sne under din skiferie i Geilo.

Geilo er et familievenlig skisted

Destinationen er særdeles familievenlig, og børnene bliver sat i højsædet. Blandt andet kan børnene i alt vælge mellem fire skiskoler under skiferien – bestiller man skiskoleopholdet hjemmefra bliver barnet tilmed placeret på den skiskole, der ligger tættest på det sted, man bor. For de mindre børn er der pasningsmulighed i ”Trollklubben”. Bakkerne er også tilpasset børnene, og man finder således flere flotte og overkommelige børneområder med børnebakker. Derudover kan man opleve et ugentligt aktivitetsprogram. En skiferie i Geilo kan altså byde på mange forskellige udfordringer – lige fra børnebakker til mere udfordrende pister. Sværhedsgraden er meget varierende, og du behøver ikke frygte at skiferien ikke kommer til at byde på udfordringer. Derudover er der også 4 parker, hvor man kan afprøve sine freestyle-evner.

Skiferie med spa og velvære eller hundeslæde og kanefart

Skal skiferien holdes med flere generationer, er der også tilbud til bedsteforældrene, såfremt de vil opleve noget andet end skiløb. Der er både mulighed for hundeslæde og kanefart samt oplevelser inden for spa og velvære på destinationen. Yderligere kan skiferien forsødes med besøg på nogle af byens mange caféer eller restauranter, hvor også det gastronomiske kan opleves. Med andre ord er Geilo en af de mere varierende og spændende destinationer i Norge.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Geilo

Her kan du se brugernes karakterer for Geilo.

Skiterræn:
3,95
Liftsystem:
4,05
Afterski:
3,17
Byen:
3,57
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
2,00
Samlet score er 3,84 / 5 ud fra 58 anmeldelser.

Hund på langrend? | Skrevet den 11/12 2018

Oprettet af Katrine

Er der nogen, der ved om man må tage sin hund med ud på langrend i Geilo?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Fint område | Skrevet den 09/08 2016

Oprettet af Mikkel-Skov

Geilo udmærker sig ved mulighed for ski-in ski-out, og det overskuelige område, kombineret med et begrænset antal gæster. Når det er sagt, vil de mere krævende skiløbere nok hurtigt savne flere lange ...
og stejle nedfarter, ligeledes er lifterne hovedsageligt T-lifte og tallerken lifte. Super med børn, da der er gode muligheder for begyndere. Nyd det klassiske Dr. Holms Hotel, hvis I har mulighed for det :-)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar