Skiferie i Montafon (Østrig)

Rejsebureauer til Montafon: FJÄLLFERIE

Montafon er en dal på hele 39 kilometer, beliggende i Vorarlberg i det helt vestlige Østrig. Området er nemt at køre til, det er næsten samme vej hvis man skal til det populære skiområde St. Anton. Du kan næsten køre på motorvej A7 igennem hele Tyskland.Vil du flyve til destination, er den nærmeste lufthavn: Zürich Lufthavn, hvorfra du har en transfertid på omkring 2 timer og 20 minutter. Montafon er en dal bestående af 5 forskellige skisportssteder: Golm, Silvretta Montafon, Silbertal-Kristberg, Gargellen og Silvretta-Bielerhöhe. Byen vi vil anbefale man bor i Montafon er Gaschurn i knap 1000 meters højde.Det største sammenhængende skiområde er Silvretta Montafon med mere 150... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Montafon
Skiområdet: 700-2400 m.o.h.
Byen: 979 m.o.h.

143 pister i alt
63 stk.
45 stk.
35 stk.

Lifter: 61 stk. / 15.745 pers/time

Slæbelifter: 6
Tog/baner: 16
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 14
Montafon er en dal på hele 39 kilometer, beliggende i Vorarlberg i det helt vestlige Østrig.

Området er nemt at køre til, det er næsten samme vej hvis man skal til det populære skiområde St. Anton. Du kan næsten køre på motorvej A7 igennem hele Tyskland.

Vil du flyve til destination, er den nærmeste lufthavn: Zürich Lufthavn, hvorfra du har en transfertid på omkring 2 timer og 20 minutter.

Montafon er en dal bestående af 5 forskellige skisportssteder: Golm, Silvretta Montafon, Silbertal-Kristberg, Gargellen og Silvretta-Bielerhöhe.

Byen vi vil anbefale man bor i Montafon er Gaschurn i knap 1000 meters
højde.

Det største sammenhængende skiområde er Silvretta Montafon med mere 150 km pister. Området har et veludviklet liftsystem som hurtigt får bragt skiløberne til tops igen.

Området er meget snesikkert og skiløbet går fra 700 m.o.h. til 2400 m.o.h.

PS. Du møder ikke mange andre danskere i Montafon :)

Udvalgte skirejser fra Montafon

Søg efter skirejser

TUI BLUE Montafon 2 personer

Bo centralt i området ved Silvretta Montafon på det dejlige hotel TUI BLUE Montafon - beliggende ved Schruns med 1.200 m til liften Zamang Bahn og 1.500 m til liften Hochjoch Bahn. Skibussen kører lige ved hotellet. Her får du restaurant og bar samt skirum, fitnessrum og BLUE SPA afdeling med forskellige saunaer og dampbad. Lige overfor ligger Aktivpark Montafon som tilbyder skøjtebane til skøjteløb, ishockey og isdisco. I hotellets reception kan du købe dit liftkort. Hotellet tilbyder Læs mere

Billeder og video fra Montafon


Brugernes anmeldelser af Montafon

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Montafon

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Montafon. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen