Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Montafon (Østrig)

Rejsebureauer til Montafon: FJÄLLFERIE

Montafon er en dal på hele 39 kilometer, beliggende i Vorarlberg i det helt vestlige Østrig. Området er nemt at køre til, det er næsten samme vej hvis man skal til det populære skiområde St. Anton. Du kan næsten køre på motorvej A7 igennem hele Tyskland.Vil du flyve til destination, er den nærmeste lufthavn: Zürich Lufthavn, hvorfra du har en transfertid på omkring 2 timer og 20 minutter. Montafon er en dal bestående af 5 forskellige skisportssteder: Golm, Silvretta Montafon, Silbertal-Kristberg, Gargellen og Silvretta-Bielerhöhe. Byen vi vil anbefale man bor i Montafon er Gaschurn i knap 1000 meters højde.Det største sammenhængende skiområde er Silvretta Montafon med mere 150... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Montafon
Skiområdet: 700-2400 m.o.h.
Byen: 979 m.o.h.

143 km pister i alt
63 km blå
45 km rød
35 km sort

Lifter: 61 stk. / 15.745 pers/time

Slæbelifter: 6
Tog/baner: 16
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 14
Mere information om Montafon under banneret
Montafon er en dal på hele 39 kilometer, beliggende i Vorarlberg i det helt vestlige Østrig.

Området er nemt at køre til, det er næsten samme vej hvis man skal til det populære skiområde St. Anton. Du kan næsten køre på motorvej A7 igennem hele Tyskland.

Vil du flyve til destination, er den nærmeste lufthavn: Zürich Lufthavn, hvorfra du har en transfertid på omkring 2 timer og 20 minutter.

Montafon er en dal bestående af 5 forskellige skisportssteder: Golm, Silvretta Montafon, Silbertal-Kristberg, Gargellen og Silvretta-Bielerhöhe.

Byen vi vil anbefale man bor i Montafon er Gaschurn i knap 1000 meters
højde.

Det største sammenhængende skiområde er Silvretta Montafon med mere 150 km pister. Området har et veludviklet liftsystem som hurtigt får bragt skiløberne til tops igen.

Området er meget snesikkert og skiløbet går fra 700 m.o.h. til 2400 m.o.h.

PS. Du møder ikke mange andre danskere i Montafon :)

Udvalgte skirejser fra Montafon

Søg efter skirejser

Chalet Resort Montafon 4-8 personer

Hyttelandsbyen er beliggende på en bakketop med smuk udsigt ved byen St. Gallenkirch centralt i skiområdet Silvretta Montafon. Her får du flotte nye hytter med 600 m til liften Valisara Bahn, og 700 m til liften Grasjoch Bahn. Alternativt kører skibussen 50 m fra hyttelandsbyen. Her er 48 boliger samt en hovedbygning med reception, minishop, en café/restaurant med mulighed for morgenmad og mindre snacks samt á la carte restaurant fra ultimo december til ultimo marts. Desuden er der mulighed for Læs mere

Billeder og video fra Montafon


Brugernes anmeldelser af Montafon

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Montafon under banneret

Kort over Montafon

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Montafon. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser