Skihjelme og rygskjold til børn

Når dine børn skal på skiferie, kommer sikkerhed og beskyttelse i første række. Børn er ekstra sårbare på pisterne, da de er små og nemme at overse. Alle børn skal derfor køre med skihjelm, og vi anbefaler desuden, at de kører med et rygskjold for maksimal beskyttelse.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af godt sikkerhedsudstyr til børn. Vi sælger skihjelme i mange farver og størrelser, der sikrer dit barns hoved i tilfælde af styrt. Mange af børnenes skihjelme kan fåes med skøre og sjove betræk udover hjelmen, der giver et smil på læben, når man møder dem på pisterne.

Hvis du har behov for en skihjelm i en større størrelse end 55, skal du kigge i kategorien med skihjelme til voksne

Alle skihjelme og rygskjold hos Skisport er godkendt efter gældende standarder til skiløb.

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

En skihjelm er vigtig for børn

Når børn står på ski, er der stor risiko for, at der kan opstå uheld, der involverer barnet. Det er der nogle gode grunde til. Børns bevægelsesmønstre på ski er nemlig anderledes end voksne menneskers, og børns impulsive adfærd kan nogle gange skabe farlige situationer, hvor andre skiløbere bliver overrasket over barnets kørsel. Samtidig kører børn generelt langsommere end voksne, og disse faktorer spiller en rolle omkring sikkerheden for dit barn.

Forhåbentlig får dit barn en god og sikker skiferie uden alvorlige styrt og skader. En af de vigtigste ting, der forhindrer disse skader er skihjelmen til dit barn. Det kan på ingen måde understreges nok, hvor vigtig en skihjelm er for beskyttelsen af dit barns hoved. Skihjelmen er et must for alle børn, der står på ski, og de fleste steder er det også et lovkrav. Hvis man ikke har en skihjelm på, får man ganske enkelt ikke lov til at stå på ski.

Tips til at vælge den rigtige børneskihjelm

Når du skal vælge en skihjelm til dit barn, skal du tænke over nogle forskellige ting.

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en størrelse, der passer til barnet. Her skal du foretage en måling for at finde den passende størrelse. Det gør du ved at finde et målebånd, der skal placeres lige over ørene og henover panden. En skihjelm skal sidde godt fast rundt om hovedet, så den kan beskytte dig ordentlig, hvis der skulle ske et slag mod hovedet. Hjelmen må dog heller ikke være for stram. Typiske børnestørrelser ligger mellem 48 og 54. 

Det er også muligt at købe en skihjelm med visir til børn. Disse er blevet populære de seneste par år og kombinerer en skihjelm med en skibrille i et produkt. Her er linsen aftagelige og kan skiftes ud efter behov. Disse hjelme er både praktiske, smarte og yderst funktionelle. 

Rygskjold til børn er et plus

De seneste par år er det blevet mere og mere populært at køre med rygskjold, så man er endnu bedre beskyttet mod eventuelle ulykker på pisterne. Det kan særligt være en god idé at beskytte sit barn, da børn generelt er mere usatte for fare grundet deres størrelse. Derfor er det en god idé at købe et rygskjold sammen med en skihjelm. 

Et rygskjold til børn er komfortabelt og fleksibelt. Børnene vil ikke lægge mærke til, at de har det på, da skjoldet først bliver aktiveret, hvis det udsættes for slag. Samtidig er det relativt lille og vejer ikke så meget. Du kan finde billige rygskjold og skihjelme hos Skisport, hvor vi tilbyder 103% prisgaranti og dag til dag levering.

 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1