Skihjelme til børn

Når dine børn skal på skiferie, kommer sikkerhed og beskyttelse i første række. Børn er ekstra sårbare på pisterne, da de er små og nemme at overse, og derfor skal alle børn køre med skihjelm. Det kan også være en god idé at købe et rygskjold til børn for maksimal beskyttelse.

Hos Skisport har vi et stort udvalg af godt sikkerhedsudstyr til børn. Vi sælger skihjelme i mange farver og størrelser, der sikrer dit barns hoved i tilfælde af styrt. Mange af børnenes skihjelme kan fåes med skøre og sjove betræk udover hjelmen, der giver et smil på læben, når man møder dem på pisterne.

Hvis du har behov for en skihjelm i en større størrelse end 55, skal du kigge i kategorien med skihjelme til voksne

Alle skihjelme hos Skisport er godkendt efter gældende standarder til skiløb.En skihjelm er vigtig for børn

Når børn står på ski, er der stor risiko for, at der kan opstå uheld, der involverer barnet. Det er der nogle gode grunde til. Børns bevægelsesmønstre på ski er nemlig anderledes end voksne menneskers, og børns impulsive adfærd kan nogle gange skabe farlige situationer, hvor andre skiløbere bliver overrasket over barnets kørsel. Samtidig kører børn generelt langsommere end voksne, og disse faktorer spiller en rolle omkring sikkerheden for dit barn.

Forhåbentlig får dit barn en god og sikker skiferie uden alvorlige styrt og skader. En af de vigtigste ting, der forhindrer disse skader er skihjelmen til dit barn. Det kan på ingen måde understreges nok, hvor vigtig en skihjelm er for beskyttelsen af dit barns hoved. Skihjelmen er et must for alle børn, der står på ski, og de fleste steder er det også et lovkrav. Hvis man ikke har en skihjelm på, får man ganske enkelt ikke lov til at stå på ski.

Hos Skisport kan du også købe skitøj til børn. Her har vi det komplette udvalg med alt, hvad dit barn skal bruge af tøj og udstyr til skiferien. 

Tips til at vælge den rigtige børneskihjelm

Når du skal vælge en skihjelm til dit barn, skal du tænke over nogle forskellige ting.

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde en størrelse, der passer til barnet. Her skal du foretage en måling for at finde den passende størrelse. Det gør du ved at finde et målebånd, der skal placeres lige over ørene og henover panden. En skihjelm skal sidde godt fast rundt om hovedet, så den kan beskytte dig ordentlig, hvis der skulle ske et slag mod hovedet. Hjelmen må dog heller ikke være for stram. Typiske børnestørrelser ligger mellem 48 og 54. 

Det er også muligt at købe en skihjelm med visir til børn. Disse er blevet populære de seneste par år og kombinerer en skihjelm med en skibrille i et produkt. Her er linsen aftagelige og kan skiftes ud efter behov. Disse hjelme er både praktiske, smarte og yderst funktionelle. 

Billige skihjelme til børn

Hos Skisport kan du købe en billig skihjelm til dit barn. Det er vigtigt, at sikkerheden er i orden, når man suser ned af pistene, så det er en god idé at investere i en billig skihjelm af høj kvalitet. Det har du heldigivis mulighed for at købe hos Skisport. Her forhandler vi mærker, hvor du får stor værdi for dine penge. Vi tilbyder 103% prisgaranti, så du er sikker på altid at få de bedste tilbud og priser.

I vores sortiment kan man blandt andet finde de sjove og seje skihjelme fra Hoxyheads og Crazyheads, der med garanti giver et smil på læben hos de personer, som man suser forbi på pisten. Her er der nemlig et overtræk på hjelmen, så det pludselig ser ud til, at barnet har en panda, en sneleopard eller enhjørning på hovedet. 

Når du handler ho Skisport, får du samtidig dag til dag levering og fuld returret. Iøvrigt er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har pørgsmål omkring købet af din skihjelm. Vi kan også guide dig til at finde den rigtige størrelse til dit barn. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti