Skibukser til børn

Her forhandler vi et bredt udvalg af skibukser til børn og juniorer i alle aldre. Vi har mange kendte mærker som Helly Hansen, Diel, Didriksons og Kilpi, og vores modeller kan fåes i mange flotte farver og størrelser. 

Vi sælger kun skibukser af højeste kvalitet, hvilket er vigtigt, så dit barn uden problemer kan tumle og boltre sig ude i sneen. Netop den høje kvalitet er vigtig, når det drejer sig om skibukser til børn og unge mennesker. Denne aldersgruppe leger ekstra meget i sneen, og når de hele tiden er nede og kravle på alle fire, er det vigtigt, at deres tøj er slidstærkt.

Størrelserne på skibukserne er oplyst i centilong, der svarer til barnets højde. Hvis barnet er over 160-165 centimeter høj, kan det være en fordel i stedet at kigge efter skibukser til herrer og skibukser til damer.Slidstærke skibukser af god kvalitet

Når dine børn er ude på skitur og leger i sneen, stiller det en række høje krav til dine børns skibukser og andet skitøj. Det er vigtigt, at kvaliteten er i top, så skitøjet kan holde til flere års brug og ikke bare går i stykker i løbet af den første uge. 

Det kan være en klog beslutning at ofre nogle få hundrede kroner mere på et par skibukser for at være sikker på, at de er slidstærke nok og ikke går i stykker. Små revner i bukserne kan hurtigt gøre, at skibukserne bliver våde indeni, så dine børn nemt kommer til at fryse.

Det er samtidig vigtigt, at man finder nogle skibukser, hvor dit barn hverken fryser eller sveder i. Når man er på skiferie, kan vejret tit være omskifteligt, så et par all-round skibukser vil klart være at foretrække. Samtidig kan man med fordel kombinere skibukserne med en skijakker til børn, som man også kan købe hos Skisport. Ved at købe begge dele her, kan man finde et fint sæt, der matcher hinanden.

Skisport har børneskibukser til ethvert behov

Hos Skisport har vi de bedste mærker inden for børneskibukser, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi har mange forskellige modeller på lager, og der er en skibuks til ethvert barns behov. Du kan med fordel købe nogle farverige skibukser, så det bliver nemmere for dig at holde øje med dit barns kørsel på pisterne. Det gør det samtidigt nemmere for andre skiløbere at se dit barn, og chancen for eventuelle uheld bliver derfor minimeret.

Det er vigtigt, at børnene har stor bevægelsesfrihed i deres skibukser, så de uhæmmet kan rende rundt og lege i sneen. Skibukserne må derfor ikke være for små og stramme. Det er bedre at købe et par skibukser i en størrelse for stor, så børnene kan få lov til at vokse i bukserne. 

Udsalg og gode tilbud på skibukser til børn

Vi er altid garant for en billig pris hos Skisport - derfor kører vi også med prisgaranti året rundt. På den måde kan du være sikker på, at du altid finder et godt tilbud på et par skibukser til dit barn. Således er der ikke behov for at vente på, at der måske kommer udsalg på et tidspunkt. 

Når du køber skibukser til små børn, bør du kigge efter, om der er elastikker nede ved buksebenet. Dette er smart, så bukserne ikke glider op, når de små børn kravler rundt i sneen og leger. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti