Zakopane

Find en skiferie til Zakopane her: Jeresskirejse.dk | SnowTrex.dk

Zakopane er Polens største alpine skiområde. Zakopane er det mest kendte og besøgte turiststeder i Polen. Byen ligger i 900 m højde omgivet af Tatrabjergene, der er på 2,5 km’s højde.

Terrænet er godt til både alpin og langrend. Skiterrænet i Tatrabjergene ligger mellem 1200 - 2000 m over havets overflade.

Der er et rigt byliv med mange restauranter, cafeer og 7 diskoteker. Krupówki - gaden er en af de mest kendte gader i Polen, det er et sted, hvor mange kendte ansigter viser sig.

Det særlige ved skiløb i de tidligere Østlande er priserne... Liftkort koster mellem 300-500,- kr. for en uge.

Fotos og video

Brugerne om Zakopane

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Zakopane et skisports sted? ha ha ha ha | Skrevet den 19/02 2007

Oprettet af Anders Christoffersen

For Polakkerne selv er Zakopane et helt fantastisk sted, både skisports mæssigt og som by.
Jeg vil dog ikke gå så langt som at kalde Zakopane for et skisportssted, at der er et par lifter og nogle ...
pister spredt ud over fem små "områder" betyder jo ikke at man kan kalde det for et desideret skisportsted.
Jeg har boet i Krakow i fem måneder som erasmus studerende og i sidste weekend var forventingerne store da der foran os lå en weekend på ski i Zakopane, troede vi.

Lørdag morgen startede vi dagen fint med at leje ski og støvler til ca. 80 kr per dag (ok billigt) og noget ok udstyr, men herfra begyndte det så at gå drastigt nedaf bakke(og ikke på ski), for de næste 3½ !!!!!!!!!!!! time tilbragte vi i en liftkø ved Kasprowy, eftersigende det bedste sted i Zakopane, (heldagskort til området 200 kr. OG HUSK AT KØBE BILLETERNE INDEN I KOMMER, enten ved jeres hotel eller turist informationen for ellers er det om bag i køen, kortet giver ret til én tur op med kabineliften, og ubegrænsede ture med de to stolelifte området består af), man kan også købe "sortbørs billetter" neden for trappen, men det er ikke tilrådeligt.
Søndag ville vi så prøve lykken i "området" neden for gågaden i Zakopane, men der var kun en piste på 300m åben, på grund af for lidt sne.
Alt i alt stod vi på ski i 2 timer hele den weekend!!!!!!
At det er en hyggelig by kan vi ikke være uenige om, men det er lidt surt at tage på skiferie til Zakopane for uanset hvor hyggelig byen er så kan det ikke gøre op for det tabte skiløb.
Læs mere

Stadig rigtigt billig | Skrevet den 04/01 2005

Oprettet af Bjarne

her i juleferien var jeg igen i zakopane.
sneen var noget dårligt og værelsespriserne en del opskruede (190 dkr for 2 personer pr dag). men jeg forhørte mig om priserne i uge 7 og der kunne vi på ...
stedet få et to personers rum for 100 dkr pr dag).
lad være med at bestille hotel eller rum hjemme fra hos en dansk turoperatør. der er rigeligt og meget billigere at booke direkte hos polakkerne eller vente til man er der nede. om juleferien skal der siges at der er lige vel rigeligt med folk på pisterne, dog var der kun 4 områder der var åbnet pga sneforholdene. liftkort koster i år 130 dkr for en dag, og på nogle af bakkerne køber man 10 turs kort.
vi havde frost om natten og regn om dagen så behøver jeg vist ikke sige mere. byen er dejlig og det er meget billigt stadigt. dog skal man ikke købe skiudstyr i juleferie men vente til senere på sæssongen.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Zakopane?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Zakopane hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Zakopane?

På nuværende tidspunkt ligger der 40 cm sne i dalen og 146 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Zakopane her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Zakopane?

Hvis du skal på skiferie til Zakopane, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Zakopane her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Zakopane lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Zakopane her ⇒

Er Zakopane et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Zakopane til 3,83 stjerner ud af 5 mulige. Zakopane scorer højest på Byen og Afterski, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 6 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Zakopane?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Zakopane. Du har også mulighed for at rejse med Jeresskirejse.dk og SnowTrex.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒