Skiferie i Pozza di Fassa (Italien)

Rejsebureauer til Pozza di Fassa: SnowTrex.dk

I Trentino-Alto Adige i det nordøstlige Italien ligger Val di Fassa, som ikke bare er en af de store dale, men også en af de mest berømte dale i Trentino. Midt heri ligger Pozza di Fassa for foden af det mondæne 2.983 meter højde Rosengarten bjerg. Pozza ligger selv i 1.320 meters højde og lokker skiturister til med sin typiske sydlandske stemning og gode skiløb. Sammenlignet med de andre byer i Val di Fassa, så finder man her en mere rolig by men med samme gode skiområde som blandt andet Canazei.

Skiløb i Val di Fassa-skiområdetPozza di Fassa har sit eget skiområde, Buffaure, som ligger som en del... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Pozza di Fassa
Skiområdet: 1320-2950 m.o.h.
Byen: 1320 m.o.h.

1200 pister i alt
360 km blå
720 km rød
120 km sort

I Trentino-Alto Adige i det nordøstlige Italien ligger Val di Fassa, som ikke bare er en af de store dale, men også en af de mest berømte dale i Trentino. Midt heri ligger Pozza di Fassa for foden af det mondæne 2.983 meter højde Rosengarten bjerg. Pozza ligger selv i 1.320 meters højde og lokker skiturister til med sin typiske sydlandske stemning og gode skiløb. Sammenlignet med de andre byer i Val di Fassa, så finder man her en mere rolig by men med samme gode skiområde som blandt andet Canazei.

Skiløb i Val di Fassa-skiområdet

Pozza di Fassa har sit eget skiområde, Buffaure, som ligger som en del af skiområdet Val di Fassa og placeringen her i de den sydvestlige del af Dolomitterne og med grænse lige op til Sydtyrol betyder, at der er de allerbedste betingelser for godt skiløb i varieret bjergterræn. Lokalt i Val di Fassa området kan skiturister glæde sig til 114 kilometer pister fordelt over hele farveskalaen for sværhedsgrader og 59 lifter, så det er nemt og bekvemt at komme rundt. Val di Fassa skiområdet er desuden det største delområde i det store Dolomiti Superski. Det betyder, at hvis 114 pistekilometer ikke er nok, så venter der hele 1.200 kilometer pister af forskellig sværhedsgrad i verdens største skiområde, der er direkte adgang til fra Pozza.

Udfordringer for alle niveauer

Italienerne er berømte for deres snorlige pister og gode skiforhold, og der er Val di Fassa ingen undtagelse. De gode forhold kan findes på pister for alle niveau, uanset om man skal slå sine første sving på en mild blå, søger mere fart på en af de mange røde eller skal have de helt store udfordringer på de sorte pister. Der er både lokalt og i det store Dolomiti Superski udfordringer og plads til alle. Alle lifter i området lukker først kl. 17:30, og man kan derfor få rigtig mange timers skiløb i benene, hvis man ikke når at give sig hen til afterski inden.

Sella Ronda og gletscher skiløb

En af de særlige skioplevelser, man kan få på skiferien til Pozza di Fassa er udflugten omkring de smukke Sella-bjerge, som ligger centralt i skiområdet. Sella Ronda er en rute på cirka 40 kilometer inklusiv lifterne undervejs. Her kommer skiløbere fordi Campitello, videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste og forbi Canazei. Ruten kan tages i begge retninger og er en oplagt dagstur. Der er i området også mulighed for fremragende gletscherskiløb på den imponerende Marmolada-gletscher i 3.342 meters højde, hvor sneen altid er god.

Hyggelige Pozza

Pozza di Fassa by er traditionel og charmerende med mange små bjerghytter og en overdådig panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Her bor man på skiferien mere roligt end i nogle af de større byer tilknyttet Val di Fassa, hvorfor Pozza er særligt velegnet til familier. Der er i byen alt, hvad man måtte få brug for og rig mulighed for at komme ud og smage det lokale italienske køkken, når depoterne skal fyldes op efter en god dag i bjergene.

Særligt for børnefamilierne findes der i Pozza også Aquapark Vidor, hvor der er plads til hele familien. De mindste kan have det sjovt i pools og parken tre vandrutsjebaner, mens de voksne kan slappe helt af og nyde stilheden i wellnessafdelingen eller den udendørs pool med panoramaudsigt.

Udvalgte skirejser fra Pozza di Fassa

Søg efter skirejser

Hotel Aida

Det familiært drevne 2-stjernede Hotel Aida ligger i centrum af Pozza, ca. 500 m fra skiområdet Buffaure og kun få minutter til fods fra skilifterne i Pera Fassa. Fra hotellet kommer man også let til langrendsløjperne. Mod betaling kan man benytte skibussen, som holder ca. 120 m fra indkvarteringen. Dolomia-termerne ligger ca. 500 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, centralt pengeskab, elevator, Wi-Fi, bar, opholdsrum med pejs, restaurant, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede Læs mere

Billeder og video fra Pozza di Fassa


Brugernes anmeldelser af Pozza di Fassa

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Pozza di Fassa

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Pozza di Fassa. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Pozza di Fassa.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen