Pozza di Fassa

Find en skiferie til Pozza di Fassa her: Fokus Rejser | SnowTrex.dk

I Trentino-Alto Adige i det nordøstlige Italien ligger Val di Fassa, som ikke bare er en af de store dale, men også en af de mest berømte dale i Trentino. Midt heri ligger Pozza di Fassa for foden af det mondæne 2.983 meter højde Rosengarten bjerg. Pozza ligger selv i 1.320 meters højde og lokker skiturister til med sin typiske sydlandske stemning og gode skiløb. Sammenlignet med de andre byer i Val di Fassa, så finder man her en mere rolig by men med samme gode skiområde som blandt andet Canazei.

Skiløb i Val di Fassa-skiområdet

Pozza di Fassa har sit eget skiområde, Buffaure, som ligger som en del af skiområdet Val di Fassa og placeringen her i de den sydvestlige del af Dolomitterne og med grænse lige op til Sydtyrol betyder, at der er de allerbedste betingelser for godt skiløb i varieret bjergterræn. Lokalt i Val di Fassa området kan skiturister glæde sig til 114 kilometer pister fordelt over hele farveskalaen for sværhedsgrader og 59 lifter, så det er nemt og bekvemt at komme rundt. Val di Fassa skiområdet er desuden det største delområde i det store Dolomiti Superski. Det betyder, at hvis 114 pistekilometer ikke er nok, så venter der hele 1.200 kilometer pister af forskellig sværhedsgrad i verdens største skiområde, der er direkte adgang til fra Pozza.

Udfordringer for alle niveauer

Italienerne er berømte for deres snorlige pister og gode skiforhold, og der er Val di Fassa ingen undtagelse. De gode forhold kan findes på pister for alle niveau, uanset om man skal slå sine første sving på en mild blå, søger mere fart på en af de mange røde eller skal have de helt store udfordringer på de sorte pister. Der er både lokalt og i det store Dolomiti Superski udfordringer og plads til alle. Alle lifter i området lukker først kl. 17:30, og man kan derfor få rigtig mange timers skiløb i benene, hvis man ikke når at give sig hen til afterski inden.

Sella Ronda og gletscher skiløb

En af de særlige skioplevelser, man kan få på skiferien til Pozza di Fassa er udflugten omkring de smukke Sella-bjerge, som ligger centralt i skiområdet. Sella Ronda er en rute på cirka 40 kilometer inklusiv lifterne undervejs. Her kommer skiløbere fordi Campitello, videre over passet til Val Gardena med den berømte styrtløbspiste og forbi Canazei. Ruten kan tages i begge retninger og er en oplagt dagstur. Der er i området også mulighed for fremragende gletscherskiløb på den imponerende Marmolada-gletscher i 3.342 meters højde, hvor sneen altid er god.

Hyggelige Pozza

Pozza di Fassa by er traditionel og charmerende med mange små bjerghytter og en overdådig panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Her bor man på skiferien mere roligt end i nogle af de større byer tilknyttet Val di Fassa, hvorfor Pozza er særligt velegnet til familier. Der er i byen alt, hvad man måtte få brug for og rig mulighed for at komme ud og smage det lokale italienske køkken, når depoterne skal fyldes op efter en god dag i bjergene.

Særligt for børnefamilierne findes der i Pozza også Aquapark Vidor, hvor der er plads til hele familien. De mindste kan have det sjovt i pools og parken tre vandrutsjebaner, mens de voksne kan slappe helt af og nyde stilheden i wellnessafdelingen eller den udendørs pool med panoramaudsigt.

Fotos og video

Brugerne om Pozza di Fassa

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Vi har desværre ikke kort over Pozza di Fassa endnu. Du kan se et kort over hele Italien her

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Pozza di Fassa?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Pozza di Fassa hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Pozza di Fassa?

Hvis du skal på skiferie til Pozza di Fassa, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Pozza di Fassa her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Pozza di Fassa lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Pozza di Fassa her ⇒

Hvordan kommer jeg til Pozza di Fassa?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Pozza di Fassa. Du har også mulighed for at rejse med Fokus Rejser og SnowTrex.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒