Profil af DANSKI

DANSKI
Søren Frichs Vej 42F
8230 Åbyhøj
Tlf.: 86800600
DANSKI
Danski har mere end 30 års erfaring i at arrangere skiferier til skiglade danskere til de allerbedste skiområder i Alperne. Skal du have kammeraterne, familien, firmaet eller kæresten med på ski har vi altid gode og billige skirejser til Østrig, Frankrig eller Italien. Vi er eksperter i at finde de mest børnevenlige skiområder, de bedste pister til ethvert niveau, de hyggeligste restauranter og den bedste afterski – uanset om du er til tyrolermusik, store fadøl, champagnebar eller et godt glas rødvin.

På vores egne Danski hoteller har vi fokus på den hyggelige stemning og dejlig mad. Ligeledes ligger alle vores egne hoteller godt placeret - tæt på pister og by. Vi er stolte at give en stor flok dygtige og gode unge mennesker en oplevelse for livet på vores hoteller, hvis mål er at alle vores gæster får den får den bedste tid i Alperne. Fordelen ved egne hoteller, er at vi selv bestemmer hvad der skal foregår. Skal du på ski til jul sørger vi for juletræ og hjemmelavet julepynt, til fastelavn har vi tøndeslagning, og så kan vi holde foredrag og vinsmagninger - og hvad vi ellers har lyst til. Er I en stor gruppe som booker hele hotellet – ja, så kan I være med til at lave jeres eget ugeprogram!

Rejser du med børn tilbyder vi SnowyClub på tre af vores egne hoteller – Hotel Widmoos, Hotel Les Gentianes og Danski Hotel Plein Süd. Vi garanterer erfarne og børnevenlige guider, pasningsordning for de mindste, børneskiskole og sjove aktiviteter. Vi sørger for at underholde børnene og give dem mulighed for nye venskaber.

For de større børn tilbyder Danski TeenCamp i Montgenèvre. Den ultimative skiferie for familier med teenager på 11-17 år. Danski sørger for tjekkede Teenguider, der kører fedt på ski i parken med slopestyle, hop, kører i skoven, tager på heldagsture og i det hele taget udforsker alle de muligheder, som de unge elsker.

Hvis du skal på miniskiferie, kan vi også klare dette. Vi arrangerer både weekendskituren, julefrokostturen, tøseturen eller herreturen. På den korte skitur får du en masse fantastisk skiløb på få dage.

Vi har hos Danski et stort kendskab til grupperejser, og vi rådgiver jer gerne med de bedste og hyggeligste skiområder til lige netop jeres behov. Vi kan hjælpe med alt fra den mindre grupperejse til den store firmaskitur, fra familievenlige skiområder til herreturen.

Læs mere på www.danski.dk eller kontakt os på 86 800 600.

Søg skirejser hos DANSKIRejsemål og transportformer som tilbydes af DANSKI

Grønt ikon: DANSKI har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af DANSKI, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Alpe d´Huez CPH BLL
La Rosière CPH BLL
Tignes CPH BLL
Val d´Isère CPH BLL
Val Thorens CPH BLL
Italien
Canazei CPH BLL AAL
Livigno CPH BLL AAL
Passo Tonale CPH BLL AAL
Østrig
Alpendorf CPH BLL
Bad Gastein CPH BLL
Dachstein West
Ischgl CPH BLL
Obertauern CPH BLL
Saalbach CPH BLL
Schladming CPH BLL
St. Anton CPH BLL AAL
Sölden CPH BLL AAL
Wagrain CPH BLL
Zell am See CPH BLL


Nyheder fra DANSKI