Profil af DANSKI

DANSKI
Tøndergade 16, 4
1752 København V
DANSKI
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3329)
4 stjerner ud af 5 på Trustpilot (782 anmeldelser)

Søg skirejser hos DANSKI

DANMARKS HYGGELIGSTE FAMILIESKIFERIE
Danski har mere end 40 års erfaring i at arrangere skiferier til skiglade danskere til de allerbedste skiområder i Alperne.

Skal du have kammeraterne, familien, firmaet eller kæresten med på ski har de altid gode og billige skirejser til Østrig, Frankrig eller Italien.

Danski er eksperter i at finde de mest børnevenlige skiområder, de bedste pister til ethvert niveau, de hyggeligste restauranter og den bedste afterski – uanset om du er til tyrolermusik, store fadøl, champagnebar eller et godt glas rødvin.

DANSKE HOTELLER
På deres egne Danski Klubhoteller er der ekstra fokus på den hyggelige stemning og dejlige mad. Ligeledes ligger alle deres egne hoteller godt placeret - tæt på pister og by.

Danski er stolte af at give en stor flok dygtige og gode unge mennesker en oplevelse for livet på deres Klubhoteller, hvis mål er at alle skigæster får den får den bedste tid i Alperne.

Fordelen ved egne hoteller, er at Danski selv bestemmer hvad der foregår. Skal du på ski til jul sørger de for juletræ og hjemmelavet julepynt, til fastelavn er der tøndeslagning, og så kan Danski holde foredrag og vinsmagninger - og hvad der ellers er lyst til. Er I en stor gruppe som booker hele hotellet – ja, så kan I være med til at lave jeres eget specialsyede ugeprogram!

BØRNEVENLIGT KONCEPT
Rejser du med børn tilbyder Danski deres egen SnowyClub på flere af deres egne Danski Klubhoteller. På den måde sikrer de erfarne og børnevenlige guider, pasningsordning for de mindste, børneskiskole og en masse sjove aktiviteter inde og ude.

Danski sørger for at underholde børnene og give dem mulighed for nye venskaber. Forældrene kan passende udnytte lejligheden til at tage på ski og nyde tosomheden.

SOLO PÅ SKI
For skiløbere, der mangler nogen at rejse afsted til Alperne med, har Danski specialiseret sig i at arrangere skiferier for solister.

Konceptet går ud på at give singler eller par, hvor kun den ene part står på ski, lejlighed til at dyrke interessen for godt skiløb, uden store grupper og børnefamilier.

FORLÆNGET WEEKEND PÅ SKI
Hvis du skal på miniskiferie, kan Danski også klare det. De arrangerer både weekendskituren, julefrokostturen, tøseturen eller herreturen. På den korte skitur får du en masse fantastisk skiløb på få dage.

Danski stort kendskab til grupperejser, og rådgiver gerne til en tur til de bedste og hyggeligste skiområder til lige netop jeres behov. Danski hjælper med alt fra den mindre grupperejse til den store firmaskitur.

Læs mere på www.danski.dk eller kontakt Danski på 86 800 600.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af DANSKI

Grønt ikon: DANSKI har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af DANSKI, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Alpe d´Huez CPH BLL
Courchevel
Les Arcs CPH BLL
Les Deux Alpes CPH BLL
Tignes CPH BLL
Val d´Isère CPH BLL
Val Thorens CPH BLL
Italien
Canazei
Cervinia CPH BLL
Livigno CPH BLL
Passo Tonale
Sauze d´Oulx CPH BLL
Østrig
Bad Gastein CPH BLL
Ischgl CPH BLL
Lofer
Obertauern CPH BLL
Saalbach CPH BLL
Schladming
St. Anton CPH BLL
Sölden CPH BLL
Wagrain CPH BLL
Zell am See CPH BLL


Nyheder fra DANSKI