Zauchensee

Find en skiferie til Zauchensee her: Højmark Rejser | SNE & SNÖ A/S | Vinterly Skirejser

Lille by med fantastisk sne

Zauchensee er så lille en by, at man knap kan kalde den en by. Til gengæld ligger den som en lille snelomme midt i det gigantiske skiområde, Ski Amadé, der med byer som Wagrain og Flachau tilsammen rummer 760 kilometer pister og 270 liftanlæg.

Zauchensee ligger 1.200 kilometer fra Kolding, ca to timer fra München og ca. én times bilkørsel syd for Salzburg. Der er motorvej hele vejen indtil de sidste 25 km.

Hvad Zauchensee ikke har i størrelse, afterski og natteliv, har byen til gengæld i snekvalitet. Ikke bare ligger byen i 1.350 meters højde.

Pisterne i Zauchensee er også usædvanligt velpræparerede.

Så selv om skiløberne kun har 15 lifter og under halvtreds kilometer pister at gøre godt med, byder Zauchensee/Flachauwinkl på ret enestående skiløb. Off piste i den lidt lettere ende går ligefrem for at være forrygende i Zauchensee, ja nærmest minde om Canada.

World cup piste

Mange skiklubber og konkurrenceløbere kommer for at træne i Zauchensee. Dels byder byen på en world cup piste. Dels gør byen meget for at tilbyde gode træningsforhold for konkurrenceløbere. Det er som om, det smiter af på skiforholdene i hele området.

For at få worldcup-pisten til at leve op til kravene i det internationale skiforbund, FIS, måtte man forlænge bjergen en smule opad. Det er kommet alle til gavn, for toppen er blevet et meget besøgt udkigspunkt.

Moderne lifter og gode overnatningsmuligheder

Lifterne er topmoderne. Og der berettes ikke om problemer med liftkøer. Sandsynligvis fordi, der er et godt forhold mellem størrelsen på skiområdet og antallet af værelser i byen.

Der mangler ikke restauranter, hverken i byen eller på bjerget. Til børnene er der et fint område med rullebånd. Snowboardere og skiløbere med hang til funparks finder intet af den slags i Zauchensee.
Det finder de til gengæld i Flachauwinkel/Kleinarl.

Læs også om Skisport.dk's test af Zauchensee her

Skiferie forslag i Zauchensee

Hotel Zentral Hotel Zentral Fly fra 8.191,-/pers.
Edelweiss Alm Chalet Edelweiss Alm Chalet Fly fra 8.191,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Zauchensee

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Zauchensee- en overset perle | Skrevet den 21/02 2017

Oprettet af Gustav Oelsner

Fantastisk sted!

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Her er noget for alle. | Skrevet den 31/03 2016

Oprettet af Andree

Positivt overrasket, vi ankom i slutningen af marts 2016, ned til et område, som stadig havde sne på hotel tagene og masser af sne på pisterne. Området er perfekt til skiløbere der tager af sted for s...
kiløbets skyld, du får næsten ski in / ski out, på alle indkvarteringer i byen. Derudover skal du ikke snyde dig selv for en dagstur forbi: Flauchau, Wagrain og St. Johann og så hjem igen, her starter du med med at tage op på Rosskopf toppen i Zauchensee og pisten ned mod Flachauwinkl hvor du kan hoppe på bussen som tager dig på en 15 minutters køretur til Flachau hvor du kan komme rundt med lifter til Wagrain og St. Johann.
Alt i alt, er jeg meget imponeret over området og vil hellere en gerne komme igen :)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Zauchensee?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Zauchensee hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Zauchensee?

På nuværende tidspunkt ligger der 115 cm sne i dalen og 175 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 18/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Zauchensee her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Zauchensee?

Hvis du skal på skiferie til Zauchensee, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Zauchensee her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Zauchensee lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Zauchensee her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Zauchensee?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Zauchensee i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Zauchensee her ⇒

Hvordan kommer jeg til Zauchensee?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Zauchensee. Du har også mulighed for at rejse med Højmark Rejser og SNE & SNÖ A/S med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒