Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Lofer (Østrig)

Rejsebureauer til Lofer: Italiavillas.net, SKILINK, SnowTrex.dk

Lofer ligger ikke langt fra den tysk-østrigske grænse, og er dermed relativt nemt tilgængeligt i bil fra Danmark. Området byder på 46 km pister, som er beliggende i flotte omgivelser. En skiferie til Lofer er særligt velegnet til børnefamilier på grund af den hyggelige atmosfære og mange aktivitetsmuligheder, der primært henvender sig til børn.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Lofer
Skiområdet: 640-1747 m.o.h.
Byen: 639 m.o.h.

46 km pister i alt
31 km blå
12 km rød
3 km sort

Lifter: 13 stk. / 15.400 pers/time

Slæbelifter: 9
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 2
Mere information om Lofer under banneret

Skiløb i Lofer

Det lokale liftkort Loferer Alm giver besøgende skiturister adgang til at udforske de 46 kilometer sammenhængende pister i området. Hele området bindes sammen af 13 lifter, som gør det nemt at komme både op og rundt. Lofer er særligt for børnefamilier det rene mekka. Skiområdet strækker sig op i 1.747 meters højde og alle pisterne er utroligt familievenlige, overskuelige og afvekslende. En fordel er, at området ikke er større end at børn og nybegyndere i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden frygten for at fare vild undervejs.

Øvede skiløbere - nyd at familie får succes på ski

De mere øvede skiløbere får ikke megen udfordring i Lofer, området har stor overvægt at blå og lette røde pister. Det er genialt til begyndere og let øvede. Så tager du afsted som øvet skiløber og skal du have udfordringer, så er Lofer ikke det oplagte valg. Der er et rimeligt stejlt øvehang med en T-lift som bruges af flere skiklubber til træning, men det bliver lidt ensformigt. Så man skal vælge Lofer for at give familien og ikke mindst børnene en kanon start på ski i trygge omgivelser til attraktive pris.

Det store sneanlæg i bunden af bjerget sikrer snesikre pister på Loferer Alm, hvorfor den 9 kilometer lange tur ned til dalen er snesikker næsten hele sæsonen. Hvis man søger udfordringer, kan man tage ud på Hochwena-Alpin-pisten, som er den stejle sorte nedfart på nordsiden af Grubhörndl. Lofer byder foruden alpint skiløb på 41 kilometer spændende langrendspister, hvor de fleste findes på selve bjerget.

Børnene på egen hånd

Lofer gør det også nemt at være forældre med børn på ski. I bunden af dalen findes der en legeplads til familiens mindste, samt et begynderområde med egen træklift, hvor børnene trygt selv kan brænde dagens sidste energi af. Imens kan forældrene nyde en varm kop kakao eller en kold øl og slappe af, mens de fra de nærliggende cafeer og restauranter kan holde øje med de mindste oppe i skiområdet.

Skal børnene på skiskole, så kan de godt glæde sig i Lofer, for her behøves de hverken lære tysk, engelsk eller fransk for at få noget ud af undervisningen. Skiskolen i Lofer tilbyder undervisning med danske instruktører, hvorfor selv de mindste børn kan få noget ud af et par time på skiskole i løbet af skiferien. Det er muligt at komme på skiskole allerede fra 3-års alderen.

Hyggelige Lofer

På skiferien til Lofer bor man i en traditionel by med østrigsk charme. I byen findes der en hyggelig gågade, som absolut er et besøg værd på skiferien. Her findes butikker, cafeer og restauranter, hvorfor der er rig mulighed for at shoppe lidt eller få sig et godt måltid mad. Der er i Lofer også mulighed for aktiviteter uden for pisten. Tag eksempelvis en tur på natur-skøjtebanen, prøv kælkebakken ved Knappenstadl eller nyd den østrigske natur fra en af de 100 kilometer vintervandreturter rundt omkring Loferer Alm. Der er også mulighed for fakkelvandring gennem Lemprechtshule ved St. Martin, som er den største gennemgangshule i verden.

Udvalgte skirejser fra Lofer

Søg efter skirejser

Lejligheder "Müllergut"

Lejlighed Müllergut ligger roligt i St. Martin bei Lofer omringet af smuk natur og kun ca. 2 km udenfor Lofer. Fra St Martin bei Lofer går skibussen, som stopper ca. 200 meter fra lejligheden, så det er nemt og hurtigt at komme frem og tilbage. Der findes 3 lejligheder med navnene Kammerlinghorn, Seehorn og Ochsenhorn. I lejlighederne er der plads til 3, 4 og 4 personer. De er alle indrettet rummelige og har et godt køkken udstyret med kogeplader, køleskab Læs mere

Billeder og video fra Lofer


Brugernes anmeldelser af Lofer

Skiterræn
3,62
Liftsystem
3,49
Afterski
3,38
Byen
3,57
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,00
Samlet score er 4,01 stjerner ud af 5 . Baseret på. 37 anmeldelser.
Godt sted til børnefamilier og nybegyndere - Anmeldt d. 28/09 2022 11:10 - Oprettet af Michael Dybdahl

Har været på ski mange forskellige steder, og flere gange i Lofer. Vi rejser med 3 børn, der alle har haft Lofer som begyndersted. Gode og brede pister, der dog ikke er for dem der søger udfordringer. Hvis I søger after-ski og fest, så er dette nok ikke stedet for jer. Læs mere

Super til børneturen - Anmeldt d. 28/09 2022 11:10 - Oprettet af Rasmus Skov

Familieskiferie giv til Lofer, vi havde en uge med perfekte vejrforhold for børn, høj sol og masser af sne.Lofer området er rigtig fint til børn/børnefamilier. Man tager de to gondoler op i terrænet og lander centralt i området hvor der er restaurant, øveområde og træfpunkt for skiskolerne. Der er to express stolelifter der går op nedenfor øveområderne, de går Læs mere

Dejligt sted når man har børn - Anmeldt d. 28/09 2022 11:10 - Oprettet af Henrik Jensen

Vi har været i Lofer 4 gange, og det har stort set været en god oplevelse hver gang. Specielt turen til bunden er hyggelig, selvom der er mange glidestykker. Restauranten ved mellemstationen er god, og så kan børnene tage trækliften ved siden af, mens de voksne får spist færdig. Det kan dog anbefales, at tage en dagstur til naboområdet Steinplatte Læs mere

Mere information om Lofer under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
12ºC
10ºC
0,2 mm
1,7 m/s
nordvest
Torsdag
Regn
Regn
11ºC
7ºC
2,5 mm
1,9 m/s
nord
Fredag
Regn
Regn
9ºC
8ºC
1,8 mm
0,9 m/s
vest
Lørdag
Skyet
Skyet
18ºC
5ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd-sydvest

Kort over Lofer

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Lofer. Klik på nålene for mere info. Der er 1101 km fra Padborg til Lofer.

Find tilbud på skirejser