Lofer

Find en skiferie til Lofer her: DANSKI | Italiavillas.net | OnlineSki.dk | SKILINK | SnowTrex.dk

Lofer ligger ikke langt fra den tysk-østrigske grænse, og er dermed relativt nemt tilgængeligt i bil fra Danmark. Området byder på 46 km pister, som er beliggende i flotte omgivelser. En skiferie til Lofer er særligt velegnet til børnefamilier på grund af den hyggelige atmosfære og mange aktivitetsmuligheder, der primært henvender sig til børn.

Skiløb i Lofer

Det lokale liftkort Loferer Alm giver besøgende skiturister adgang til at udforske de 46 kilometer sammenhængende pister i området. Hele området bindes sammen af 13 lifter, som gør det nemt at komme både op og rundt. Lofer er særligt for børnefamilier det rene mekka. Skiområdet strækker sig op i 1.747 meters højde og alle pisterne er utroligt familievenlige, overskuelige og afvekslende. En fordel er, at området ikke er større end at børn og nybegyndere i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden frygten for at fare vild undervejs.

Øvede skiløbere - nyd at familie får succes på ski

De mere øvede skiløbere får ikke megen udfordring i Lofer, området har stor overvægt at blå og lette røde pister. Det er genialt til begyndere og let øvede. Så tager du afsted som øvet skiløber og skal du have udfordringer, så er Lofer ikke det oplagte valg. Der er et rimeligt stejlt øvehang med en T-lift som bruges af flere skiklubber til træning, men det bliver lidt ensformigt. Så man skal vælge Lofer for at give familien og ikke mindst børnene en kanon start på ski i trygge omgivelser til attraktive pris.

Det store sneanlæg i bunden af bjerget sikrer snesikre pister på Loferer Alm, hvorfor den 9 kilometer lange tur ned til dalen er snesikker næsten hele sæsonen. Hvis man søger udfordringer, kan man tage ud på Hochwena-Alpin-pisten, som er den stejle sorte nedfart på nordsiden af Grubhörndl. Lofer byder foruden alpint skiløb på 41 kilometer spændende langrendspister, hvor de fleste findes på selve bjerget.

Børnene på egen hånd

Lofer gør det også nemt at være forældre med børn på ski. I bunden af dalen findes der en legeplads til familiens mindste, samt et begynderområde med egen træklift, hvor børnene trygt selv kan brænde dagens sidste energi af. Imens kan forældrene nyde en varm kop kakao eller en kold øl og slappe af, mens de fra de nærliggende cafeer og restauranter kan holde øje med de mindste oppe i skiområdet.

Skal børnene på skiskole, så kan de godt glæde sig i Lofer, for her behøves de hverken lære tysk, engelsk eller fransk for at få noget ud af undervisningen. Skiskolen i Lofer tilbyder undervisning med danske instruktører, hvorfor selv de mindste børn kan få noget ud af et par time på skiskole i løbet af skiferien. Det er muligt at komme på skiskole allerede fra 3-års alderen.

Hyggelige Lofer

På skiferien til Lofer bor man i en traditionel by med østrigsk charme. I byen findes der en hyggelig gågade, som absolut er et besøg værd på skiferien. Her findes butikker, cafeer og restauranter, hvorfor der er rig mulighed for at shoppe lidt eller få sig et godt måltid mad. Der er i Lofer også mulighed for aktiviteter uden for pisten. Tag eksempelvis en tur på natur-skøjtebanen, prøv kælkebakken ved Knappenstadl eller nyd den østrigske natur fra en af de 100 kilometer vintervandreturter rundt omkring Loferer Alm. Der er også mulighed for fakkelvandring gennem Lemprechtshule ved St. Martin, som er den største gennemgangshule i verden.

Skiferie forslag i Lofer

Pension Sonnhof Pension Sonnhof Bil fra 1.752,-/pers.
Hotel Mühlpointhof Hotel Mühlpointhof Fly fra 7.982,-/pers.
Hotel Hubertus Hotel Hubertus Bus fra 5.622,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Lofer

Her kan du se brugernes karakterer for Lofer.

Skiterræn:
3,62
Liftsystem:
3,49
Afterski:
3,38
Byen:
3,57
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
3,00
Samlet score er 4,01 / 5 ud fra 37 anmeldelser.

Godt sted til børnefamilier og nybegyndere | Skrevet den 03/03 2022

Oprettet af Michael Dybdahl

Har været på ski mange forskellige steder, og flere gange i Lofer.
Vi rejser med 3 børn, der alle har haft Lofer som begyndersted. Gode og brede pister, der dog ikke er for dem der søger udfordrin...
ger.
Hvis I søger after-ski og fest, så er dette nok ikke stedet for jer.
Læs mere

Super til børneturen | Skrevet den 27/02 2017

Oprettet af Rasmus-Skov-Jensen

Familieskiferie giv til Lofer, vi havde en uge med perfekte vejrforhold for børn, høj sol og masser af sne.

Lofer området er rigtig fint til børn/børnefamilier. Man tager de to gondoler op ...
i terrænet og lander centralt i området hvor der er restaurant, øveområde og træfpunkt for skiskolerne. Der er to express stolelifter der går op nedenfor øveområderne, de går i hver sin retning. Mod venstre lander man på en top der giver mulighed for at løbe ned på den anden side af bjerget. Her venter en 3-stols-lift, den er ikke helt moderne, men det er trods alt en stolelift.

Vi havde 6 forrygende skidage i området, og både den store på næsten 5 år og den nye på ski på 2 år, fik nogle fantastiske skioplevelser.

Der er mange danskere... vi rejste i uge 4, og her var der danskere nok til at lave masser af "rent" danske skiskolehold med dansk skiinstruktør. Kunne godt frygte at der i uge 7 er lidt trængsel af danskere.

Vi rejste med Onlineski og boede på Hotel Mühlpointhof. Her var to legerum, "gaming"-area og swimmingpool, det passede hele familien perfekt. Ski-opbevaring ved liften gjorde det ret nemt at gå til og fra liften med den mindste i en klapvogn. Klapvognen fik vi med op i liften, så lillepigen kunne få sin middagslur på bjerget. Det gav mindre transporttid til og fra bakkerne og mere skitid til alle.

Alt i alt, en pris/kvalitetsoplevelse der var helt i top.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Lofer?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Lofer hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Lofer?

På nuværende tidspunkt ligger der 40 cm sne i dalen og 120 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Lofer her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Lofer?

Hvis du skal på skiferie til Lofer, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Lofer her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Lofer lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Lofer her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Lofer?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Lofer i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Lofer her ⇒

Er Lofer et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Lofer til 4,01 stjerner ud af 5 mulige. Lofer scorer højest på Prisniveau og Begyndervenlighed, mens området scorer lavest på Off-piste. Det er baseret på 37 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Lofer?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Lofer. Du har også mulighed for at rejse med DANSKI og Italiavillas.net med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒