Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Trysil

Trysil (Norge)


Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet ved grænsen mellem Norge og Sverige. Trysilfjellet består af fire sammenhængende skiområder, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer uanset niveau. I dalområdet er der fire steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcenteret, Skihytta, Høyfjellssenteret og Høgegga. Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på områdets sorte lange pister.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Trysil
Skiområdet: 350-1100 m.o.h.
Byen: 360 m.o.h.

65 km pister i alt
20 km grøn
17 km blå
17 km rød
11 km sort

Lifter: 32 stk. / 35.200 pers/time

Slæbelifter: 17
Stolelifter: 6
Mere information om Trysil under banneret

Trysilfjellet er for alle aldre og niveauer

Fordelt på de fire sammenhængende områder er der i alt 31 lifter og knap 70 pister fordelt jævnligt over alle sværhedsgrader. Området er derfor særdeles velegnet til både både nybegyndere, børnefamilier og erfarne skiløbere, da alle vil kunne finde udfordringer i Trysil. Trysilfjellet er hele 1.132 meter højt og byder derfor på gode lange nedfarter, da faldhøjden er 685 meter. Området længste nedfart er hele 5,4 kilometer lang.

Er man til at udfordre sig selv med hop og rails, så har Trysil også flere SnowParks i forskellig sværhedsgrad på fjeldsiden mod Turistcenteret, samt et FunRide på nordsiden ved Høyfjellssenter. FunRide er en sjov udfordring til alle, hvor man skal igennem en bane med hop, bump og andre udfordringer. Der findes også både skicross-bane og parallelslalombane i området.

Børnenes Trysil

Foruden at være et godt tilrettelagt område, hvor selv familiens mindste kan komme med rundt, så har Trysil også tre dedikerede børneområder med egen “Smotteklubben”, som står for aktiviteter af forskellig art: Eventyr, Gammelgård og Skihytta.

Børneområderne Eventyr og Gammelgård ligger henholdsvis ved T6-liften (Eventyr) og F11-liften. Ved begge områder er der nemme tallerkenlifte, rullebånd, lette pister og kælkebakke. Børnene kan møde områdets maskot Valle og kan deltage i aktiviteter som teater, skattejagt og se Valles show. Der er også grønne snowparks med nemme bump og bokse perfekt til begyndere og børn. Ved S4-liften (Valleliften) ligger børneområdet Skihytta, hvor der er en nem tallerkenlift og nemme pister. Her kan børn møde Valle og stå på ski sammen med ham.

Stå på ski direkte fra indkvarteringen i Trysil

I Trysil vægtes det højt, at de besøgende kan bo så tæt på skiløbet som overhovedet muligt. Derfor er langt de fleste indkvarteringer i området med ski-in og ski-out mulighed. Så uanset om man ønsker at bo i hytte eller lejlighed, så er det oftest muligt at stå på ski helt til hoveddøren. Bor man i en af de indkvarteringer, hvor dette ikke er muligt, så kører der skibusser i området, så man ikke selv behøves at bøvle med at have fat i bilen, hver dag.

Kom nemt og hurtigt på ski

En af Trysils store fordele er, hvor tæt på Danmark det ligger, samtidig med at det er et relativt stort og højt beliggende område for Skandinavien. Det ligger kun cirka 810 kilometer fra København eller 550 kilometer fra Frederikshavn med færgen til Larvik. Det betyder, at køreturen på skiferie er væsentlig kortere end ved eksempelvis at skulle køre til Sydeuropa. Er man ikke til at køre selv, så kan man også komme endnu hurtigere frem ved at tage et fly direkte til Scandinavian Mountains Airport, som ligger kun en lille times kørsel fra Trysil.

Udvalgte skirejser fra Trysil

Søg efter skirejser

Trysil Hotell

Hotellet ligger sammen med Trysil bageri hvor morgenmaden bliver serveret. Aftensmaden er 1 hovedret som serveres på Kveik Restaurant og mikrobryggeri som ligger ved siden af hotellet. Der er ikke reception, men check-in med sms. Pæne lyse rum midt i centrum af Trysil by - skibussen stopper lige uden for!

Mountain Resort Trysil 4-6 personer

Mountain Resort Trysil ligger ved Fageråsen Panorama, 800 m over havet og med flot udsigt til Trysilfjeldet. I hotelbygningen er der er 2 restauranter og afterski. Stor wellnessafdeling, saunaer, inden- og udendørs swimmingpool og boblebad - entré mod betaling. Sportsbutik med skiudlejning og liftkortsalg. Mindre dagligvarebutik og bageri. 250 indvendige parkeringspladser. Der findes 3 type lejligheder, og i hotelbygningen findes dobbeltværelser med mulighed for 1 ekstra opredning. Standarden er høj og beliggenheden perfekt. Tag skiene på udenfor døren, og glid direkte ind Læs mere

Park Inn Trysil Mountain Resort

Mountain Resort Trysil ligger 820 m over havets overflade med fantastisk udsigt over Trysilfjellet og dets naturskønne omgivelser. Mountain Resort Trysil byder på lejligheder med 4 og 6 sengepladser og ligger kun 1,5 km fra Høyfjellssenteret, hvor Trysilrypa finder sted. Hotellet er lukket om sommeren, men vi åbner lejlighederne til booking i Trysilrypa, uge 36 – 2021. På Mountain Resort er receptionen åben døgnet rundt til udlevering af nøgler under Trysilrypa, men ingen af hotellets faciliteter er åbne i Læs mere

Billeder og video fra Trysil


Brugernes anmeldelser af Trysil

Skiterræn
4,36
Liftsystem
4,03
Afterski
3,08
Byen
3,42
Børnevenlighed
4,80
Begyndervenlighed
4,80
Prisniveau
3,30
Offpiste
3,50
Samlet score er 3,91 stjerner ud af 5 . Baseret på. 258 anmeldelser.
Familieferie i Trysil - Anmeldt d. 28/09 2022 11:41 - Oprettet af Laura Søgaard

Vi overvejer en tur til Trysil i starten af 2019 (IKKE uge 5), men er helt på bar bund ang hvad vi skal gå efter.Vi er 6 voksne og 2 børn (0+3 år), som skal afsted og vil meget gerne have en hytte, som kan huse os alle sammen - alternativt, så 2 hytter. De voksnes evner på ski Læs mere

Erfaring med Trysil i uge 13 - Anmeldt d. 28/09 2022 11:41 - Oprettet af Rasmus

Hej er der nogen der har gode erfaringer med at tage til Trysil sent i marts? Er sneen i god så sent på sæsonen. Det ligger jo lidt lavt.Sidste år var vi i Hemsedal - her var sneen god helt hen i uge 16. Men det ligger også højere.mvh Rasmus Læs mere

Trysiltunet - Anmeldt d. 28/09 2022 11:41 - Oprettet af Hanssc

Overvejer at prøve Trysil til en kort tur med tre dage på ski mellem jul og nytår. Har ikke været der før, så har ingen erfaringer med Trysil. Når jeg søger bolig, så dukker Trysiltunet op som det billigste og med 200m til lift. Simpel lille bolig og 200m til lift er fint med os, så længe at den lift Læs mere

Mere information om Trysil under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
11ºC
2ºC
0,0 mm
2,1 m/s
øst-sydøst
Torsdag
Skyet
Skyet
7ºC
6ºC
0,0 mm
0,8 m/s
nord-nordvest
Fredag
Skyet
Skyet
5ºC
3ºC
0,0 mm
1,6 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regn
Regn
7ºC
4ºC
8,4 mm
3,2 m/s
sydøst

Kort over Trysil

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Trysil. Klik på nålene for mere info. Der er 223 km fra Oslo til Trysil.

Find tilbud på skirejser