☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Rauland

Rauland ligger i den nordlige del af Telemarken ca 210 km fra Oslo. Der findes masser af aktivitetsmuligheder, bl.a. isfiskeri, kanefart og kælketræk. Langrend er meget udbredt her, hvilket nok i høj grad skyldes den meget smukke natur.

Nyt Skisenter i Rauland

Rauland Nye Skisenter består af Rauland Skisenter, Rauland Alpinsenter og bakken ved Rauland Høgfjellshotell. Den længste nedfart er på 2100 meter, og området er kendt for at være placeret godt i læ, hvilket sikrer et stabilt skiføre. Velegnet til familier.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Rauland

Her kan du se brugernes karakterer for Rauland.

Skiterræn:
3,81
Liftsystem:
3,70
Afterski:
3,00
Byen:
3,22
Samlet score er 3,44 / 5 ud fra 27 anmeldelser.

Mega fedt sted!!!!! | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Johan

Jeg har lige været i rauland skicenter i norge her i sidste uge syntes det var fedt kan klart anbefale det. :D

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Familiehygge i Rauland | Skrevet den 08/02 2007

Oprettet af Karin Skjøth

Vi er lige kommet hjem fra en rigtig god uges skiferie i Rauland, vi var lidt spændte på om Rauland kunne måle sig med steder som Hemsedal og Beitostølen. Selvfølgelig kan man ikke sammenligne dem på ...
kapacitet men ud fra det synspunkt at vi har 2 krudt ugler på 6 og 3 år så skal det jo mest foregå på deres primisser, og der er Rauland bare SUPER for der er udfordring for de små og lidt for de store også når de får fri fra de små. På den måde så er der lidt for begge parter og det har passet os rigtig godt. Vores lejlighed lå så der var 50 m til nærmeste lift og det var sådan at vi sagtens kunne sende vores den ældste på 6 år i forvejen så hun kunne komme igang og ikke skulle stå og vente på os. Så alt i alt et godt og ikke for stort sted for børnefamilier. Vi har ihvertfald bestemt at tage derop igen næste år.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar