Skiferie i Arabba (Italien)

Rejsebureauer til Arabba: Sunweb

Landsbyen Arabba ligger i hjertet af Dolomitterne. Området var indblandet i 1. Verdenskrig og har deraf fået en flot rundturspiste opkaldt efter den første store verdenskrig.De godt 60 km pister byder på afvekslende skiløb for både begyndere såvel som øvede. Hvor man end bor i Arabba er afstanden til lifterne ganske korte.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Arabba
Skiområdet: 1610-3250 m.o.h.
Byen: 1610 m.o.h.

58 km pister i alt
25 km blå
28 km rød
5 km sort

Mere information om Arabba under banneret
Landsbyen Arabba ligger i hjertet af Dolomitterne. Området var indblandet i 1. Verdenskrig og har deraf fået en flot rundturspiste opkaldt efter den første store verdenskrig.

De godt 60 km pister byder på afvekslende skiløb for både begyndere såvel som øvede. Hvor man end bor i Arabba er afstanden til lifterne ganske korte.

Udvalgte skirejser fra Arabba

Søg efter skirejser

Hotel Evaldo

Selections hotellet Evaldo i byen Arabba er omgivet af Dolomitterne, og tilbyder en smuk udsigt til de sneklædte skråninger. Hotellet ligger 6 km fra Livinallongo, og Sella Ronda er kun 300 meter fra hotellet og kan nås via en gratis skibus om vinteren. Skiskolen ligger 300 meter væk; ideelt, hvis der er begyndere med på jeres ferie. Værelserne er ligesom resten af hotellet elegant og har alle LCD-tv med satellitkanaler. Den smukke tyrolske stil ses tydeligt i indretningen, og værelserne Læs mere

Hotel Olympia

Hotel Olympia i Arabba har en rolig beliggenhed, og alligevel ligger både pisterne og centrum inden for gåafstand. På få minutter er du i skiliften og kan begynde en sporty dag på pisterne. Værelserne er traditionelt og hyggeligt indrettet. Du kan tage en pause i saunaen og jacuzzien for at slappe lidt af. Du kan også forkæle dig selv og book en afslappende massage. I den hyggelige restaurant kan du nyde en lækker italiensk middag i aftentimerne.

Sporthotel Arabba

Sporthotel Arabba har en Veneto restaurant og et varmt spa, begge med panoramaudsigt over Dolomitterne. Værelserne har klassisk elegance og har gratis Wi-Fi sammen med satellit-LCD-tv.Værelserne på Arabba Sporthotel har udsigt over Sella Ronda skråninger. Samtlige værelser har eget badeværelse med bløde badekåber og tøfler, og nogle tilbyder en balkon og spabad.Der serveres dagligt amerikansk morgenmad. Restauranten serverer både lokale og internationale retter, og vinsmagninger holdes i hotellets vinkælder. Der er levende musik om aftenen i løbet af Læs mere

Billeder og video fra Arabba


Brugernes anmeldelser af Arabba

Skiterræn
4,60
Liftsystem
4,40
Afterski
3,60
Byen
4,00
Børnevenlighed
4,25
Begyndervenlighed
4,75
Prisniveau
4,25
Offpiste
3,75
Arabba har en samlet score på 4,20 stjerner ud af 5. Baseret på. 5 anmeldelser.
Arabba - en del af Sellarondaen - Anmeldt d. 07/10 2022 02:20 - Oprettet af Svend Hugger Jensen

Arabba i Dolomitterne er et super dejligt skisportssted i 1602 meters højde, man kan stå på ski til Canazai, Corvara, og Marmolada på en times tid. Arabba ligger i det syd/østlige hjørne af Sellarondaen, som er ca. 40 km. lang og tager 5-6 timer for en middel skiløber - man kan køre både med og mod uret rundt om Sella Læs mere

Mere information om Arabba under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
8ºC
0,0 mm
1,4 m/s
syd
Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
15ºC
6ºC
0,7 mm
1,5 m/s
syd-sydvest
Søndag
Let regn
Let regn
11ºC
7ºC
1,1 mm
1,9 m/s
syd-sydøst
Mandag
Regn
Regn
14ºC
4ºC
2,7 mm
1,3 m/s
syd

Kort over Arabba

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Arabba. Klik på nålene for mere info. Der er 1311 km fra Kolding til Arabba.

Find tilbud på skirejser