Kleinwalsertal

Find en skiferie til Kleinwalsertal her: SnowTrex.dk

Kleinwalsertal består af tre mindre byer, Riezlern, Hirschegg og Mittelberg, som alle ligger i en højde af 1100 til 1250 m.
Sammen med Oberstdorf i Tyskland danner Kleinwalsertal det største skiområde på tværs af den østrisk/tyske grænse.

Skiområde med udfordringer for alle

På din skiferie til Kleinwalsertal vil du have 120 km præpererede nedfarter i forskellige sværhedsgrader. Der findes alt lige fra børnevenlige pister til svære pister og talrige offpiste områder. Så Kleinwalsertal er en god destination for din næste skiferie, uanset hvilke sværhedsgrader du ønsker.

Afterskiing i Kleinwalsertal

Afterski kan foregå med talrige ryddede vintervandrestier, en tur på tennis- eller bowlingbanen, hundeslæde eller svømmehal. Hvis du ønsker, at der er gang i afterskiing på din skiferie til Kleinwalsertal, så er der flere barer og natklubber, du kan besøge.

Skiferie forslag i Kleinwalsertal

IFA lejligheder Breita... IFA lejligheder Breita... Bil fra 987,-/pers.
IFA Hotel Alpenrose IFA Hotel Alpenrose Bil fra 4.123,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Kleinwalsertal

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Uge 6 2011 | Skrevet den 20/01 2012

Oprettet af Lisa-Holm-Elgaard

Vi havde bestilt en uge med Clickski og boede på hotel Traube med ½ pension i byen Riezlern. Ganske tæt på lifte. Området er et rigtig godt område, både for let øvede og de mere erfarne. Vi fik masser...
af udfordringer og høj sol hele ugen. Dog var det alt alt for varmt, og sneen smeltede i løbet af ugen.
Vi fik afprøvet Kanzelwand/Fellhorn, Hirschegg, Oberstdorf områderne og var rigtig godt tilfredse. Masser af lifte, ingen kø overhovedet, hyggelige små restauranter på løjperne og ikke mindst fandt vi en super god skiskole til vores 2 drenge på 6 år, som nød det i stor stil, selvom de kun havde øvet sig på få tyske ord.
Hotellet var super fint (dog var vores værelse for lille til 4 personer), maden så rigelig og rigtig god kvalitet. Værter og personale helt i top.
Turen tog ca. 12 timer fra Viborg og ingen kø eller problemer undervejs.
Alt i alt en super skøn tur, et kanon sted og vi vender tilbage i 2012 i uge 5 :-) også med Clickski.
Læs mere

Kan varmt anbefales! | Skrevet den 26/03 2008

Oprettet af Cecilie Rømler

Hej!

Har lige været afsted på en 5 dages kør selv tur til Kleinwalsertal i Østrig, hvor vi havde købt rejsen gennem www.Clickski.com - iøvrigt et godt bureau, der var meget behjælpelige! Vi boe...
de på Hotel Riezler Hof, der ligger midt i byen. Hotellet er 4 stjernet, med dansk ejer, lækre værelser, - der ikke oser af "tung østrigsk interiør", super lækker ½ pension med stor morgenbuffet og 3 retters menu hver aften! Restauranten er med i Michelin Guiden 2008. Rar og venlig betjening. Alt i alt perfekt og rimeligt billigt! Vi betalte 2500,- pr.person og det i en højsæson.
Kleinwalsertal dækker over 3 kommuner; Riezlern (byen hvor vi boede), Mittelberg og Baad.
Derudover er området delt ind i 3 primære skiområder; Fellhorn/Kanzelwand, Nebelhorn og Walmendingerhorn. Fra Riezlern havde vi direkte adgang til Fellhorn/Kanzelwand, hvor vi tog gondolliften op og derfra havde adgang til flere pister. Dette område er dog for mere øvede skiløbere. Tager man bussen fra byen (10 min ca) kan man kører mod Ifen, der er et rigtig godt område for begyndere med brede løjper og ture igennem skoven. Udover Ifen brugte vi også meget tid i det områder der hedder Heuberg - også et godt begynder område. Nebelhorn og Walmendingerhorn nåede vi ikke.
Områderne er som sådan gode, men overordnet syntes jeg der mangler tydeligere skiltning på løjperne. Det kan godt virke som om man ikke helt er gearet til turister, men mere til de lokale, der allerede kender området. Det er ikke noget stort problem, bare noget man skal være opmærksom på. Derudover skal man være opmærksom på, at der kan forekomme steder hvor man skal "stage" lidt, for at komme fra område til område, men det vænner man sig til jo flere gange man kører turen og dermed kender pisten.
Sneen var perfekt og der faldt ikke mindre end 50 cm, imens vi var der. Der var ikke store køer ved lifterne, ligesom der heller ikke var overfyldt på pisterne.
Alt i alt et rigtigt dejligt sted, for dem der har brug for et overskueligt sted, der ikke virker overrendt af turister og hvor afterski ikke er den primære prioritet, men hygge og atmosfære er! Perfekt for børnefamilien eller dem der vil tage det stille og roligt! Desuden ligger Kleinwalsertal kun 7 min inde i Østrig og det tager små 12 - 13 timer at komme dertil fra Fredericia og det er da også værd at tænke på!
God tur!
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Kleinwalsertal?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Kleinwalsertal hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Kleinwalsertal?

Hvis du skal på skiferie til Kleinwalsertal, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Kleinwalsertal her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Kleinwalsertal lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Kleinwalsertal her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Kleinwalsertal?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Kleinwalsertal i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Kleinwalsertal her ⇒

Er Kleinwalsertal et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Kleinwalsertal til 3,15 stjerner ud af 5 mulige. Kleinwalsertal scorer højest på Byen og Liftsystem, mens området scorer lavest på Børnevenlighed. Det er baseret på 5 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒