Skijakker til børn

Her finder du et bredt udvalg af markedets bedste skijakker til børn, som vi sælger til rigtig gode priser. Vi forhandler skijakker til drenge og piger i mange forskellige størrelser, designs og farver. Du kan finde alt fra en billig skijakker til topmoderne skijakker fra populære mærker som Helly Hansen, Didriksons, Diel, Isbjörn of Sweden og Kilpi.

Dit barn kan med fordel benytte sin jakke til både hverdag, børnehave, skole og skiferie. Vores sortiment består af vandtætte modeller med høj anbarhed, hvor dit barn har god bevægelsesfrihed. De er derfor gode at have på, hvis man leger udenfor i regn eller sne. Vi har også et kæmpe udvalg af skijakker til mænd og kvinder.Køb skijakker til drenge og piger online

Hos Skisport kan du købe billige skijakker til børn. Vi forhandler mange størrelser, modeller og designs fra kendte mærker. Det er vigtigt, at du har en god skijakke til dit barn, så det kan holde varmen i kulden. Uanset om barnet skal på skiferie eller blot lege i den danske sne, så er skijakken et must have.

Istedet for at investere i både en skijakke og et par skibukser, kan du også overveje at købe en flyverdragt til børn. Her skal du kun købe et produkt, og flyverdragter er super nemme at komme ned i for barnet.

Gode råd til valg af den rigtige børneskijakke

Når du køber en skijakke til dit barn, er der en række punkter, som du bør være opmærksom på, så du er stensikker på at finde den rigtige skijakke, der både kan holde dit barn varmt og tørt. Herunder kan du læse nogle af de vigtigste ting, som du skal kigge efter, når du leder efter en børneskijakke. 

Vandtæthed

Det er utrolig vigtigt, at børnenes skijakker er vandtætte, så de ikke bliver våde og kolde, når de enten står på ski, leger i sneen eller går udenfor i regnvejr i Danmark. Vandtæthed måles i vandsøjletryk, og oplysninger til den enkelte jakke kan findes under produktbeskrivelsen. 

Det kan desuden være en god idé at have snefang i skijakken, så der er ikke noget sne, der kan kravle ind under skijakken. Det kan hurtigt blive en kold fornøjelse, hvis man får en ordentlig bunke sne ind på maven.

Isolering

Isolering er en af de vigtigste egenskaber ved en skijakke. Dette gælder særligt skijakker til børn, da de har en tendens til hurtigere at blive kolde. Det er ikke særlig sjovt at have et surt og trist barn med på skiferie, der er blevet kold, da det kravlede i sneen. 

Det er derfor også vigtigt at have rigeligt med andre lag med på skiferie, så man kan tage mere tøj på, hvis det bliver meget lave temperaturer. Her er skiundertøj til børn uundværdigt og giver en rigtig god isolering på trods af, hvor tyndt stoffet er. 

Bevægelsesfrihed

Det er vigtigt, at dit barn har stor bevægelsesfrihed i sin skijakke. Børn elsker at lege og boltre sig rundt i sneen. Det skal de naturligvis have lov til, og det skal skijakken også give mulighed for. Det duer ikke, at de begrænses, fordi skijakken er af lav kvalltet og ikke kan klare børnenes eventyrlystne leg.

Stor bevægelsesfrihed betyder, at barnet har mulighed for at række begge sine arme i vejret samtidig, men uden at jakken begynder at krympe sammen under armhulerne. Det skal også være nemt at bøje sig forover for at tilpasse sine skistøvler eksempelvis.

Størrelser

Størrelserne på børneskijakker er oplyst i centilong/centimeter, hvilket svarer til barnets højde. Du bør derfor måle højden på dit barn og derefter vælge størrelsen, der passer bedst til dit barn. Den bedste størrelse er gerne lige over barnets højde. Det vil sige, at hvis dit barn eksempelvis er 130 centimeter høj, så bør du vælge en størrelse skijakke på omkring 134. Hvis dit barn er lidt lavere som eksempelvis 125 centimeter høj, skal du vælge størrelse 128.

Hvis du er i tvivl om en størrelse, kan du med fordel kontakte vores kundeservice, der meget gerne hjælper dig til at finde den helt rigtig skijakke og størrelse til dit barn. Du kan også eventuelt bestille flere størrelser i samme ordrer og returnere de størrelser, som ikke passer. Dette kan du gøre ved at købe en returlabel.

Billige skijakker til børn

Hos Skisport finder du et fedt sortiment af lækre og smarte skijakker til børn, juniorer og unge mennesker. Priserne er tilmed skuret i bund og spænder fra nogle få hundrede kroner og opefter. Du kan altid være sikker på en god pris og et godt tilbud, hvis du leder efter en skijakke til din datter eller søn. 

Vi forhandler en masse billige skijakker, som vi har 103% prisgaranti på. Det betyder, at vi matcher konkurrenternes priser og endda går under deres pris. Vi vil nemlig være det billigste og bedste sted at handle skitøj og skiudstyr.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti