Store skihytter i Sverige

Store skihytter i Sverige

Leder du efter en stor skihytte i Sverige til din næste skiferie? Så læs denne artikel. Her har vi samlet de bedste svenske skihytter, som du kan booke hos de danske rejsebureauer.

Find hytter i Sverige hos disse selskaber: Alltime Travel, Norsk Rejsebureau, Thinggaard eller Fjällferie.

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Sverige for at få godt skiløb og hygge med venner og familie. Sverige er en af de mest populære destinationer, og det er der god grund til. Her kan I få, alt hvad I har brug for - langt billigere end i nabolandet Norge.

Mange familier og vennepar vælger at booke en svensk skihytte til ferien, hvor man selv står for alt det praktiske. Her er der rigtig gode muligheder i netop Sverige, der er kendte for deres karakteristiske røde skihytter, hvor der er plads til op mod 26 personer i flere af dem.

Stort udvalg af skihytter i Sverige

Sverige har et kæmpe udbud af store hytter ved mange af de mest populære ski-destinationer som

  • Idre Fjäll
  • Isaberg
  • Branäs
  • Sälen

... og mange flere. Du skal dog være opmærksom på, at du skal være tidligt ude, hvis du ønsker at få fat i de store og populære hytter. Store rejsegrupper arrangerer deres ture allerede i sommermånederne, hvilket efterlader et mindre attraktivt udvalg til dig.

Store hytter i Idre Fjäll

Idre Fjäll er kendt for at være et familievenligt skiområde med gode piste for både nybegyndere og erfarne skiløbere - stedet er særligt populært for personer, der leder efter gode langrendsruter.

I Idre Fjäll finder du gode indkvarteringer, der ligger kun nogle få meter fra pisten. Her finder du også gode supermarkeder, restauranter, en sportshal og forskellige udendørsaktiviteter. Desuden kører der en gratis shuttle bus, som man nemt kan hoppe på. 

I Idre Fjäll kan du finde en række lækre hytter, hvis du rejser med Snowtrex. Her kan du finde alt fra små studio-hytter til store hytter på 92 m² med plads til 11 personer. Her får du eget køkken med gode fællesfaciliteter, nye badeværelser og mulighed for at tage dit kæledyr med på ferien.

Se Alltime Travels store hytter i Idre Fjäll med plads op til 16 personer >> 

Find det gode udvalg af hytter i Idre Fjäll hos Snowtrex >>

Stor hytte i Idre Fjäll hos Alltime Travel

Store hytter i Isaberg

Isaberg er en af danskernes foretrukne destinationer i Sverige. Det er et af de mest komplette skisportsområder i landet, og med kort afstand til Danmark er Isaberg en oplagt destination, hvis man ønsker en kort skiferie. I Isaberg finder man lidt af hvert - her er både piste for begyndere og erfarne. 

Hvis du leder efter en stor hytte i Isaberg, kan vi blandt andet anbefale den lækre hytte 'Älgen' på 157 m². Her er der plads til omkring 10-12 personer i flotte omgivelser. Her får man en stor åben stue med pejs og fladskærms-tv, 5 værelser med gode sovemuligheder, 3 wc'er samt tørreskab, sauna og terrasse. 

Se hytten 'Älgen' med plads til 10-12 personer i Isaberg hos Fjällferie >>

Store hytter i Branäs

Branäs er en oplagt destination til en skiferie eller kort weekendtur på ski. Branäs ligger tæt på Danmark og har Sverige største faldhøjde på 415 meter. Her finder man godt skiløb og fede aktiviteter for både store og små. Særligt for de mindste er Branäs et godt valg. Området er blevet kåret som Sveriges bedste børnedestination over 10 gange, og liftkort til børn under 8 år er gratis.

I Branäs finder man blandt andet de store og populære 'Älgkronan' hytter. Her er der en række forskellige hyttertyper med en størrelse på mellem 150 m² og 212 m². I de mindste hytter er der plads til 12-14 personer, mens de største hytter kan rumme 19-21 personer. Her finder du alt, hvad du har brug for i en hytte - blandt andet rummelige fællesrum, et veludstyret køkken, gode soveværelser, sauna og endda et billardrum. 

Se de store hytter 'Älgkronan' med plads til mellem 12 og 21 personer hos Fjällferie >>

Se også hytter med plads op til 21 personer hos Alltime Travel her >> 

Her er en af de karakteristiske røde hytter, Sverige er kendte for

Store hytter i Stöten og Sälen-området

Få kilometer fra den norsk-svenske grænse finder man Stöten med 41 pistekilometer. Området er særligt velegnet til børnefamilier og har en fin opdeling mellem de nemme og svære piste. Her finder man sjove aktiviteter og gode hytter til alle gruppestørrelser. Stöten ligger i øvrigt blot 40 kilometer nord for Sälen, hvor man også finder gode muligheder for fedt skiløb og store hytter.

I dette område kan vi anbefale mange gode og store hytter. Udvalget spænder vidt og bredt, så der er noget for enhver smag. Du finder flere store hytter med plads til mellem 8 og 14 personer, hvor der er masser af plads til hele familien. Flere af disse hytter har slutrengøring inkluderet i prisen, hvilket kan være et godt tilvalg sidst på ugen. 

Se hytten 'Stöten Mitt' med plads til 8-12 personer hos Fjällferie >>

Se flere store hytter i Lindvallen(Sälen) med plads til 4-14 personer hos Fjällferie >>

Se hytter med plads til op til 16 personer i Stöten hos Alltime Travel her >> 

Se massevis af charmerende hytter i Sälen hos Thinggaard her >>

Se hytter med plads op til 8 personer i Sälen hos Norsk Rejsebureau her >>

Sälen-området er Sveriges største skiområde med mere end 100 løjper. Her finder man både skiskole, skiudlejning, afterski, supermarkeder og aktiviteter for både store og små. 

Store hytter i Kläppen

Kläppen er endnu en god destination, som er et oplagt valg for mange børnefamilier. Området selv har et klart budskab, der lyder således: "Vi satser på børnene". Her findes en masse gode piste for både store og små, og efter en god dag på ski, kan man finde en masse sjove aktiviteter og andet sjov i byen. Kläppen har desuden fået en helt ny 'hytteby' med over 84 senge. Her er hytter på 125 m² med 12 sengepladser, udendørs jacuzzi og spabad i hver hytte. 

Eller se de charmerende hytter med plads til op til 12 personer hos Alltime Travel her >> 

Find alle rejser til Sverige

Transport til Sverige

Hvis du kommer fra Jylland og gerne vil til Sverige, kan vi anbefale dig at tage en hurtig tur med færgen over vandet.

Her kan du sejle med færgerne Stena Danica og Stena Jutlandica fra Stena Line, der har tre daglige afgange. Disse færger sejler ruten Frederikhavn - Göteborg, og på færgen finder man både shopping, underholdning og restauranter. Læs mere om færger til Sverige

Find alle de bedste skihytter i Sverige

Der findes et hav af muligheder for storhytter i Sverige. Vi har her fortalt om nogle af de destinationer og hytter, som vi kan anbefale. Men listen over hytter stopper slet ikke her, og du kan finde et endnu større udvalg ved at benytte vores rejsesøgning. Du kan også vælge at læse endnu mere og se information om skiferie og skirejser til Sverige på linket herunder:

Læs mere om skiferie og skirejser til Sverige her >>

Hvis du ønsker at foretage en nærmere søgning efter den helt rigtige skihytte til din skiferie i Sverige, kan du benytte dig af vores rejsesøgning. Her kan du finde store hytter i hele Sverige og specifikt opstille kriterier, som rejsen skal opfylde. Du finder en genvej til rejsesøgningen herunder, hvor du kan vælge antallet af personer, som du ønsker plads til:

Hytter i Sverige til 10 personer

Se udvalget af hytter i Sverige, hvor der er plads til 10 personer her >>

Hytter i Sverige til 12 personer

Se udvalget af hytter i Sverige, hvor der er plads til 12 personer her >>

Hytter i Sverige til 14 personer

Se udvalget af hytter i Sverige, hvor der er plads til 14 personer her >>

Hytter i Sverige til 16 personer

Se udvalget af hytter i Sverige, hvor der er plads til 16 personer her >>

Hytter i Sverige til over 20 personer

Se udvalget af hytter i Sverige, hvor der er plads til over 20 personer her >>

Se alternative destinationer herunder:

Eller find en campingplads tæt på et skiområde.

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Mikkel Raunsgaard

Fakta om Sälen
99 pister i alt
35 stk.
22 stk.
28 stk.
14 stk.

Lifter: 87 stk. / 77.500 pers/time

Slæbelifter: 70
Stolelifter: 7

Mere om skiferie i Sälen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen