Skiundertøj til damer

Skiundertøj er en af de vigtigste beklædningsgenstande, når du skal ud og stå på ski. Udover at holde dig dejlig varm på en kold vinterdag, hjælper skiundertøjet også med at transportere sved og fugt væk fra kroppen, så du forbliver tør, selvom du er fysisk aktiv. Det er derfor en klog beslutning at vælge skiundertøj, der er fremstillet af gode materialer som merinould eller syntetisk kunststof.

Vi har et kæmpe udvalg af skiundertøj i forskellige modeller til kvinder og damer. Du kan finde skiundertøj i alle prisklasser og i forskellige størrelser og farver. Det er både muligt at finde skiundertøj med øjenfaldende farver, flotte mønstre og klassiske sort/hvid/grå farver. Husk at vi har hurtig dag til dag levering og 103% prisgaranti på alt vores skiundertøj, så du er sikker på den bedste pris. Find skiundertøj til mænd her.



Skiundertøj til kvinder

Når mans står på ski, er der kun meget få ting, der er ligeså irriterende som at fryse. Det kan skabe en rigtig dårlig stemning blandt dem, man er af sted med, hvis folk kører rundt og fryser. Derfor er det vigtigt at have det rigtige skitøj på, og her er skiundertøjet en af de vigtigste beklædningsgenstande, som man kan have på.

Skiundertøjet er det inderste lag, der har direkte kontakt med kroppen. Det er derfor vigtigt, at tøjets funktionelle egenskaber fungerer, ellers kan de næste lag af tøj ikke komme til ret med deres funktionaliteter. Skiundertøjets vigtigste funktion er at holde dig varm samtidig med, at sveden og fugten skal transporteres væk fra kroppen, så man ikke er våd. Dertil skal tøjet give dig en god bevægelsesfrihed, så du har mulighed for at få en god skitur uden begrænsninger.

Skisport forhandler et stort udvalg af skiundertøj til damer i alle aldre. Der findes et væld af forskellige modeller, farver og størrelser, som kan fåes i forskellige materiale. Sagt med andre ord er der garanti for, at du kan finde en skiundertrøje og etpar skiunderbukser, der dækker dine behov. Skisport forhandler også skiundertøj til børn

Skiundertrøjer og skiunderbukser til damer

Det er vigtigt, at dit skiundertøj har en god pasform, som du føler er behagelig at have på. Skiundertøj skal være tætsiddende til kroppen, da det gør det nemmere at lede sveden væk fra kroppen og videre til de næste lag af tøj. Desuden bør skiundertøj også have flade syninger, så de ikke sidder og generer, når man bevæger sig under skiløbet.

Det er også vigtigt, at lagene over dit skiundertøj ikke er lige så tætsiddende som det inderste. Luften der er mellem de forskellige lag er nemlig med til at give varmen, så du vil nemt komme til at fryse, hvis alt dit tøj presser mod hianden uden luft i mellem. Derudover skal du naturligvis både have skiundertrøjer og skiunderbukser.

Det gode materiale til skiundertøj: Uld eller kunststof

Der er et materiale, som du kan gå udenom, når du skal vælge skiundertøj. Dette materiale er bomuld, der er meget godt til mange produkter normalt men som sjældent fungerer særlig godt, hvis det skal bruges til skiferie eller skiløb. Bomuld har en god evne til at absobere fugt, hvilket er skidt, når man er fysisk aktiv. Det er særligt skidt, når det samtidig er koldt udenfor, hvilket det er, når man står på ski. Hvis du gerne vil holde dig varm og tør, så er dette materiale altså et no-go.

I stedet skal du vælge enten uld eller syntetisk kunststof, der er to meget bedre alternativer, der begge har gode fordele og egenskaber - du kan endda kombinere de to materialer, hvis du vil opnå den optimale sammensætning. Herunder kan du læse mere om de to typer materiale:

Skiundertøj fremstillet af uld

I gamle dage, da skistave var lavet af bambus, var skiundertøj lavet af uld. Dengang var det kradsende som bare pokker, men sådan er det slet ikke længere. Nu er uld både blødt og varmt - og fungerer som et godt valg af materiale til skiundertrøjer og skiunderbukser til damer. Ulden er samtidig med til at aflede fugten af kroppen og er komfortabel under hele din skitur. Hvis du har tendens til nemt at fryse, er uld det bedste valg for dit og dine behov.

Hvis du vælger skiundertøj af uld, skal du være opmærksom på, at vaskeanvisningen skal følges omhyggeligt. Uld er nemlig skrøbeligt og kan hurtigt miste sine gode egenskaber, hvis anvisningerne ikke følges. En fordel ved uld er dog, at der ikke er grund til at vaske undertøjet så ofte, da uld er bedre til at fjerne lugten end kunststof.

Skiundertøj fremstillet af kunststof

De fleste personer foretrækker skiundertøj, der er fremstillet af syntetisk kunststof, og det er der mange gode grunde til. Blandt andet er kunststof sublim til at aflede fugt og sved fra kroppen, og det er et særdeles hurtigtørrende materiale, der hurtigt får dig tør under og efter fysisk aktivitet. Derudover er det et let materiale, der giver en god tætsiddende følelse og pasform. Den eneste ulempe er, at skiundertøj fremstillet af syntetisk kunststof hurtigt kommer til at lugte af sved, så du skal gerne have 2-3 sæt med på en skiferie.

Billigt dame skiundertøj på tilbud

Det er altid muligt for dig at finde nogle gode tilbud og gode priser, hvis du leder efter skiundertøj af god kvalitet hos Skisport. Vi har et stort og bredt udvalg af alverdens skitøj og det gælder naturligvis også skiundertøj, hvor vi har branchens bedste udvalg. Her tilbyder vi 103% prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at finde den billigste pris.

Selvom vores priser er lave, er kvaliteten af vores skiundertøj stadig i top. Vi sælger nogle af de mest populære og anerkendte brands som Helly Hansen, så der er garanti for god kvalitet og lækre produkter. Husk også at du altid kan ringe eller skrive til vores kundeservice, der gerne tager en god snak med dig og hjælper, hvis du har spørgsmål til købt af skiundertøj til damer eller lignende.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner fredag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti