Finkenberg

Find en skiferie til Finkenberg her: SnowTrex.dk | Sunweb | Østergaard Rejser

Midt i Zillertal i den sydvestlige del af Østrig ligger Finkenberg. Skiområdet er en del af Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000, som byder på 193 kilometer skiløb.
Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000 består af områderne Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl og ikke mindst Hintertux-gletsjeren.

489 kilometer pister

I hjertet af Tyrol ligger Finkenberg, som en integreret del af det store skiområde Ski- og Gletscherwelt Zillertal 3000. Selvom der er 489 kilometer at boltre sig på i hele Zillertal, kan de fleste godt nøjes med området omkring Finkenberg. For tager man gondolen Finkenberger Almbahn op fra byen, er der 100 kilometer pister at kaste sig over.
Men med et Zillertaler Superskipass” åbner der sig muligheden for at stå på ski i de otte skiområder Hochfügen, Spieljoch, Hochzillertal, Zillertal Arena Penken, Ahorn, Horberg og i Ski- og gletsjerverden 3000 (Mayrhofen, Finkeberg, Eggalm, Rastkogl, Hintertuxer gletsjeren)
Områderne er forbundet af en gratis skibus.

Snesikker gletcherskiløb

En af de helt store kvaliteter ved området er Hintertux-gletscheren, som byder på skiløb året rundt. Gletscheren ligger 14 kilometer fra Finkenberg. Med mulighed for at tage liften helt op til 3250 meters højde, er der garanteret sne og smuk udsigt over Tyrol.
På Hintertux-gletscheren finder man desuden funparken ”Betterpark”, som både kan udfordre begyndere og professionelle med flere forskellige linier med kickers og rails. Desuden er der her en 100 meter lang superpipe.

OL-vinder og tyrolerstemning

Finkenberg ligger tre kilometer sydvest for Mayrhofen og ligger som indgang til Tux-dalen. Selvom byen ikke kan hamle op med den mere berømte naboby Mayrhofen, er der dog muligheder for både afterskiing og afslapning i byen, som har omkring 1500 indbyggere. Har man lyst til en anderledes aktivitet, kan man prøve den 6 kilometer lange kælkebakker, som er oplyst om aftenen.
Er man på udkig efter lidt flere aktiviteter, er der under alle omstændigheder ikke langt til Mayrhofen.
Finkenberg er blandt andet kendt for sin tidligere OL-guldvinder i styrtløb Leonhard Stock. Desuden kommer en anden østrigsk berømthed fra den lille alpeby. Peter Habeler var i 1978 den første til at bestige Mount Everest uden brug af ilt.

Skiferie forslag i Finkenberg

Hotel Kristall Hotel Kristall Bil fra 2.589,-/pers.
Hotel Panorama Hotel Panorama Bil fra 2.659,-/pers.
Hotel Kristall - (anko... Hotel Kristall - (anko... Bil fra 8.779,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Finkenberg

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Finkenberg?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Finkenberg hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Finkenberg?

Hvis du skal på skiferie til Finkenberg, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Finkenberg her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Finkenberg lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Finkenberg her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Finkenberg?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Finkenberg i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Finkenberg her ⇒

Hvordan kommer jeg til Finkenberg?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Finkenberg. Du har også mulighed for at rejse med SnowTrex.dk og Sunweb med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒