Skiferie i Gerlos

Gerlos (Østrig)

Rejsebureauer til Gerlos: SnowTrex.dk, Sunweb, Østergaard Rejser

Gerlos er en destination beliggende i det centrale Østrig i Zillertal-dalen. Nogle af kendetegnene ved destinationen er, at destinationen er særdeles familievenlig, og der er mange ruter, der er velegnet til familieture, samtidig med at skiområdet er stort nok til også at rumme udfordringer for den mere øvede skiløbere. En skiferie til Gerlos er altså velegnet både til børnefamilier og grupper, der rejser sammen på tværs af niveau på ski.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Gerlos
Skiområdet: 1300-2500 m.o.h.
Byen: 1300 m.o.h.

166 pister i alt
42 km blå
114 km rød
10 km sort

Lifter: 62 stk. / 82.690 pers/time

Slæbelifter: 17
Stolelifter: 22
Kabinelifter: 10

På ski i Zillertal Arena

Gerlos ligger med fri adgang til skiområdet Zillertal Arena, som er det største sammenhængende skiområde i Zillertal. Her findes 165 kilometer pister, hvor hovedparten er blå og røde brede boulevarder, som alle kan nyde at slå sving på. Der findes i området også sorte udfordringer og gode muligheder for at jagte den dybe sne udenfor de markerede pister. Området er derfor meget alsidigt og passer både til skiløbere, som har brug for lidt mere træning, samtidig med at selv eksperterne på ski kan blive udfordret.

535 pistekilometer og snesikkerhed året rundt

Bliver 165 pistekilometer for lidt, eller har man blot lyst til at udforske flere områder og forskellige pister på skiferien, så kan man opgradere sit liftkort til et Zillertaler Superskipass. Dermed får man 535 yderligere kilometer pister at boltre sig på fordelt i hele Zillertal-dalen, hvor man kan prøve kræfter med skiområderne Hochzillertal-Kaltenbach, Mayrhofen Bergbahnen, Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 og Wildkogel-Arena. Skiområderne kan nås i bil eller med de gratis bus- og togforbindelser.

Med adgangen til Hintertux gletscheren dybest inde i Zillertal, er man sikret at der altid er gode sneforhold på skiferien - årets rundt!

Gerlos tiltrækker langrendsløbere

Destinationen ligger 1.300 meter over havets overflade, hvilket gør, at Gerlos er særdeles snesikker. Gerlos besøges også meget af langrendsløbere, der søger til den smukke natur på deres skiferie. Således er det ikke antallet af pistekilometer, men snarere oplevelserne under en langrendstur i området, der tiltrækker langrendsløbere til at holde skiferie i Gerlos.

Skiløb direkte til døren og skishow i Gerlos

Selve byen har masser af Østrigsk stemning og er bygget i klassisk alpestil med mange hoteller og pensioner samt skiløb direkte til døren. Udover skiløb har man også mulighed for at spille tennis eller squash eller tage på en paragliding tur. Der er også en udendørs skøjtebane i byen samt en kælkebane. Om søndagen kan man opleve den lokale skiskoles opvisning på bakkerne, hvor der fremføres et skishow.

Udvalgte skirejser fra Gerlos

Søg efter skirejser

Joe's Aparthotel

Joe's Aparthotel har en perfekt beliggenhed lige i Gerlos' pulserende centrum. Den centrale beliggenhed gør lejlighederne til en ideel base for din skiferie i Gerlos. Lejlighederne er meget komfortabelt indrettet og har et fuldt udstyret køkken-alrum og rummelige soveværelser. Desuden har lejlighederne en balkon med udsigt over centrum og Zillertal-alperne. Skiliften, der tager dig til centrum af det store skiområde Zillertal Arena, ligger 450 meter væk. Efter en dag på pisterne kan du slappe af i lejlighedskomplekset. Hvis du ikke Læs mere

Billeder og video fra Gerlos


Brugernes anmeldelser af Gerlos

Skiterræn
3,92
Liftsystem
4,08
Afterski
3,79
Byen
3,92
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
2,00
Gerlos har en samlet score på 3,46 stjerner ud af 5. Baseret på 24 anmeldelser.
dårligt sammenhængende område - Anmeldt d. 27/02 2022 13:03 - Oprettet af Morten

Lige hjemvendt fra en skiferie i uge 8 2022 i Gerlos og Zillertal Arena. Området hænger dårligt sammen da der kun er en forbindelseslifterne i hver retning, disse lifter var lukket 3 af dagene pga. vind. det betød at man er "tvunget" til at køre 45-60 min i egen bil/skibus for at komme over til Ziller, eller Mayrhofen og Læs mere

Gerlos/Krimml - Anmeldt d. 20/02 2011 19:47 - Oprettet af Brian Berthelsen

Vi boede i uge 7-2011 i byen Krimml som er en del af skiområdet Zillertal arena. Fra Krimml er der 7 km til lifterne, så enten kan man tage skibussen eller køre selv. Byen er lille men har det man skal bruge for at klare sig. Skiområdet er super godt, det hænger fint sammen, og man kan komme ud på Læs mere

Gerlos - Anmeldt d. 29/10 2005 13:39 - Oprettet af Søren

jeg har stået på ski 2 år i træk i gerlos nu og dne by er bare super den har alt hvad en østrisk på skal have og hver man gang man kører på ski i gerlos kommer man i rigtig tiroler stemning der er bare fedt i gerlos...... men der er mange hollændere byen bliver også kaldet hollændernes paradis Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Søndag
Let slud
Let slud
0ºC
-1ºC
0,7 mm
1,8 m/s
nord
Mandag
Slud
Slud
1ºC
-4ºC
0,9 mm
2,3 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Sne
Sne
0ºC
-3ºC
4,2 mm
2,3 m/s
nord
Onsdag
Sne
Sne
-1ºC
-3ºC
10,0 mm
2,4 m/s
nord-nordvest

Kort over Gerlos

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Gerlos. Klik på nålene for mere info. Der er 1183 km fra Kolding til Gerlos.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen