Gerlos

Gerlos er en destination beliggende i det centrale Østrig i Zillertal-dalen. Nogle af kendetegnene ved destinationen er, at destinationen er særdeles familievenlig, og der er mange ruter, der er velegnet til familieture. Man kan altså sagtens holde skiferie i Gerlos som børnefamilie.

Langrend i Gerlos tiltrækker langrendsløbere

Destinationen ligger 1300 meter over havets overflade, hvilket gør, at Gerlos er særdeles snesikker. Gerlos besøges også meget af langrendsløbere, der søger til den smukke natur på deres skiferie. Således er det ikke antallet af pistekilometer, men snarere oplevelserne under en langrendstur i området, der tiltrækker langrendsløbere til at holde skiferie i Gerlos.

Gerlos pister og liftkort

Liftkortet, der købes til skiområdet, dækker hele Zillertal Arena, der består af 662 km pister. Gerlos blev for et par år siden slået sammen med Zell am Ziller, Köenigsleiten og Krimml, så det nu er en centrale del af det lokale skiområde – og du kan nu altså opleve 166 km pister under en skiferie i Gerlos.

Skiområde ved Hintertux-gletcheren

Hintertux-gletcheren sikrer, at der altid er mulighed for at stå på ski i Gerlos – man kan altså tage på skiferie i Gerlos hele året rundt, da der på destinationen er et skiområde ved Hintertux-gletcheren.

Skiløb direkte til døren eller se skiskolens skishow i Gerlos

Selve byen har masser af Østrigsk stemning og er bygget i klassisk alpestil med mange hoteller og pensioner samt skiløb direkte til døren. Udover skiløb har man også mulighed for at spille tennis eller squash eller tage på en paragliding tur. Der er også en udendørs skøjtebane i byen samt en kælkebane. Om søndagen kan man opleve den lokale skiskoles opvisning på bakkerne, hvor der fremføres et skishow.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Hippach, Kaltenbach, Königsleiten, Mayrhofen, Zell am Ziller og Zillertal

Skiferie forslag i Gerlos

Hotel Pension Waldhof Hotel Pension Waldhof Bil fra 2.364,-/pers.
Bauernhof-Pension Wass... Bauernhof-Pension Wass... Bil fra 1.828,-/pers.
Landhaus Staudacher Landhaus Staudacher Bil fra 4.659,-/pers.
Appartement Tuxer Appartement Tuxer Bil fra 1.828,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Gerlos

Her kan du se brugernes karakterer for Gerlos.

Skiterræn:
3,92
Liftsystem:
4,08
Afterski:
3,79
Byen:
3,92
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
3,00
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
2,00
Samlet score er 3,46 / 5 ud fra 24 anmeldelser.

Gerlos/Krimml | Skrevet den 20/02 2011

Oprettet af Brian Berthelsen

Vi boede i uge 7-2011 i byen Krimml som er en del af skiområdet Zillertal arena. Fra Krimml er der 7 km til lifterne, så enten kan man tage skibussen eller køre selv. Byen er lille men har det man ska...
l bruge for at klare sig. Skiområdet er super godt, det hænger fint sammen, og man kan komme ud på lange ture hvis man er til det, eller køre i et af områderne centralt. Der er udfordinger til alle, men ikke mere krævende end at alle kan være med. Positivt var de velfungerende lifter, hvor vi selv i uge 7 ikke oplevede kø :-)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Gerlos | Skrevet den 29/10 2005

Oprettet af Søren

jeg har stået på ski 2 år i træk i gerlos nu og dne by er bare super den har alt hvad en østrisk på skal have og hver man gang man kører på ski i gerlos kommer man i rigtig tiroler stemning der er bar...
e fedt i gerlos...... men der er mange hollændere byen bliver også kaldet hollændernes paradis... men det man jo tage med..

Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar